TakeALookAround Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 On bo ksno kam peljal ja....se za gumo ne ve kero bi nataknu pik1, DAMI34 in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) jst te podpiram pr tvoji odločitvi, pa kakršnakol že bo, v bistvu ti svetujem isto, če pa ne bo šlo mal drugače. Prva guma naj bo oduspred, zadna pa oduzad, obe predlagam črne barve. Popravljeno December 9, 2014. Popravil DAMI34 thumper, Scarlett, maus in 4 others 7
luxsa Objavljeno December 9, 2014 Opozori Objavljeno December 9, 2014 jst te podpiram pr tvoji odločitvi, pa kakršnakol že bo, v bistvu ti svetujem isto, če pa ne bo šlo mal drugače. Prva guma naj bo oduspred, zadna pa oduzad, obe predlagam črne barve. Bravo,k bom gume menu bom tebe za nasvet uprasu pol pa se Pikca da mi potrdi izbiro. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 Bravo,k bom gume menu bom tebe za nasvet uprasu pol pa se Pikca da mi potrdi izbiro. mogoč bi ti pa tu Quattrooo znal pomagati
luxsa Objavljeno December 10, 2014 Opozori Objavljeno December 10, 2014 mogoč bi ti pa tu Quattrooo znal pomagati Jest se bolj na vaju dva zanesem. DAMI34 1
smasher Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) Iščem poceni ali pa če mi kdo pove kakšne dimenzije bi lahko dal na stare feltne Torej original dimenzije naj bi bile 17x3 in 16x3.5 in kaj takega ne vidim na netu trenutno. Našel sem zanimivo tabelo če bo še kdo imel težavo z starimi dimenzijami gum http://www.webbikeworld.com/Motorcycle-tires/tire-data.htm Popravljeno December 11, 2014. Popravil smasher
Popularna objava Cartman Objavljeno December 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 11, 2014 (popravljeno) pa dej cepec, kaj hočeš dosežt? sej si sam najlepše odgovoru. Vrjamem da bi bilo najboljše obe isti ampak v tem primeru mislim da bi s sprednjo mehkejšo bil na boljšem??? Poprečen človek to prebere takole: Gumarski inžinirji so nardili komplet gum, ampak otrok je brihten, in za to neverjetno brihtnost HOČE potrditev in pohvale. In si misli, KAKO DA ME NIHČE NE OPAZI? Parkirej tvoj audi u kolono in fuckoff Popravljeno December 11, 2014. Popravil Cartman TakeALookAround, builder, DAMI34 in 7 others 10
rogisisi Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 pa dej cepec, kaj hočeš dosežt? sej si sam najlepše odgovoru. Vrjamem da bi bilo najboljše obe isti ampak v tem primeru mislim da bi s sprednjo mehkejšo bil na boljšem??? Poprečen človek to prebere takole: Gumarski inžinirji so nardili komplet gum, ampak otrok je brihten, in za to neverjetno brihtnost HOČE potrditev in pohvale. In si misli, KAKO DA ME NIHČE NE OPAZI? Parkirej tvoj audi u kolono in fuckoff In kako dosežeš tak nivo komunikacije? Je prirojeno,so te *zašuštral* pri vzgoji,ali si obiskoval kakšen poseben tečaj? S1000R 1
TakeALookAround Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Pa ce je model res tecn..... thumper in cikadina 2
DAMI34 Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 In kako dosežeš tak nivo komunikacije? Je prirojeno,so te *zašuštral* pri vzgoji,ali si obiskoval kakšen poseben tečaj? a ti si brat od quatroo? Dj če si njegu sorodnik al frend mu prosm pomagi pri izbiri gum TakeALookAround, Scarlett, builder in 2 others 5
cikadina Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 no dejte na mnzju eno skatlo za prostovolne prispevke za gume od tega nesrecnika, al pa za vsaj en osnovni racunalniski tecaj
TakeALookAround Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Nema!A ni skoda centov? Lahko bi pa.sel zastonj na oddih v banovce cez praznike recimo....se mi zdi kr prijazna gesta
moto rider Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 In kako dosežeš tak nivo komunikacije? Je prirojeno,so te *zašuštral* pri vzgoji,ali si obiskoval kakšen poseben tečaj? Tole je pa komentar leta!!! :grim KLOVN 1
'.' Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Ajde fakof cikadina in thumper 2
builder Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 živjo tudi ti za sezono 2015 potrebuješ nove pnevmatike in ker iščeš zadnjo gumo ki bo po sredini zdržala najdlje si se odločil za roadsmart. ker pa ti je spredaj bolj pomemben oprijem kot obraba študiraš da pa bi spredaj montiral sportsmart Vrjameš da bi bilo najboljše obe isti ampak v tem primeru misliš da bi s sprednjo mehkejšo bil na boljšem??? Predlagam, da vprašaš to preko zasebca najbolj pametnega in največjega vseveda na MS. želim ti čimprejšnji odgovor le tega KLOVN 1
S1000R Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 ti si ta vseved, tebi pošljem ZS?
cikadina Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 bravooooo cestitam ti je uspelo napisat popolnoma novo objavo v temi gume pnevmatike! KLOVN, DAMI34, Scarlett in 1 other 4
builder Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 ti si ta vseved, tebi pošljem ZS? hvala, hvala KLOVN 1
KLOVN Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 ti si ta vseved, tebi pošljem ZS? kaj ne morš nič ocenit sam, sama vprašanja , in ne, Sneci je pravi naslov za vseveda, vsa čast builder, ampak kar je res, je res , po moje, bi se vedva s Sneciom super razumela :grim , ti samo sprašuješ, on pametno odgovarja, nobene objestnosti tu neb blo Scarlett, builder in thumper 3
maus Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 če se znaš peljat, sploh ne rabiš gum :krneki:
MarkoR Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 Amapk k sreči bo problematika različne sprednje in zadnje gume končno dokončno predelana. KLOVN in builder 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se