KLOVN Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Kako, ce je z8 140 zadnja, mitas pa neki cez 90? Mitas, cene, 89€ zadnja, 74€ prva , men je to solidna cena, mam raj 2x nove gume, pa čeprav nekaj doplačam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Jep dimenzije so; 100/90-19 in 130/80-18. Zadaj imam kriv ventil (napere so enmal v napoto), spredaj raven. Da obstajajo dolgi/kratki do danes po pravici povedano sploh nisem vedel. Bom verjetno peljal v Krško na servis, ker mi morajo še šprikle malo privit (sam si ne upam). Sporočim kako se je izšlo. 100/90-19 se mi zdi da je ena od dimenzij za endure torej ne bi smelo biti problema ... 130/80- 18 pa že mogoče redkejša .. če boš to naredil pred 15-im tega meseca pa povprašaj za zračnico s krivim ali nizkim ventilom za 130/80-17 .. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 ja in naročil boš pa kaj? navadno z dolgim ravnim ventilom imajo skoraj povsod ... imaš širnika , špana , rumenega ,primca , ostale ..le prej ga pokličeš - ja en mesec je pravi odzivni čas ja :grim - pa verjetno ni problema .. kaj ti imaš 100/90-18 in 130/80 ali 90-18 ? me prav zanima kdo je res pravi krivez za te dolge ravne ventile ... Kaj pa gumitehna kranj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 V petek grem v akcijo. Ti javim, če imajo/oziroma če lahko dobavijo v normalnem času. Dimenzijo sem si shranil v telefon. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Kaj pa gumitehna kranj? gumitehna ma savo..sava ima made in vietnam ... zaradi vietnamske zračnice sem ostal na cesti enkrat po 835km od tega ko je bila nova ob 21h ponoč na pol poti med grčarevcem in kalcami... drugič med podkrajem in bukovjem po 365 km od nove ... obakrat sem imel srečo , da sem imel sprej s sabo ..v drugem primeru sem menjal zračnico v postojni in imam celo priče obakrat poškodba / luknjiza v cca 2cm dolgi zarezi enkrat 10cm od ventilčka drugič 17cm ...feltna na novo očiščena , pobarvana 3x s cink sprejem , nov gumijast podložni trak ter prelepljen z mehkim tekstilnim trakom za povijanje v avtoindustriji .. in ne hvala SAVSKE ZRAČNICE NE DAM VEČ NIKOLI NOTER!!!! V petek grem v akcijo. Ti javim, če imajo/oziroma če lahko dobavijo v normalnem času. Dimenzijo sem si shranil v telefon. ok super .. ampak samo s kotnim ali pa nizkim ker z ravnim in dolgim jih je polno...thx lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) Prvi vtisi na Sportforcu: Res da sem imel prvo že trikotno, pa da sta bili obe ST gumi, ampak, najprej sem se na Mitasu učil voziti, potem pa sam še gas in dolge luči. Zaenkrat zadovoljen, v primerjavi z dosedanjimi so gumami naravnost milina, plavajo skozi ovinke, vožnja je mehka, občutek imam, kot da me tišči v zavoj, točno vem kaj se z njo dogaja, kdaj mal drsi itd.....ampak ko se pa fajn zagreje wauuuuuuuuuu Seveda delam primerjavo na sedanje gume. Nasploh moram priznati, da sem pogrešal športne gume. Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil DAMI34 thumper, gsxf750, TOMCAT in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Prvi vtisi na Sportforcu: Res da sem imel prvo že trikotno, pa da sta bili obe ST gumi, ampak, najprej sem se na Mitasu učil voziti, potem pa sam še gas in dolge luči. Zaenkrat zadovoljen, v primerjavi z dosedanjimi so gumami naravnost milina, plavajo skozi ovinke, vožnja je mehka, občutek imam, kot da me tišči v zavoj, točno vem kaj se z njo dogaja, kdaj mal drsi itd.....ampak ko se pa fajn zagreje wauuuuuuuuuu Seveda delam primerjavo na sedanje gume. Nasploh moram priznati, da sem pogrešal športne gume. Vidim da opisuješ podoben filing kot jaz pred par stranmi ko sem se preobu iz ST na Mitas Sprememba je botrovala tudi drug način vožnje kar je takoj opazila tudi moja boljša polovica. Me veseli ker mi to pove da ma tud mal filinga Kul DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 BTW, 1,1mm bo vredu za tehničnega? Sej je nova na poti, sam nedam gor, dokler je ta (če je) legalna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Zadnjic v Kranju na tehnicnih je model cvilil, da je guma zanic, pa je bilo mesa se nad indikatorjem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Sej je nad indikatorjem.. jedva, ampak je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Zadnjic v Kranju na tehnicnih je model cvilil, da je guma zanic, pa je bilo mesa se nad indikatorjem..... ja a smo ti mi krivi če hodiš na čevape v kranj pol greš pa spotoma še tehničnega delat....na gorenskem itak...heroj..btw kako kavo maš še v dobrem... Sej je nad indikatorjem.. jedva, ampak je minimum je 1mm merjeno ob indikatorju - ampak pazi . meri/upošteva se ob tistem indikatorju kjer je najmanj "mesa! !!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Thumpi, ce bi blo na mojem motorju, bi se usajal....tko se pa nisem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) Že zaradi tega napisa MADE IN SLOVENIA se splača kupiti in stestirati MITAS gume Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil glavic Port Folio, turko, trebor in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 če mi naredijo v savi gumo v mojih dimenzijah jim jo testiram zastonj.... trebor, TOMCAT, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Kva bi mi šele zdej težil na tehničnem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Dobu sm jo.. Savo... Naročil pa Mitas :closedeyes: No po pogovoru z prodajalcem je reku da lahko lanskoletno Savo obdržim, jutri pa mi pošlje novo Mitas.. upam da res V tem primeru bom js tut pošten in ono seveda vrnil, čeprav nebi blo treba. TOMCAT in Žan96 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Sej je ista guma, a te letnik skrbi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Ma nevem, sej sm bral neki da naj bi blo boljše če guma kako leto sedi.. Mitas bi mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Sami Rosiji črna strela in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Treba polagar, dostkrat tut do stopalk, balance, okvirja, tanka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Treba polagar, dostkrat tut do stopalk, balance, okvirja, tanka.. RS2 do stopalk kadarkoli hočeš ps. a zdej z mitasko letošnje izdelave, ne bo šlo do tanka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Težko rečem, mam zdej supermoto jajca, to gre do kraja al pa potleh, bomo vidl če bodo vredu gume Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej22 Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Mitas, cene, 89€ zadnja, 74€ prva , men je to solidna cena, mam raj 2x nove gume, pa čeprav nekaj doplačam :grim kje si dubu zadnjo mitas za 89e? širnik mi jo proda s poštnino za 95e Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Širnik nima poštnine, samo 2e kao stroški pakiranja. No, če to vzameš kot poštnino, isti drek, pardon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Za 89 se js uzamem Mitas. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se