S1000R Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 a dej ga srat no..a neb še 1x prilimal svojih umotvorov? Zivnorc 1
thumper Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 kaj je pa sploh hotu s temi pnevmatikami povedat :krneki: vam jaz povem kaj vam pri pnevmatikah smeta ... svaka dlaka u jajcu, da sebe opravičujete pred nespametnimi zdrsi, ki jih ne povzroči guma, ampak voznik ... veste da ne ubije pištola, ampak človek, ki jo sproži, da izleti metek. vse tele gume, ki jih imamo na tržišču, če vozte po omejitvah in vremenskim razmeram primerno, ni variante da zdrsne. PIKA :krneki: pridi v sredo med malico z žabo k meni na kufe... pa da te vidmo heroja če si upaš ktrcžblj izklopit na suhem asfaltu...
maus Objavljeno December 15, 2014 Opozori Objavljeno December 15, 2014 js mam vse uklopljeno pnevmatika ne zdrsi kr tko .. sem se pa 30 let vozu brez teh pripomočkov ... in vedno sem maline nabiru zarad moje neumnosti builder, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
0b5353n Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 Živjo. Imam eno vprašnaje glede MItasovih gum. Letošnjo sezono sem kupil mitasove gume sport force katere so bile kasneje odpoklicane zaradi napake. Tako da sem preveril svoje in imam tisto serijo ki je odpoklicana. Sprva mi je volkanizer rekel, da gume pošlješ nazaj in dobiš nove oz. ti vrnejo denar. Sedaj pa pravi, da gume pošlješ v tovarno in jih oni pregledajo in se odločijo ali so gume ok. ali ne. Se mi zdi to malo čudno. Ali ima mogoče kdo kakšne informacije kako je dajnsko s tem ? Hvala
builder Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 tam kjer si jih kupu in imaš račun, tam jih vrneš nazaj, dobiš gnar :grim DAMI34 1
0b5353n Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 tam kjer si jih kupu in imaš račun, tam jih vrneš nazaj, dobiš gnar :grim Je še vedno tako da dnar dobiš nazaj ? Se je meni zdelo malo čudno =) pa si to 100% ali.... ? =)
Wakasaki Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 ok. Hvala ! 1000% builder 1
DAMI34 Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 Živjo. Imam eno vprašnaje glede MItasovih gum. Letošnjo sezono sem kupil mitasove gume sport force katere so bile kasneje odpoklicane zaradi napake. Tako da sem preveril svoje in imam tisto serijo ki je odpoklicana. Sprva mi je volkanizer rekel, da gume pošlješ nazaj in dobiš nove oz. ti vrnejo denar. Sedaj pa pravi, da gume pošlješ v tovarno in jih oni pregledajo in se odločijo ali so gume ok. ali ne. Se mi zdi to malo čudno. Ali ima mogoče kdo kakšne informacije kako je dajnsko s tem ? Hvala Kako je sedaj ne vem, pred dobrimi 2 meseci je pa bilo točno tako kot je Bilder opisal. Gume sem vrnil tja kjer sem jih kupil, napisali smo reklamacijski zapisnik in čez dober mesec pa pol so mi je dobavitelj nakazal znesek v vrednosti gum. Premontaže oz montaže ne plačajo. builder 1
Wakasaki Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 Primer pri tastu, oglasil se pri vulkanizerju , kjer je bila pnevmatika kupljena.Zamenjal za dunlop, doplačal razliko v ceni pnevmatik 12eur. Montaža plačana s strani vpoklica.
gradbenik Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 Sedaj sem tudi sam pred nakupom oz. menjavo gum za Hondo Varadero 1000. Zaradi velike dileme, pa vas prosim za kakšno mnenje oz. pomoč. Odločam se med Michelin Anakee 3 in pa Continental Trail Attack 2. Prve so cca. 20€ cenejše. Anakee 3 sem vozil cca 500km na novem GS-u in mi zelo odgovarjajo, prav tako nimam nobenih pripomb čez stare Trail Attack, ker jih imam trenutno na motorju. Predvsem me zanima, če ima kdo izkušnjo oz. kakšen podatek glede vzdržjivosti gume (mileage), ker se lahko teh 20€ razlike vsekakor upraviči v nakupu, če ima morda Conti toliko daljšo vzdržljivost. Kakršnih koli nasvetov in pripomb bom zelo vesel . Hvala vsem za pomoč in lep dan še naprej !
