Zivnorc Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Dobu sm jo.. Savo... Naročil pa Mitas :closedeyes: No po pogovoru z prodajalcem je reku da lahko lanskoletno Savo obdržim, jutri pa mi pošlje novo Mitas.. upam da res V tem primeru bom js tut pošten in ono seveda vrnil, čeprav nebi blo treba. .... ma dej ga srat no, pa sebi in onim v Savi grenit življenje s takimi neumnostmi.... Namontiraj Savo, pa se vozi! thumper, svobodnaptica01, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 .... ma dej ga srat no, pa sebi in onim v Savi grenit življenje s takimi neumnostmi.... Namontiraj Savo, pa se vozi! Ti ne zastopiš.... z lansko gumo ne more človek do tačk.... kaj šele do tanka..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Ti ne zastopiš.... z lansko gumo ne more človek do tačk.... kaj šele do tanka..... tipček ima probleme z emšo ... mularija k se zmišljuje ...jaz bi bil presrečen če bi dobil savo za na bonija ...komplikatorji ... en ki ima kar nekaj znanja o gumah pravi da je najboljša 2 leti starana - seveda pravilno .. zavulkanizirana enakomerno ter s tem za časa uporabe ne niha oprijem , po sredini pa malce dalj zdrži ker je dosegla pravo trdoto... nova sploh ta mehka ko je sveža še nima pravih kvalitet ... potem pa po 50km na grobnik pa joj kolk jo je znucal po sredi do tja pa ktakoj stopničke ob strani ... men jo dej ti dam za pir ... gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 tipček ima probleme z emšo ... mularija k se zmišljuje ...jaz bi bil presrečen če bi dobil savo za na bonija ...komplikatorji ... en ki ima kar nekaj znanja o gumah pravi da je najboljša 2 leti starana - seveda pravilno .. zavulkanizirana enakomerno ter s tem za časa uporabe ne niha oprijem , po sredini pa malce dalj zdrži ker je dosegla pravo trdoto... nova sploh ta mehka ko je sveža še nima pravih kvalitet ... potem pa po 50km na grobnik pa joj kolk jo je znucal po sredi do tja pa ktakoj stopničke ob strani ... men jo dej ti dam za pir ... Jaz bom tut jutri Primcu nesu nazaj svojo gumo, ker je že eno leto stara, pa mi bo mogu letošnje dat gsxf750 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 (popravljeno) Ti ne zastopiš.... z lansko gumo ne more človek do tačk.... kaj šele do tanka..... ma da ti vidiš ...je vseeno kolk stara je guma zmerej gre do balance pa do tanka ....... ...... aja še tačko morm omenit ...ja no ok - pač ne spustiš stranske tačke k parkiraš .. :lol: Popravljeno Junij 6, 2014. Popravil thumper motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Hocem Mitas.. Pa crte nima Sava po sredini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Hocem Mitas.. Pa crte nima Sava po sredini ja, boš lahk bolš vozu gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Če nima črte po sredini, pol boš lahko prehiteval Zivnorc, motozajebant, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Kaj ste jezni zdej, sej pravim da nevem zakaj, pac sem se odlocil da hocem Mitas, to sm narocil, dobil pa drugo. Ko se odlocim je fertik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Kaj ste jezni zdej, sej pravim da nevem zakaj, pac sem se odlocil da hocem Mitas, to sm narocil, dobil pa drugo. Ko se odlocim je fertik Noben ni jezen drgač pa imaš prav, če si se tako odločil, tako mora bit.... tudi po pisanju uporabnikov, se Mitas nepreimerno boljše pelje kot Sava..... ps. Srečno vožnjo! gsxf750 in sax46 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Smesno.. robove pa itak z smirglom btusim da mislijo da polagam! TakeALookAround, thumper in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 sj to vsi delamo Scarlett, thumper in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 sj to vsi delamo NE JST PA NE ...k mam pol tolk svinske roke od ketnspreja... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 (popravljeno) Ni važno če je Sava ali Mitas , vsako podrem do krmila, lahko tudi ko ne vozim, tak dober sem! Oni bureki iz moto GP pa samo do komolca, pa še to samo med vožnjo! LP Bajsi Popravljeno Junij 6, 2014. Popravil bajsi gsxf750, partyzan07, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jl79 Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Moral bom počasi zamenjati zadnjo gumo (sprednja je še OK) in sicer Bridgestone S20. Zdaj vidim, da je nek popust za to gumo z DOT2012. Verjetno ni problem, če je guma pravilno skladiščena, da je pač 2 leti stara? Itak, do konca sezone jo bom verjetno zvozil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 kje si dubu zadnjo mitas za 89e? širnik mi jo proda s poštnino za 95e http://www.gume-direkt.com/cgi-bin/rshop.pl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) pit stop RumeniCestak jih ma tut v Logatcu. Jaz sm jih tam nabavil. lp Dami34 Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil Kmet2 rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) Moral bom počasi zamenjati zadnjo gumo (sprednja je še OK) in sicer Bridgestone S20. Zdaj vidim, da je nek popust za to gumo z DOT2012. Verjetno ni problem, če je guma pravilno skladiščena, da je pač 2 leti stara? Itak, do konca sezone jo bom verjetno zvozil... Vozm Dunlop RS2 DOT 4411 pa ni nc narobe znjo. Sicer sem jih ze dobil nove gor pb nakupu motorja sam pac starejsi DOT. Ce je dost cenej jo vzem Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 hehehe..... NinjaRider04, malakai, glavic in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 lukno maš v feltni NinjaRider04, thumper, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...tist je za klučawnco, da mi ga ne ukradejo... maus, DAMI34, malakai in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) Sava Mitas sportforce zadnja, ta vikend testirana v dvoje 500km(50kmAC) in solo po jadranki 400km, obraba 0,8mm/900km. Oprijem 5+ če posplošim, pr men bo verjetno 1mm/1000km, kar pomeni domet 5000km z gumo. Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil DAMI34 igorkr, gsxf750, motom in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 5k km je prek glave. Jaz sem tudi zmontiral danes, konkreten test pa sledi ob priliki Prodajalec se je pa izkazal, res sem dobil še eno novo gumo, tako da mi ena prednja Sava hodi viška. Ker sem zadnji pošten slovenec jo bom poslal nazaj Žan96 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sava Mitas sportforce zadnja, ta vikend testirana v dvoje 500km(50kmAC) in solo po jadranki 400km, obraba 0,8mm/900km. Oprijem 5+ če posplošim, pr men bo verjetno 1mm/1000km, kar pomeni domet 5000km z gumo. A to pomeni, da ima nova 6mm profila? Moja Sport Smart2, po 2300 prevoženih izrabljena točno 2,5mm, kar pomeni končen domet 4600km. Nova 6mm. Mislim, da je slabost te gume preozek trši sredinski pas, ker je bolj izrabljena ob strani. Sicer pa drži zelo dobro in nobenih anomalij pri obrabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Conti Trail attack 2 ,po 4600km so sam še za v kanto,ne vem več ,zgleda da KTM je pnevmatike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se