thumper Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 (popravljeno) prekleta banda od gumarskih proizvajalcev ...kje je zdej ta naš "jetam" ? rabm zračnico za 130/80-17 s kotnim ventilom ....fak kot da živimo v srednjem veku ... Popravljeno Maj 13, 2014. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Tu sem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Tu sem še zmer mi nisi zrihtal conti trail attack ... pol bi mi lahko pomagal vsaj pri zračnici ... de se mal oddolžiš ane.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Hvala rumenko, se pravi gremo kar pogumno naprej na Marof... Drugače pa SportForce lima, ko zvečilni gumi na hlačah, samo najprej jo je treba zmontirat pa pol bit glasen kako je na robu Se moram tudi jaz zahvalit Rumenkotu za kavo in nove gumice je blo treba še isti dan 400km narest tok je fajn tale "Sava" alko1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 A tole k ma Dunlop akcijo bo se trajal, al je treba zjle kupt? Ce je RS2 cnej, je pa fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Jst bi tud prosu za info kje najcenej do RS2 za GSa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Te morem razočarat. Te gume ne držijo do roba. Ubistvu je tako: če imaš gor Sportforce (ki ne drži do roba) širine 180, je enako kot bi imel dunlop (drži po celi širini) širine 160. ...tale slika je tut iz tvojega zeljnika... pa ni Sava... Sava preverjeno drži do "roba". Kje pa je rob (meja), pa vsak zase najbolj ve alko1 in goggy99 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Kdo prav da ne drži do roba??? :jezen ...tud čez rob če je treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 ...tale slika je tut iz tvojega zeljnika... pa ni Sava... post-23082-0-89739000-1399735273.jpg Sava preverjeno drži do "roba". Kje pa je rob (meja), pa vsak zase najbolj ve Sm pri bolje umirjenih voznikih in nimam potrebe da bi guma držala do roba, zato bo naslednja Sava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Sm pri bolje umirjenih voznikih in nimam potrebe da bi guma držala do roba, zato bo naslednja Sava. Odlična odločitev Sem eden tistih, ki so skeptično spremljali razvoj te gume (pri razvoju sodeluje moj prijatelj).... in ko sem nataknil gor testno, sem prvih nekaj km-jev naredil precej "posrano" ... nato sem si rekel... gremo do t.i. "roba"...in glej ga zlomka.... na mojem obrazu se je pojavil velik Zdaj manjka samo še nekaj 100km do ilegale .... moram pogledat na števec... mislim pa , da sem naredil nekaj čez 6kkm, kar mi ni uspelo še z nobeno gumo v tem segmentu... Poročam kmalu... gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Dve pripombi.. 1. Nekdo, ki ima na gumi 2 centimetrske chicken strips (s cimer samo po sebi ni sicer nic narobe) res ne more komentirat katera guma drzi do roba in katera ne, ker ocitno vozi prevec po jajcih da bi sploh prisel do roba 2. Za takega so vsake sport gume oreng overkill ampam so razne ST variante veliko bolj primerne. Therefore ni nobene potrebe po Sava Sportforce, ki spada med sportne gume. honda2000, gsxf750, Demon in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 @Jure 1. ... u bistvu si ti napisal še tisto, kar si jaz nisem upal... in bolj direktno .... 2. ...imaš čisto res pod točko 2. V tem primeru bolje vzeti ST gumo s tršo "sredino"... Demon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 @jure & @Zivinorc se strinjam... 3. Kdo tako vozi SS gumo je greh, uniči ji sredino in njen dezen nagiba.. potem pa jamranje kako se ne pelje dobro..... pri taki vožnji je še ST guma "prehuda" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Kaj zmore SportForce guma sem videl na Vranskem, ko nas je inšturktor na teh gumah učil vožnje skozi ovinek. Bilo kar nekaj herojev v skupini, samo tako, kot inštruktor, ni peljal nihče.. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Dve pripombi.. 