Buschi Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Kmet je bil vedno slovenec in ostal bo slovenec .........na agregatu piše Tomos na okvirju pa Rog ,ima pedala torej je Rog Pony expres, zadnje, tj 4. generacije !
Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Rog Pony expres, zadnje, tj 4. generacije ! Kje je pa Tomos ki piše na agregatu to je bil pa res stroj so ga kar tri firme delale builder 1
alko1 Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 js pa ne več Kradljivca Registracija mopeda se začne z MS Ko sem ga nazadne skril tri mesece nisem smel na obisk Pa vidva DAMI34 in Kmet2 2
motolover Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Pa res, tiskarski skrat! Hvala za opozorilo! Jaz delam slabih 5000 z njimi. Mam zdaj 10.000 prevozenih in na sliki je 2. komplet. Kako si pa zadovoljen z njimi? Jaz zdaj gledam novo Metzeler K3 RR, razmisljam pa celo o M7 RR... Nasploh sem zelo zadovoljen. Za spremembo bom zdaj dal gor Conti Sport Attack2, imam novo sprednjo gumo in, da jo porabim bom zdaj kupil še zadnjo. Take sem imel na RRu, zato gumo poznam in se dobro obnesejo na tem motorju.
nxyz Objavljeno Marec 10, 2015 Opozori Objavljeno Marec 10, 2015 Kje je pa Tomos ki piše na agregatu to je bil pa res stroj so ga kar tri firme delale Moj ima Puch agregat Kmet2 1
Sleeper Objavljeno Marec 10, 2015 Opozori Objavljeno Marec 10, 2015 Nasploh sem zelo zadovoljen. Za spremembo bom zdaj dal gor Conti Sport Attack2, imam novo sprednjo gumo in, da jo porabim bom zdaj kupil še zadnjo. Take sem imel na RRu, zato gumo poznam in se dobro obnesejo na tem motorju. Razlika Supercorsa in Conti?
Fantocci Objavljeno Marec 10, 2015 Opozori Objavljeno Marec 10, 2015 (popravljeno) Moj ima Puch agregat Ja, ko jaz slišim pony express pomislim na tega Pucha (ki ga je oni dripac iz Sreče na vrvici gledal skozi okno izložbe.. ) https://www.google.si/search?q=puch+pony+express&biw=1920&bih=1099&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1Nv-VNDXNsaNPNG4gMAO&sqi=2&ved=0CB0QsAQ https://www.youtube.com/watch?v=kfTsfykDyuE&feature=player_detailpage#t=120 Temu kmetovemu smo pa takrat rekli Rogov avtomatik. Popravljeno Marec 10, 2015. Popravil Fantocci builder in Kmet2 2
Bubu25 Objavljeno Marec 11, 2015 Opozori Objavljeno Marec 11, 2015 Kaj mi lahko kdo razloži različne črte?
builder Objavljeno Marec 11, 2015 Opozori Objavljeno Marec 11, 2015 stvar dimenzij, rdeča je nižja, ne vem pa natančno do kot to zajema, mogoče do 150, potem je modra
KyoKon Objavljeno Marec 11, 2015 Opozori Objavljeno Marec 11, 2015 Kaj mi lahko kdo razloži različne črte?DSC_1714.JPGDSC_1714.JPG Rdeča se vrti naprej modra pa nazaj. :grim Scarlett 1
ukica Objavljeno Marec 11, 2015 Opozori Objavljeno Marec 11, 2015 Nimam pojma zakaj so razlicne crte, ti pa lahko povem, da ima vsaka dimenzija/proizvajalec/model gume drugacne crte. Sem bil v skladiscu s cca 50000 gumami.
jozexj6 Objavljeno Marec 11, 2015 Opozori Objavljeno Marec 11, 2015 stvar dimenzij, rdeča je nižja, ne vem pa natančno do kot to zajema, mogoče do 150, potem je modra 190/50/17 ma oranžno črto builder 1
motolover Objavljeno Marec 11, 2015 Opozori Objavljeno Marec 11, 2015 Razlika Supercorsa in Conti? Jaz je ne vidim. Nisem pa še imel Conti 200, ker na RR so bile gor 190tke. Supercorsa V2 je mogoče bolj vzdržljiva. Če se ne motim, Conti nima po sredini trše zmesi. Sleeper 1
Spasky Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 sem vedu, da morm jamrat... Michelin thumper 1
vozi Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 Živjo. Sem Iztok in tole je moje drugo pisanje. Bolj prebiram, kakor pišem, saj raje kot pišem vozim in tudi nisem ravno strokovnjak v moto smeri, kakor nekateri med vami. Sem pa pred dilemo. Imam V Stroma 650 in treba ga je preobuti v nove gume. Izbira je velika, cene pa vse sorte. In pri pregledu mi je v oči padla Mitas E08, ki mi deluje po profilu kot Tour., ampak cena je pa Gorenjcu primerna. Vozim se polpol sam in v paru, turistično velika večina po asfaltu. Zanima me, ali kdo ta model uporablja in kako je njegovo mnenje o tej gumi. O drugih modelih se da prebrati vse sorte, o tem pa nisem uspel najti nič pametnega. Hvala
_LuX_ Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 Kaj mi lahko kdo razloži različne črte?DSC_1714.JPGDSC_1714.JPG Vsaka dimenzija gume ima svojo barvno kombinacijo črt. Ubistvu je to kot neka oznaka za proizvajalce, recimo da se ne pomešajo različne dimenzije na eni paleti. Recimo gume za avtomobile imajo 2 ali 3 črte ker je tam toliko več različnih dimenzij.
