DAMI34 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Quote Quote Quote Quote Quote Quote quattroooo, on 11 Dec 2014 - 21:52, said: quattroooo, on 08 Dec 2014 - 14:11, said:
thumper Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 a smo vsi živi in celi prišli z MNZ domov na naših hrenovkah?? aja ...mi smo mone ...eni so pa štirkrat tolk... maus 1
Zivnorc Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 ..moja je ostala neodpakirana v tošlnu.....
Cartman Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 a smo vsi živi in celi prišli z MNZ domov na naših hrenovkah?? aja ...mi smo mone ...eni so pa štirkrat tolk... O pizda sakramenska. Zamudu sm.
Dr_Jakob Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 M7 pa dobr držijo ajga mudeli...
ludiluka Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 ..moja je ostala neodpakirana v tošlnu..... Čaki ti si reku da si jo dal že doma preventivno gor
skategrizzly Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Pozdravljeni Je imel slučajno kdo od vas na motorju montirani obe Michelin Pilot Power in Pirelli Diablo Rosso (Rosso 2 ne šteje)? Sam imam trenutno prve in jih lahko samo hvalim, ker so me zdržale že 23000km na aprilii, ampak me zanima tudi Pirelli. Imel sem že sicer Pirelli Diablo ko sem kupil motor, vendar mi niso bile pretirano všeč zaradi obrabe in tudi oprijem je bil bolj slab. Na internetu sem našel primerjavo le na testipnevmatik.com, nisem pa našel nobenega mnenja od koga, ki bi dejansko sam preizkusil obe gumi na istem motorju. Torej če je kdo tak, bi prosil za mnenje, ne škodi pa tudi kaka beseda samo o Pirelliju .)
'.' Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Moreš 3x sam sebe citirat če pričakuješ odgovor maxxa in thumper 2
ANCIENT Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Podarim še dobre pnevmatike......če kdo rabi ,naj me kontaktira na ZS... Ja jst bi jih mogoče vzel sm vidim, da je prva za rikver druga pa za naprej... jst rabim dve za naprej... Zivnorc 1
skategrizzly Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Moreš 3x sam sebe citirat če pričakuješ odgovor Ali s tem mogoče namiguješ na to, da je Pirelli Diablo Rosso identična Pirelli Diablo? Bi prosil za malo bolj jasen odgovor, ker ne vem na kaj ciljaš
Kmet2 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Ja jst bi jih mogoče vzel sm vidim, da je prva za rikver druga pa za naprej... jst rabim dve za naprej... Prid iskat ti jih bom jaz prov obrnu thumper in DAMI34 2
skalaprava Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Ali s tem mogoče namiguješ na to, da je Pirelli Diablo Rosso identična Pirelli Diablo? Bi prosil za malo bolj jasen odgovor, ker ne vem na kaj ciljaš Namiguje na to, da en psihopat že ene 14 dni mori tule s svojim citiranjem samega sebe....mah, prelistaj malo nazaj, ti bo vse jasno. Drugače imaš pa nekaj primerjalnih testov tukaj: http://www.motorradonline.de/motorradreifen/ps-sportreifentest-2014-ps-sportreifentest-endergebnis/547730?seite=11 http://www.mynetmoto.com/motorradreifen_news_details.cfm/moto_news/851/motorradreifentest_2014.html https://reifen66.com/reifentest.php?language=si
skategrizzly Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Namiguje na to, da en psihopat že ene 14 dni mori tule s svojim citiranjem samega sebe....mah, prelistaj malo nazaj, ti bo vse jasno. Drugače imaš pa nekaj primerjalnih testov tukaj: http://www.motorradonline.de/motorradreifen/ps-sportreifentest-2014-ps-sportreifentest-endergebnis/547730?seite=11 http://www.mynetmoto.com/motorradreifen_news_details.cfm/moto_news/851/motorradreifentest_2014.html https://reifen66.com/reifentest.php?language=si Pa res, jaz sem si pa že glavo razbijal o čem Aynach govori Hvala
KyoKon Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Podarim še dobre pnevmatike......če kdo rabi ,naj me kontaktira na ZS... Kmet, kaj te odvrača od teh gum, so še OK, jaz sem z njimi zadovoljen, morda imaš drugo mnenje? (Sem prebral nekaj strani nazaj, ne vse, mogoče si že povedal svoje mnenje).