Semsi Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 Jaz pa pocakam na novo mitasko, če bo do poletja nova serija. Drgac pa nazaj na Dunlop..... Wakasaki, Roki, DXR16 in 1 other 4
OldSchool Kawi Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 Mene pa zanima, če kdo morda ve, kdaj je najboljši čas za nakup novih gum? So mogoče na gume-direkt.com kakšna znižanja v prihajajočih mesecih?
TakeALookAround Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 Dvomim, da mas ksne ful ugodne akcije za gume kadarkoli....
OldSchool Kawi Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 morda razprodaja starih zalog pred novo sezono?
Wakasaki Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 morda razprodaja starih zalog pred novo sezono? je kr to to kar maš trenutno na raspolago oz. v ponudbi.
KyoKon Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 Sedaj sem tudi sam pred nakupom oz. menjavo gum za Hondo Varadero 1000. Zaradi velike dileme, pa vas prosim za kakšno mnenje oz. pomoč. Odločam se med Michelin Anakee 3 in pa Continental Trail Attack 2. Prve so cca. 20€ cenejše. Anakee 3 sem vozil cca 500km na novem GS-u in mi zelo odgovarjajo, prav tako nimam nobenih pripomb čez stare Trail Attack, ker jih imam trenutno na motorju. Predvsem me zanima, če ima kdo izkušnjo oz. kakšen podatek glede vzdržjivosti gume (mileage), ker se lahko teh 20€ razlike vsekakor upraviči v nakupu, če ima morda Conti toliko daljšo vzdržljivost. Kakršnih koli nasvetov in pripomb bom zelo vesel . Hvala vsem za pomoč in lep dan še naprej ! Mišelinke so na koncu trde, tja do 7000km je zdržala sprednja potem pa na ostrih ovinkih spuščala, da sem se prav lovil.(iztrošena na robovih do mejnika). Attack 3 mi ni nikoli ratala tako "čigumasta" kot anake. Men je drugače vseeno ali zdrži 6000km ali 9000km, samo da tisti svoj čas deluje 100%. Nič ti ne pomaga profil, če je trd. Moje mnenje.
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 Mišelinke so na koncu trde, tja do 7000km je zdržala sprednja potem pa na ostrih ovinkih spuščala, da sem se prav lovil.(iztrošena na robovih do mejnika). Attack 3 mi ni nikoli ratala tako "čigumasta" kot anake. Men je drugače vseeno ali zdrži 6000km ali 9000km, samo da tisti svoj čas deluje 100%. Nič ti ne pomaga profil, če je trd. Moje mnenje. Attack III...........a mi lahko prilimaš kakšno sliko te pnevmatike.....
KyoKon Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 (popravljeno) Attack III...........a mi lahko prilimaš kakšno sliko te pnevmatike..... Popravljam. Legenda: Attack III = Conti trail attack 2 Na sliki Michelin anakee 3 res je cajt za vetr v lase. Popravljeno Januar 8, 2015. Popravil nikasport
DAN Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 Kako se pa obnese anakee3 napram metzelerju turance next??? Če je že kdo probal obe?
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 Popravljam. Legenda: Attack III = Conti trail attack 2 Na sliki Michelin anakee 3 res je cajt za vetr v lase. vem vem zato pa sem provociral
maus Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 smo že ugotovili, katera je najboljša pneumatika na ceumu svetu builder in Wakasaki 2
R6ER Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 smo že ugotovili, katera je najboljša pneumatika na ceumu svetu men je najboljša nova guma :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se