Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

Priporočene objave

Objavljeno

Pa daj kaj kuriš ljudi gor?..težje v zavoj?..človik si ti vredu?..pizda na marofu sem vozu s temi gumami 1:10:55 komot...pa niti enkrat..NITI ENKRAT ni ZDRSNILA!!!..če neveste voziti je vaš problem..kok mi gre ko na K ko usi pametujete pa govorite to ni uredu in to..pol pa marsikogar zmešate..dajte se zresnite no če ste neki bajkeri..na pamet govorit je lahko ja..saj ni čudno da tko govorite če pa se penzijonistično vozte....dajte raj mal sprobat večje brzine pa se bomo pol menli..Lp..p.s sam pomagat hočem enim..Sportsmart na kvadrat so dobre gumee..je res da se moraš na prvo gumu navadit kr ni roba..al use gre..če maš le JAJCA in voljo!! ;)

1:10 s Dunlop Sportsmart?? No to bi pa res rada videla. A si vozil krog za supermoto, al si se pa debelo zlagal, kar se časa tiče. Namreč 1.07.955 je rekord steze in pošteno dvomim, da si v tej ligi (še z dirkalnimi gumamim kaj šele z neko "street sport" gumo) in, ja,SS1 je klumpasta za v ovinek. dvojke ne bom komentirala, ker je nisem vozila, ampak tudi brezroba guma ni tako super, ker s(m)o jo imeli na dirkalnih gumah samo eno sezono. So šli nazaj na rob, ker je bilo preveč zdrsov prve pnevmatike. Namreč, ta zelo pade v ovinek, ampak trail braking odpade, če nočeš kuševat asfalta. 

Objavljeno

Evo naroču pri Širniku komplet sport force+ . 120/70/17 in 190/50/17  za 166€. :OK:. Se je treba pripravit ker me že ornk zapestje matra.

Koliko te pride dostava ?

Objavljeno

Racuna samo pakiranje euro na gumo....dostava je free.

Objavljeno

Racuna samo pakiranje euro na gumo....dostava je free.

Jaz sem pa 14 dni nazaj naročil pri Širniku prvo gumo in plačal 2€ pakiranja za eno gumo! :?

Objavljeno

Aja, pol pa vrjetn 2 evra na pakiranje, pa je loh vec gum.... :)

Objavljeno

Dami tebe sploh nisem napadel!..sj vbistvu nikogar nisem..sam mi je pa to nesramno da dobesedno eni ( ne ti ) pravijo da ni to in to ap to dobro..ok daš mnenje..sam useen..sj niso slabe..jaz sem naredil z njimi dosti Km in me nikol niso pustile na cedilu..sicer pa samo še Gp racer d211 al pa Pirelli diablo super corsa SC1 Ali pa SC2 :) ..Lp pa brez zamere res!..se kje srečamo pa častim drink ;):D...Na sezono skurim 5-6Kompletov Gum...Lp

js sem tut bil s ss1 zadovoljen. nič boljša in nič slabša kot podobne gume v njenem rangu.seveda sta gp racer alpa diablo super corsa boljši v vsem razen kilometrini, a gume so vedno bile kompromis. proizvajalcev in potem uporabnikov.

zdaj čakam na mitas 190/55 pa da vidimo. gp racer in supercorsa se preveč obrabljata. 

Objavljeno

Če ti sredina hlapi prehitro, lahko probaš Qualifire2. v vsem boljša kot qualifire 1 in s tršo sredico. 

To da da celo gumo (vsaj eno) znucaš v eni sezoni je prav za prav super. verjemi. Ko se folk malo ali nič vozi, ima gor gume po 4 leta, jih še zmer strašno boli "cele gume" stran metat. 

ja za po ovinkih bi sigurn še celo sezono lohk vozu s to gumo, sam sredino je pa že na 1.5mm. upam de me bo spustu na tehničnem skoz s tako gumo, kr ga mam v kratkem, gumo pa potem zamenjam. itak se še vsaj 1 mesec ne bom mogu vozit, kr v hribih mamo še preveč peska na cesti.. bolel me bo, če vzamem obe nove gume, recimo Q2, pa ubistvu poj novo sprednjo vržem stran. kr nevem kdo bi hotu kupit rableno gumo (čeprov samo 1000 prevoženih km)

Objavljeno

js sem tut bil s ss1 zadovoljen. nič boljša in nič slabša kot podobne gume v njenem rangu.seveda sta gp racer alpa diablo super corsa boljši v vsem razen kilometrini, a gume so vedno bile kompromis. proizvajalcev in potem uporabnikov.

zdaj čakam na mitas 190/55 pa da vidimo. gp racer in supercorsa se preveč obrabljata.