Kmet2 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 Kmet, kaj te odvrača od teh gum, so še OK, jaz sem z njimi zadovoljen, morda imaš drugo mnenje? (Sem prebral nekaj strani nazaj, ne vse, mogoče si že povedal svoje mnenje). Boljših pnevmatik na endurah še nisem imel,pnevmatike pa mi ostajajo ker ponavadi prvo uničm sprednjo ko je zadnja še 50%,vedno zamenjam pa obe. Gume so še ok in so letošnje,zato sem tudi slikal profil ,brez skrbi,ne bi ponujal slabih oz. dottrajanih!
Zivnorc Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 ...verjetno nisi prebral mojega prejšnjega posta: ...zadaj kupi tako, da ti bo zagotavljala kar največji oprijem ob največji kilometrini, spredaj pa kupi takšno, da ti zdrži manj kilometrov kot zadnja, ampak, ker zadnjo bolj kuri ponavadi, ti bo sprednja zdržala dlje. Aja pa bolj ko lima guma, manj jo radira, ker lepi na asfalt in ne radira.... lej... a če ti povem skrivni recept za tvoja vprašanja...a boš potem nehal? Naredi točno tako, kot si se odločil in napisal v svojem postu...in boš super zadovoljen. HVALA! Scarlett in Kmet2 2
thumper Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 http://www.motosvet.com/tabla/topic/6389-te%C5%BEave/ po domače - dost te mam ..čas bi bil da nehaš...obstajajo teme za smetenje .. upam da bolje bereš kot citiraš.. DAMI34 1
S1000R Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 ...verjetno nisi prebral mojega prejšnjega posta: ...zadaj kupi tako, da ti bo zagotavljala kar največji oprijem ob največji kilometrini, spredaj pa kupi takšno, da ti zdrži manj kilometrov kot zadnja, ampak, ker zadnjo bolj kuri ponavadi, ti bo sprednja zdržala dlje. Aja pa bolj ko lima guma, manj jo radira, ker lepi na asfalt in ne radira.... lej... a če ti povem skrivni recept za tvoja vprašanja...a boš potem nehal? Naredi točno tako, kot si se odločil in napisal v svojem postu...in boš super zadovoljen. HVALA! Hvala, končno dobil odgovor :*
DAMI34 Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 Hvala, končno dobil odgovor :* a dej ga srat no..a neb še 1x prilimal svojih umotvorov? Kmet2 in maus 2
Popularna objava maus Objavljeno December 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 15, 2014 (popravljeno) kaj je pa sploh hotu s temi pnevmatikami povedat :krneki: vam jaz povem kaj vam pri pnevmatikah smeta ... svaka dlaka u jajcu, da sebe opravičujete pred nespametnimi zdrsi, ki jih ne povzroči guma, ampak voznik ... veste da ne ubije pištola, ampak človek, ki jo sproži, da izleti metek. vse tele gume, ki jih imamo na tržišču, če vozte po omejitvah in vremenskim razmeram primerno, ni variante da zdrsne. PIKA :krneki: Popravljeno December 15, 2014. Popravil maus DAMI34, cikadina, Zivnorc in 7 others 10
Zivnorc Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 ...to si pa ful na hitro in površno napisal ... pozabu si napisat, če se voziš po tazadnjem, NI VARIANTE sploh, da ti zdrsne prednja guma!! Scarlett, builder, thumper in 2 others 5
builder Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 Hvala, končno dobil odgovor :* Zivnorc te zavaja, jest ne bi tako naredil thumper, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 Zivnorc te zavaja, jest ne bi tako naredil Prjatu nehi, ker bo spet repliciral, repliko od svoje replikacije Zivnorc, builder in Kmet2 3
maus Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 joj ne nooooo :krneki: Zivnorc, thumper in builder 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se