1. Nekdo, ki ima na gumi 2 centimetrske chicken strips (s cimer samo po sebi ni sicer nic narobe) res ne more komentirat katera guma drzi do roba in katera ne, ker ocitno vozi prevec po jajcih da bi sploh prisel do roba 2. Za takega so vsake sport gume oreng overkill ampam so razne ST variante veliko bolj primerne. Therefore ni nobene potrebe po Sava Sportforce, ki spada med sportne gume. In kaj bi ti priporočal meni, ko se z Roadsmartko po kolenu vozim, in jo obrabim enakomerno "do roba", letno pa naredim slabih 15000km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 In kaj bi ti priporočal meni, ko se z Roadsmartko po kolenu vozim, in jo obrabim enakomerno "do roba", letno pa naredim slabih 15000km? Zamenjaj kolenčnike za bolj trde honda2000, thumper, Ervin93 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 In kaj bi ti priporočal meni, ko se z Roadsmartko po kolenu vozim, in jo obrabim enakomerno "do roba", letno pa naredim slabih 15000km? Lahko jest odgovorim? Odlična izbira! .....vsaka "novodobna" guma drži do "roba" in po kolenu... Apak tudi po kolenu vozit obstaja 1000 in en način. Če pripelješ v ovinek z idealno hitrostjo, ga pelješ enakomerno in konstantno "po kolenu", bo držala RS guma...tudi več zaporednih takih ovinkov. Če pa z gumo "mesariš", odpiraš gas v ovinku in potem na polno iz ovinka , pa z daljšo tako vožnjo gumo lahko pregreješ (tudi na cesti).... takrat pa je bolj primerna SS guma. ....na, pa sem spet pametn izpadu.... gsxf750, KLOVN, trebor in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Continental ContiRoadAtack, drži do ušes bi reku Kmet, meni tudi zelo solidna guma, vendar z svojo ceno ne odtehta toliko več...tako da pri menjavi zadnje gume nisem izbral Continental, prvo sem mislil izbrati TrailAtack, vendar ko je kmet rekel da na ženinem vžigalniku drži 6000km, sem takoj rekel, da grem nazaj na RoadSmart 1. Zakaj, ker je na Z750 držala do nekje slabih 8kkm, pa vedno držala do "kolenčka" nikoli kaj posebaj presenetila z kakšnimi nenapovedanimi reakcijami. Sem bom držal kar preverjene gume pa še za menjavo in en izlet bom prišparal =) igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Pa tistile ciknstripsi so vrjetn na novi gumi....k jih ma direkt od vulkanizerja do doma za sabo.....po lj recimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Pa tistile ciknstripsi so vrjetn na novi gumi....k jih ma direkt od vulkanizerja do doma za sabo.....po lj recimo men se tut zdi, ker tut ostala površina gume ne zgleda fejst obrablena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Continental ContiRoadAtack, drži do ušes bi reku Kmet, meni tudi zelo solidna guma, vendar z svojo ceno ne odtehta toliko več...tako da pri menjavi zadnje gume nisem izbral Continental, prvo sem mislil izbrati TrailAtack, vendar ko je kmet rekel da na ženinem vžigalniku drži 6000km, sem takoj rekel, da grem nazaj na RoadSmart 1. Zakaj, ker je na Z750 držala do nekje slabih 8kkm, pa vedno držala do "kolenčka" nikoli kaj posebaj presenetila z kakšnimi nenapovedanimi reakcijami. Sem bom držal kar preverjene gume pa še za menjavo in en izlet bom prišparal =) Kakšen posebn razlog zakaj nisi šel na RS2 ampak na RS1 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Vidim da zelo radi komentirate gume. No, tukej je nova kost za glodat. Me prav zanima kaj porečete na to. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 To bi pa znala Cikadina skritizirat, saj namreč guma ni pobrana do roba thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Vidim da zelo radi komentirate gume. No, tukej je nova kost za glodat. Me prav zanima kaj porečete na to. nikoli ni zapuščal avtoceste trebor, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 nikoli ni zapuščal avtoceste :grrr to so prveč hrapave ploščice po tleh in zlo gumo pobira, k se motor prestavlja iz vogala v vogal, sam ma pa jebačke špičke iz strani (k kake nabrekle špičaste bradavičke) trebor in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se