SLVR Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Kaj si dav gor? Jst še čakam da mi zadno savo pobere, pol pa obe nove, da vidm kašn je filing:) Angel ST ... če je že makaronarski motor nej bojo pa še gume! igorkr 1
Rayder194 Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Kje bi lahko dobil podatke kolikšen mora biti tlak v gumah Dunlop Sportmax D212GP. Sem gledal na Dunlopovi spletni strani, ampak nisem našel nič uporabnega. Če ima kdo idejo, bom zelo vesel.
zupy199 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Po čem se vi držite glede pritiska v gumah, specifikacijah motorja ali gume?
Zivnorc Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 ...pritisk imaš v gumah...in ne v motorju...
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Motom, par strani nazaj smo cele recenzije napisali okrog angel GT, t30, roadsmart2. Dejstvo je, da ponavadi ko najdeš zadovoljivo gumo, ta ponavadi najmanj km naredi. Če ti turne gume ne nudijo dovolj oorijema, hkrati pa jih prehitro uničiš je najbolje imwti kar maš sedaj, oziroma nekaj v tem rangu
Wakasaki Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 logarr menjava menjava maš pa veliko avtoceste ali pač ravnih cest LP DAMI34 1
Wakasaki Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Rayder194 ne glede katere gume imaš na motorju conti Dunlop bridgestone,za cestno rabo pumpaš po določilih proizvajalca motorja. Tlak v pnevmatikah reducirajo na dirkališčih. DAMI34 1
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Če bi tale imel gor Sport Smart... zatrnik.png Tud brez sportsmart jih par na leto tam vlečete iz grabna. Mogoče bi bil boljši komentar, če bi tale mel kaj pameti... Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil svobodnaptica01 Scarlett, DAMI34, trebor in 2 others 5
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Kje bi lahko dobil podatke kolikšen mora biti tlak v gumah Dunlop Sportmax D212GP. Sem gledal na Dunlopovi spletni strani, ampak nisem našel nič uporabnega. Če ima kdo idejo, bom zelo vesel. 2,2-2,3 prednja in 1,4-1,5 zadnja, vroče na grelcih. gsxf750, Zivnorc in exclan 3
gregorjanc Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Pa mi je ratal preobutu opravt Kmet2, DAMI34 in Zivnorc 3
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Te Angel so baje top shit kajne. Vendar to pomoje pobere se veliko prej Niti ne, pa tut top šit niso, so pa dobre Touring gume. Pr men je zadnja nardila 4000, pa še 1x tolk bo. Drži dobro, je pa vožnja ful trda, ne kompenzira ceste tok dobro kot Bridgestonke, al pa sava. Poleg tega se v nagibu ful čuti da je narezana (kanali za odvodnjavanje) in meni osebno ni bila preveč všeč.
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Mene pa zanima, če je kdo že vozil-zvozil Sava Mitas pozimi,oziroma ko temperature padejo okrog10 in manj celzija? Kajti vem, da nimajo silike, pa se bojim, da bi preveč drsele, zimske vižnje pa ne mislim opustiti?
logarr Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Jst sm jih vozu tudi pozimi vendar ti nemorem nic koristnega povedat, saj sem imel tempo temperaturam primeren. Ob grobem odpiranju ali zaviranju je hitro zdrsnila, samo mislim da bi v takih pogojih vsaka guma. Nisem pa se vozil touring gum tipa roadsmart, da bi dal primerjavo Lolek, sm mislu da je o xt660 govora Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil logarr
gasperX Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Dami jest sm zaključno naredu... brez panike in drsenja in februarja naredu z Din-om krog do umaga pa sva ga od umaga po obali kr dobr žgala pa tut ni blo nobene panike... Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil gasperX
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Turing gume, pa tut s20, sem vedno odpiral na polno, drsi malce več kot poleti ampak predvidljivo. GasperX zaključna lih ni merilo za gume, bolj za dobro obleko Najbolj me zanima, če ste se metali v ovinek brez skrbi in kak vtis je PRVA guma dajala, zadnja mi je vseen če mal drsi Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil DAMI34
Zivnorc Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 ...meni sava ni delala pozimi nikakršnih problemov..... tudi temperature so bile skoraj poletne.... cca 21-22 stopinj v dnevni sobi.... za v kratkih rokavih.... DAMI34, suzuki, igorkr in 1 other 4
gasperX Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Turing gume, pa tut s20, sem vedno odpiral na polno, drsi malce več kot poleti ampak predvidljivo. GasperX zaključna lih ni merilo za gume, bolj za dobro obleko Najbolj me zanima, če ste se metali v ovinek brez skrbi in kak vtis je PRVA guma dajala, zadnja mi je vseen če mal drsi Od umaga naqprej po tistih ovinkih sm se ful trudu kolenčkat in nagibat bal bla bla.... guma je zdržala brez problema.... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Od umaga naqprej po tistih ovinkih sm se ful trudu kolenčkat in nagibat bal bla bla.... guma je zdržala brez problema.... THNX
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Ni panike za kufe si dolžn Ne, tis men, od zadnč, k sm ti o Angl GT pisal.
gasperX Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Ne, tis men, od zadnč, k sm ti o Angl GT pisal. okj ti men, jest teb
Erikp Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni, Decembra sem menjal zadnjo gumo in mogoče naredil 300 km do marca. Zadnji teden sem začel nazaj z vožnjo, da bi malo znucal robove in opazil sem čudno obrabo gum. Na desni strani se guma enakomerno rabi do roba. Na levi strani pa guma pri večjem nagibu spodrsava in pobira samo skrajni rob gume. Na začetku sem mislil, da gumo brusi ketna, ampak je dovolj napeta in ne tika gume. Kaj bi bil lahko razlog? Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil Erikp
motom Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Pozdravljeni, Decembra sem menjal zadnjo gumo in mogoče naredil 300 km do marca. Zadnji teden sem začel nazaj z vožnjo, da bi malo znucal robove in opazil sem čudno obrabo gum. Na desni strani se guma enakomerno rabi do roba. Na levi strani pa guma pri večjem nagibu spodrsava in pobira samo skrajni rob gume. Na začetku sem mislil, da gumo brusi ketna, ampak je dovolj napeta in ne tika gume. Kaj bi bil lahko razlog? Očitno nisi vozil z nagibom do roba. Po moje si z gumo podrsal ob robnik.
Erikp Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Očitno nisi vozil z nagibom do roba. Po moje si z gumo podrsal ob robnik. zelo malo verjetno oz. nemogoče, da je bil robnik kriv...še posebej na levi strani ne.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se