Ervin93 Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 (popravljeno) RoadSmart II. Popravljeno Oktober 26, 2014. Popravil Ervin93
HyperJack Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 RoadSmart I je na mlinčku držala do ušes, legalni profil je držal 5500 kkm. Nova vs. stara Zdej sem dal še enkrat isto gor, pa da vidimo koliko manj bom naredil sedaj DXR16 in bajkr88 2
StaraFeltna Objavljeno Oktober 28, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2014 Za primerjavo moja RS I zadnja ima blizu 10K km in bo še par taužent naredila bp. Prednja pa bo adijo pri 17K+. 85% umirjene vožnje v službo ostalo pa .
Wakasaki Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Za primerjavo moja RS I zadnja ima blizu 10K km in bo še par taužent naredila bp. Prednja pa bo adijo pri 17K+. 85% umirjene vožnje v službo ostalo pa . Neumesna........Se še vožiš v službo, kok deleč pa.......kako se spopadaš z mrazom?
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Za primerjavo moja RS I zadnja ima blizu 10K km in bo še par taužent naredila bp. Prednja pa bo adijo pri 17K+. 85% umirjene vožnje v službo ostalo pa . No kot zanimivost, na svojem nakedu sem dolgo vozil RS 1, mislim da celo dva kompleta...zadnja vedno naredila cirka 8kkm, tko da me je na obraba na versysu konkretno presenetila... še vedno nevem čemu večja obraba..Versys od Z.ja lažji za cirka 25kg, očitno se pozna na navoru v nižjih obratih.
Zivnorc Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 ... tvoja pupa se občasno pelje z njim..... zato..
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 ... tvoja pupa se občasno pelje z njim..... zato.. Sama se še ni peljala z njim, z mano se pa je ene 2x , samo to ni razlog
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 hm... ko grem gor bi naj bilo 2.1 spreday in 1.1 zadaj. lokalni vulkanizer mi je sicer rekel, da naj bo zadaj 1.4. v mrzlem to pomeni, da moram gume v osnovi bol pumpat? kak pa naj bi bil tlak, ko pridem s piste? tega nisem se nikdar preverjal. Oprosti za pozen odgovor, nisem bila nič gor, ampak ne, to so temperature mrzlih gum. Vroča mora imet spredaj 2.2-2.3 in zadaj 1.4-1.5. Hitrejši kot si in bolj kot je zunaj vroče, nižji tlak lahko voziš (predvsem to velja za zadnjo gumo), ker s piste prideš z bolj segreto gumo in višjim tlakom, kot si pa štartal z grelcev, zgornje vrednosti so namreč optimalni tlaki med (za) vožnjo. gsxf750 in Zivnorc 2
'.' Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Klical okoli širnika in ostale distributerje pa so povedali da je mitas ustavil proizvodnj sportfrocov :c Sem mislil da sploh ne bo nobene dileme pri izbiri novih parov zokn, zdaj pa ko vidim da je znotraj iste firme 10 različnih sport/road oriented gum mi res ni vec jasno kaj naj gledam al vzamem. Za enkrat me mikajo dunlopke ampak sem se v njihovi ponudbi čisto izgubil, od qualifierjev do GP racerjev do mutantov in sportsmartov, sportmaxov pa kaj js vem kaj še vse. Načeloma žongliram med roadsmart II in sportsmart II, pa me zanima če je smiselno po sport poseči, če se ne jagam po pistah in po pravici povedano nisem neki težki rejser, se mi gre samo zato da so cenovno zelo podobne in iščem najboljši oprijem po suhem, toplem in pri solo vožnji, da dovoljuje nagib itd. je pa zdaj že kar kriza in morem ta teden če ne naslednji pod nujno nekaj vzet, ker te ko jih imam zdaj še za policaje niso vredu. Tako da če ima kdo kak hiter input glede dunlopk bom zelo vesel informacije. TOMCAT 1
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Klical okoli širnika in ostale distributerje pa so povedali da je mitas ustavil proizvodnj sportfrocov :c Sem mislil da sploh ne bo nobene dileme pri izbiri novih parov zokn, zdaj pa ko vidim da je znotraj iste firme 10 različnih sport/road oriented gum mi res ni vec jasno kaj naj gledam al vzamem. Za enkrat me mikajo dunlopke ampak sem se v njihovi ponudbi čisto izgubil, od qualifierjev do GP racerjev do mutantov in sportsmartov, sportmaxov pa kaj js vem kaj še vse. Načeloma žongliram med roadsmart II in sportsmart II, pa me zanima če je smiselno po sport poseči, če se ne jagam po pistah in po pravici povedano nisem neki težki rejser, se mi gre samo zato da so cenovno zelo podobne in iščem najboljši oprijem po suhem, toplem in pri solo vožnji, da dovoljuje nagib itd. je pa zdaj že kar kriza in morem ta teden če ne naslednji pod nujno nekaj vzet, ker te ko jih imam zdaj še za policaje niso vredu. Tako da če ima kdo kak hiter input glede dunlopk bom zelo vesel informacije. Imel RS 1 in RS 2 z obema zadovoljen, za to ceno in kilometrino best buy. Če še bolj gledava na ceno, je RS 1 prva liga=)
'.' Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Kolko si pa naredil? Se opravicujem, jih je toliko pisalo o tej gumi v temi da ne pozabljam kolko je keri naredu