Kmet2 Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 Živjo. Sem Iztok in tole je moje drugo pisanje. Bolj prebiram, kakor pišem, saj raje kot pišem vozim in tudi nisem ravno strokovnjak v moto smeri, kakor nekateri med vami. Sem pa pred dilemo. Imam V Stroma 650 in treba ga je preobuti v nove gume. Izbira je velika, cene pa vse sorte. In pri pregledu mi je v oči padla Mitas E08, ki mi deluje po profilu kot Tour., ampak cena je pa Gorenjcu primerna. Vozim se polpol sam in v paru, turistično velika večina po asfaltu. Zanima me, ali kdo ta model uporablja in kako je njegovo mnenje o tej gumi. O drugih modelih se da prebrati vse sorte, o tem pa nisem uspel najti nič pametnega. Hvala No gremo vsi.............pozdravljen Iztok :lol: builder, thumper in alko1 3
motozajebant Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 No gremo vsi.............pozdravljen Iztok :lol: :hooray: ps. Pozdravljen Iztok :krneki: Kmet2 1
cb1300 Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 mopi je dobu nove čeveljčke-mitas, itak Scarlett 1
Motocaster Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 Zdej pa dovolj tega! Full vas neki rajca z novimi SportForckami, komentarja od vas pa nobenega! Naj gre že kdo malo kolenčkat ali pa kompolčkat z njimi pa naj pove kake so. Vreme je ravno pravo, temperature pa tudi! Če bo sedaj držala kot jež, bo tudi poleti ziher kot zvečilni v laseh! :grim
cb1300 Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 Zdej pa dovolj tega! Full vas neki rajca z novimi SportForckami, komentarja od vas pa nobenega! Naj gre že kdo malo kolenčkat ali pa kompolčkat z njimi pa naj pove kake so. Vreme je ravno pravo, temperature pa tudi! Če bo sedaj držala kot jež, bo tudi poleti ziher kot zvečilni v laseh! :grim Ka toplo vodo odkrivaš če je bilo že vse napisan-jest ne kupim več druge-kar se pa tiče razlike od letos in lani je pa razlika samo v +, pa čist nobene druge. Drži nč bat Scarlett, Zivnorc in igorkr 3
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 Ka toplo vodo odkrivaš če je bilo že vse napisan-jest ne kupim več druge-kar se pa tiče razlike od letos in lani je pa razlika samo v +, pa čist nobene druge. Drži nč bat nekaj malga je, ampak zanemarljivo Zivnorc 1
stenc55 Objavljeno Marec 12, 2015 Opozori Objavljeno Marec 12, 2015 No gremo vsi.............pozdravljen Iztok :lol: Pozdravljen Iztok Živjo. Sem Iztok in tole je moje drugo pisanje. Bolj prebiram, kakor pišem, saj raje kot pišem vozim in tudi nisem ravno strokovnjak v moto smeri, kakor nekateri med vami. Sem pa pred dilemo. Imam V Stroma 650 in treba ga je preobuti v nove gume. Izbira je velika, cene pa vse sorte. In pri pregledu mi je v oči padla Mitas E08, ki mi deluje po profilu kot Tour., ampak cena je pa Gorenjcu primerna. Vozim se polpol sam in v paru, turistično velika večina po asfaltu. Zanima me, ali kdo ta model uporablja in kako je njegovo mnenje o tej gumi. O drugih modelih se da prebrati vse sorte, o tem pa nisem uspel najti nič pametnega. Hvala Jaz sem dva dni nazaj dal na tale moped Michelin Pilot road 4. Je mal premraz da bi se zdejle vozu sam prvih 20km je bil boljši občutek kot na prejšnjih Tourance. Zivnorc, Kmet2, Dr. jkuki in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se