igor0203 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Profil malo na Dunlop Sportsmart spominja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Glede na to da praviš da so ti 8kkm zdržale ..... pri meni recimo še nubena zadnja ST guma ni zdržala več kot 8kkm. Kako bi se pa recimo ta sport force obnašala in zdržala na kaki tdm-ki? Glede na to da predvidevam da je guma mehkejša, bi jo kaj prej zlizalo al kako? Pa tudi nisem kaki sport driver . Kaka bi lahko bila sploh razlika v vožnji med ST in to gumo, za nekega laika, bi sploh opazu razliko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ja pomoje nebi zdrzala 8kkm....men tud okol 8 zadnja zdrzi....z8 je 10kkm....s temi sm se najbl zadovoljen,suverene so...pa kilometrina je. Savo pa pomoje poje dost prej....bom probu eno gor butnt....sam se spredi bi rabu eno sportno....18' sm sam qualifier najdu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Z sportno gres po kolenu pa hitr k strela baje cez uvink Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Sportforc je po 5500km še živa. Pri tej kilometrini so ble nelegalne tud Roadsmart 1. Je pa majhna razlika. Roasmart, sportsmart in Qualifire2 so mi pocrkale po bokih, sportforce pa je bol zguljena po sredini. Pozna se da je eno komponentna. Običajno imam najprej na soncu levi indikator, pol desnega in na koncu še sredinskega. tokrat bo vrstni red lev sredina kanta. Do 7000 ne bo šlo. Moram poudarit, de mi je vožnja z mitasko neprimerno bol všeč kot sportsmart 1. suzuki, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Zanimiv mi to k je gašper reku da mu je zdržala 8kkm, glede na to da je mehka, moje pač so po sredini mal trdejše kot po robovih, pa se zihr ne pele tok lep k js Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Gasper ne zna na stevc gledat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Glede na to da praviš da so ti 8kkm zdržale ..... pri meni recimo še nubena zadnja ST guma ni zdržala več kot 8kkm. Kako bi se pa recimo ta sport force obnašala in zdržala na kaki tdm-ki? Glede na to da predvidevam da je guma mehkejša, bi jo kaj prej zlizalo al kako? Pa tudi nisem kaki sport driver . Kaka bi lahko bila sploh razlika v vožnji med ST in to gumo, za nekega laika, bi sploh opazu razliko? Mitaske so bile v tej temi, beri nazaj močno predelane in povedane so bile vse možne kilometrine. Realno je pričakovati (zadnja) od 5.000 do 7.000km. Odvisno kje in kako in koliko obtežen se voziš. Če ga žgeš 1000km po AC verjem, da nau dolgo KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Zanimiv mi to k je gašper reku da mu je zdržala 8kkm, glede na to da je mehka, moje pač so po sredini mal trdejše kot po robovih, pa se zihr ne pele tok lep k js mehka trda to ni nč. O temu se ne nit pogovarjat, ker se samo fantazira. Za primer, "mehka" pirelli pa "trda" dunlop, pol pa durometer gor postaviš in pokaže da je ZMES na dunlopki občutno mehkej kot na pirelli, čeprav maš na noht/otip občutek da je pirelli čigum, dunlopka pa zgleda kot z betona ulita, in je tud v uporabi precej trša. Gripa majo pa vse na pretek, ker trde zmesi deljo z mehekjšo karkaso in blablablabla...bez veze. igorkr in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 To k si reku .... pri sedajšnjih Continentalkah lih tko opažam kako so tko na otip v profilu čigumaste , upm da zdržijo neko zgledno kilometrino . Nisem pa še zasledil, kakšna je razlika pri vožnji med ss in st gumo, a nek laik to sploh opazi kj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ja conti je men se najmanj zdrzala....mogoce sm s tistim kompletom bl letu k z drugimi Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 a si mogu to zinat, da me bo zdj sm skrbel kok mnj bo zdržala :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 (popravljeno) To k si reku .... pri sedajšnjih Continentalkah lih tko opažam kako so tko na otip v profilu čigumaste , upm da zdržijo neko zgledno kilometrino . Nisem pa še zasledil, kakšna je razlika pri vožnji med ss in st gumo, a nek laik to sploh opazi kj? Ko boš menjal ST za SS boš opazil. Ponavadi najprej začutiš boljšo odzivnost (mehkost , natančnost