TOMCAT Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) Klical okoli širnika in ostale distributerje pa so povedali da je mitas ustavil proizvodnj sportfrocov :c Sem mislil da sploh ne bo nobene dileme pri izbiri novih parov zokn, zdaj pa ko vidim da je znotraj iste firme 10 različnih sport/road oriented gum mi res ni vec jasno kaj naj gledam al vzamem. Za enkrat me mikajo dunlopke ampak sem se v njihovi ponudbi čisto izgubil, od qualifierjev do GP racerjev do mutantov in sportsmartov, sportmaxov pa kaj js vem kaj še vse. Načeloma žongliram med roadsmart II in sportsmart II, pa me zanima če je smiselno po sport poseči, če se ne jagam po pistah in po pravici povedano nisem neki težki rejser, se mi gre samo zato da so cenovno zelo podobne in iščem najboljši oprijem po suhem, toplem in pri solo vožnji, da dovoljuje nagib itd. je pa zdaj že kar kriza in morem ta teden če ne naslednji pod nujno nekaj vzet, ker te ko jih imam zdaj še za policaje niso vredu. Tako da če ima kdo kak hiter input glede dunlopk bom zelo vesel informacije. RS 2 .....8200 km , po mojem bo zate kar dober izbor. Sploh za bolj "mrzle" dni bo tudi najboljša. Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil TOMCAT
igor0203 Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Glede na to, da imaš Gixxerja, je mogoče celo bolj smiselno vzet Sportsmart 2. Meni je 1 (zadnja) zdržala cca. 7500km normalne vožnje. Pred kako uro sem naročil Michelin Pilot power 3 pri Širniku in bom lahko naredil primerjavo z Dunlop. PrimozC, maus in skalaprava 3
PrimozC Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Jaz grem danes po 15h prednjo menjat....Kmet2 mi je svetoval Continental TrailAttack 2...bomo vidli kako se bo obnesal. lp igor0203 1
maus Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 js mam nove ConttiSportAttack II ... obe novi ... wiiiiii :krneki: Scarlett, igor0203, PrimozC in 1 other 4
PrimozC Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 js mam nove ConttiSportAttack II ... obe novi ... wiiiiii :krneki: Zimski profil? maus 1
Fantocci Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) Zakaj, kaj je že sneg zunaj? BTW, opazil sem, da sem zadnjo precej bolj zgulil od prednje, menjal bom pa obe hkrati. Ali kdo uporablja kombinacijo zadnja ST in prednja SS guma? Naj bo potem prednja mehkejša. Npr. zadnja Roadsmart in prednja Sportsmart ali Qualifier? Nima kaj bit slabega, ali? So mogoče v dežju SS gume slabše od ST? Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil Fantocci
skalaprava Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Pred kako uro sem naročil Michelin Pilot power 3 pri Širniku in bom lahko naredil primerjavo z Dunlop. Če ti Michelinka ne bo všeč,jest nč kriv .....če ti pa bo všeč, pol moraš pa za kafe dat :grim Zivnorc, DAMI34 in igor0203 3
igor0203 Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Dam v obeh primerih za kafe skalaprava 1
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Zakaj, kaj je že sneg zunaj? BTW, opazil sem, da sem zadnjo precej bolj zgulil od prednje, menjal bom pa obe hkrati. Ali kdo uporablja kombinacijo zadnja ST in prednja SS guma? Naj bo potem prednja mehkejša. Npr. zadnja Roadsmart in prednja Sportsmart ali Qualifier? Nima kaj bit slabega, ali? So mogoče v dežju SS gume slabše od ST? Men trenutno top kombinacija na versysu spredaj RoadAttack 2, zadaj RS 1 drži, dokler že vse ne drgne. S to kombinacijo ni bilo niti enega nepredvidljivega zdrsa.
Fantocci Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 No, to sta obe ST touring gumi.. Pa zguliš obe enakomerno?
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 (popravljeno) No, to sta obe ST touring gumi.. Pa zguliš obe enakomerno? Hočem ti povedat, da ni potrebe po SS sprednji gumi...je tale zmes kaučuka od RoadAttack glih taprav, da drži v vseh pogojih. Tako na hladnejšem asfaltu kot pri ekstremni vročini ( Jadranski asfalt) Obraba 1,25 : 1 se pravi 1,25 zadnje na eno sprednjo. Lahko bi menjal 1:1 pa takrat ko sem menjal zadnjo nisem imel še sprednje na zalogi. Popravljeno Oktober 29, 2014. Popravil HyperJack Fantocci 1
'.' Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Zdej pa še maus z continentalkami priletel, pa sem še bol zbegan V kurac vse skupaj, RS II al pa SS II bom vzel, pa ko jih zgulim povem če je blo pametno al ne - teh ~6-8 taužnt bodo nardile. Hvala vsem za info igor0203 in maus 2
igor0203 Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Za maus-a je tud Sava dobra, k tok počas pelje. '.' 1
'.' Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 No ko smo glih, mi zna kdo najt tapravo dimenzijo na tej spodnji sliki HyperJack, StaraFeltna in Fantocci 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se