Tuki kaže ,da ima Širnik mitas 190/55 že na zalogi  :yea1: http://gumexl.net/motogume.html?subcats=Y&features_hash=85.V20.V115.V238.V264.

Objavljeno

Kako hitro mnenje med Bt21 in bt23 od nekoga ki je zvozil obe?

Objavljeno

Kako hitro mnenje med Bt21 in bt23 od nekoga ki je zvozil obe?

kar se mene tiče isti šmorn, zadnja dokaj ok, prva pa preveč touring.

Objavljeno

Če ti sredina hlapi prehitro, lahko probaš Qualifire2. v vsem boljša kot qualifire 1 in s tršo sredico. 

To da da celo gumo (vsaj eno) znucaš v eni sezoni je prav za prav super. verjemi. Ko se folk malo ali nič vozi, ima gor gume po 4 leta, jih še zmer strašno boli "cele gume" stran metat. 

se popolnoma strinjam, mam na svojemu Q2 ki jih je cas povozu uaradi ne obrabe, ampak jih bomo vseeno stran vrgli

Objavljeno

To si ti naredu s qualifier2 tolk km?

Jst sm na hornetki napravu z zadnjo dobrih 5 jurjev, s sprednjo pa 7 pol je bla pa za odpis. Da dobr drzi v hladnem in mokrem??? Men ni.

ne jast ampak tast.

Ja kaj nej rečem verjetno je tvoja vožnja bl divja

Objavljeno

vprašanje za vse,.

katera od pnevmatik se po vaših izkušnjah najhitreje segreje je to mitas-sava, conti, dunlop, pirelli,......

hvala za odgovore.

Objavljeno

ne jast ampak tast.

Ja kaj nej rečem verjetno je tvoja vožnja bl divja

Sploh ni divja bla, zato sem vprašal.
Objavljeno

Sploh ni divja bla, zato sem vprašal.

res si neznam razlagat,

Bmw je dvovaljni boxer, 1200ccm s kardanom, vse kar dodatno obremenjuje gume.Tast je kr dinamičen voznik sploh k pride na magistralo :OK: no pomoje ni edini jlde.

Mogoče je pa tvoj stil vožnje bolj obremenilen za gumo,ali pa tast tko nežno reže ovinke,....nimam pojma ....

smo že marsi kje ugotovili, da kilometrine odstopajo po 100%.

Meni recimo na Z-ju contisportattack2 zdrži 5000-6000km-zadnja-. drugemu več drugemu pa manj.Mogoče zato ker večino izhodov iz ovinka ne pilim pri 10000obr/min, ampak prestavo višje....

Z roadsmart sm naredil 12000km z zadnjo.S sportsmart-om 8000km. .Z roadattack2 sem naredil 6000km.

Trenutno conti sportattack2 in bo kr ostalo tako, čeprav narim mn km z enim kpl, ampak ji zaupam 100%

Objavljeno

Men je sla qualifier2 tut en dva tri.,...

Objavljeno (popravljeno)

vprašanje za vse,.

katera od pnevmatik se po vaših izkušnjah najhitreje segreje je to mitas-sava, conti, dunlop, pirelli,......

hvala za odgovore.

bridgestone S20, poln qurac silike, pa lahko mrzlo teraš :D

Popravljeno . Popravil DAMI34
Objavljeno

Qualifire 2 mi jo je hotro zradiralo,sport smar 2 se je obdrzala malo vec...Trenutno mam gor bridgestone bt 003 rs spredaj 120 60 :closedeyes:  in morem rect da po 250 km je super guma,motor dosti bolj vodljiv...lp

Objavljeno

Ja je res da po qualifierju gre kr hitro, vendar za malenkost večjo ceno je dosti boljša guma od sportforca, ki pa ima baje težave ko je mrzla cesta. 

http://www.gume-vulko.si/moto-gume/dunlop-190-50zr17-m-c-73w-tl-spmax-qualifier-4038526261885?filter=178,78,77,121

Ne jemli teh..sm jih mel..drsijo ko nore..pa spet mal primejo pa spet spustijo..dost krat so mi skliznale!!..nikoli jih nebi dal več gor..no to so usaj moje izkušnje z njimi.. :)

Objavljeno

Sportforce nima nobenih problemov ko je mrzla.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!