vožnje), lepšo bolj zaprto krivuljo skozi ovinke, bočni oprijem skozi ovinke in na koncu, če boš namestil SS gumo boš opazil tudi v denarnici, ko jo boš skuril Moj nasvet: nič te ne stane probat eno športno (hypersport) gumo, boš vsaj vedel pri čem si in če se ti splača. Mitas je tukaj zelo dober, ker ima dokaj zadovoljivo kilometrino, in ugodno ceno. cca 30% je cenej v primerjavi s konkurenco, kar pomeni, da gladko lahko naredi 30% manjšo kilometrino, pa nisi nič zgubil. Popravljeno Oktober 8, 2014. Popravil DAMI34 '.', gsxf750, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Mitas trenutno kaže 2500km, odpeljana magistralka, odpeljana bosna, vožena v dežju.......prej imel gp racer....ne menjam več :-) Kilometrina zaenkrat kaže da bo lepa :-) Kmalu gre še sava na maxsiskuter, pa da vidmo še tam :-) Na hardenduri je pa itak že skoz mitas DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 No ja lej pač res točne cifre nimam pojma, je pa definitivno boljša kilometrina kot pa prej ko sem imel Conti Roadattack. Že prvi komplet mitasa sem vozi cca 7000km spte točnih cifer nevem... ko je za zamenjat zamenjam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 No ja lej pač res točne cifre nimam pojma, je pa definitivno boljša kilometrina kot pa prej ko sem imel Conti Roadattack. Že prvi komplet mitasa sem vozi cca 7000km spte točnih cifer nevem... ko je za zamenjat zamenjam.... No men so pa Mitaske zdržale nekje 6K. Vožnja 95% dva od tega 50% + tovor, avtoceste 0. Trenutno mal eksperimentiram in imam gor Conti EVO samo bom šel sigurno nazaj na Mitas. Čist drug filing je z njimi DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 No men so pa Mitaske zdržale nekje 6K. Vožnja 95% dva od tega 50% + tovor, avtoceste 0. Trenutno mal eksperimentiram in imam gor Conti EVO samo bom šel sigurno nazaj na Mitas. Čist drug filing je z njimi v prevodu: abčutki so bažanski igorkr in alko1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 ENDURO GUMA Meni je najbolj važno da drži svojo življensko dobo pa če tudi samo 7.000. Conti trail attack 2, ki jo imam prvič je res vrhunska, čeprav so robovi kot radirka. Predhodna Michelin Anake 3, je bila na koncu slaba, saj je na ovinkih pošpteno spuščala,-na robovih(sprednja guma, 9000km) sem prišel sicer na indikator za minimum. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 ENDURO GUMA Meni je najbolj važno da drži svojo življensko dobo pa če tudi samo 7.000. Conti trail attack 2, ki jo imam prvič je res vrhunska, čeprav so robovi kot radirka. Predhodna Michelin Anake 3, je bila na koncu slaba, saj je na ovinkih pošpteno spuščala,-na robovih(sprednja guma, 9000km) sem prišel sicer na indikator za minimum. Genau rihtih (-: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Po dveh Dunlopkah TR91 zadnjih, sem sprobal Metzeler Tourance. Mislim, da Dunlopa ne bo več na motorju. Nekako TR91 mi ob nagibanju ni bila tista prava. Ko sem imel občutek, da jo počasi zmanjkuje, je manjkalo še 2 cm do roba. Da ne omenjam vihanje (robljenje), ko si se malo angresivneje spravil skozi zavoje. Pri Tourance tega ni opazit, da ne omenjam, da jo lepo (z)ližem od roba do roba, brez kakšnega strahu oz. dvoma v oprijem. Edino Tourance je bolj "nervozna" pri hitrih zaprtih zavojih (čuti se oster prehod čez sredino gume). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 jutri grem po nove gume in nekako študiram med mitasko, sportsmartko ter bt016 pro..kakšna ideja, kaj uzeti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Je kdo probal Sava MC30 v dim. 100/90-19 ter 130/80-17 ter kako se obnesejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 ukica.... ...mitaske so zanič..... ...sportsmartka drsi.... ...bt016pro se pa hitro znuca... ...brezveze... dondule, ukica, NinjaRider04 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 če se nuca potem tud drži? Nekako mi kilometrina ni tok pomembna, sam da drži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 jutri grem po nove gume in nekako študiram med mitasko, sportsmartko ter bt016 pro..kakšna ideja, kaj uzeti? sam ne sportsmarta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se