Zivnorc Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Nisi presegel dovoljene nosilnosti gum, ker se le ta porazdeli na obe gumi.... .. ka pa ko se pelješ po tazadnjem... alko1 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Zanima me ce ste bli kdaj kaznovani zarad znucanih gum? Pac kolk dejansko gledajo policaji... sam imam namrec po sredini gume znucano do gladkega...se ne vidi vec indikatorja 1mm al kolkr je pac... ob strani pa je se cist lepa z grabni samo malo povihana...zavihke ima... bi mogu menjat? Drgac pele se cis ok... sprednja je pa se kr lepa cela...napol znucana... bi mogu obe skrat menat? So pa mitas sportforce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Itak pr zlizani gumi so najvecji problem polcaji. Tud tablce so ze pobiral za zlizane gume; premalkrat sicer. Menjas lahko komot sam eno. Se pa leps pele ce obe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 29, 2015 bi mogu menjat? Da. Pa še lepše se boš peljal. Varneje tudi. ...in ne boš imel preganjavice pred policaji. V razmislek: Koliko je vredna guma, ko je na indikatorju? 0€ ...in kupiti moraš novo gumo. Koliko je vredna guma ko je pod indikatorjem? 500€ + nova guma. ...pa še en preračun: ....guma je vredna 150€. Prevozil si z njo 10.000 km do indikatorja. .... to se pravi 15€ na 1000km. In ko je na indikatorju, si misliš, da jo je še škoda, da jo ne znucaš do konca...in hočeš narediti še 1000km .... in to zaradi 15€ ...no go. dog66, skategrizzly, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Prevozu sem samo jurja km prejsni lastnik mi je skodo naredu pa jih znucu ok bomo menjali u kratkem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Da. Pa še lepše se boš peljal. Varneje tudi. ...in ne boš imel preganjavice pred policaji. V razmislek: Koliko je vredna guma, ko je na indikatorju? 0€ ...in kupiti moraš novo gumo. Koliko je vredna guma ko je pod indikatorjem? 500€ + nova guma. ...pa še en preračun: ....guma je vredna 150€. Prevozil si z njo 10.000 km do indikatorja. .... to se pravi 15€ na 1000km. In ko je na indikatorju, si misliš, da jo je še škoda, da jo ne znucaš do konca...in hočeš narediti še 1000km .... in to zaradi 15€ ...no go. 400€ je višina davka. Kmet2, builder, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 pnevmatika je edina točka, ki drži stik med motorjem in bolečinami ... ne šparat na gumah ... to sem se nauču davnega leta 1982 k sm meu mau bolj slizane gume .. res pa je, ta tigrca ni držala kj dobr niti ko je bila nova ne jih menjat zaradi policajev... menjajte jih zarad sebe :krneki: Zivnorc, Joker, thumper in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 .... to sem se nauču davnega leta 1982 .... :krneki: .... huuuuuu ... kje je že tooooo... ... takrat so ninđe še peš hodile... kaj šele, da so se vozili na njih... builder, gauloises in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Zanima me ce ste bli kdaj kaznovani zarad znucanih gum? Pac kolk dejansko gledajo policaji... sam imam namrec po sredini gume znucano do gladkega...se ne vidi vec indikatorja 1mm al kolkr je pac... ob strani pa je se cist lepa z grabni samo malo povihana...zavihke ima... bi mogu menjat? Drgac pele se cis ok... sprednja je pa se kr lepa cela...napol znucana... bi mogu obe skrat menat? So pa mitas sportforce Nujno menjaj, jaz sem se svoje že naučil Sem imel podobno situacijo lani tam novembra, decembra. Vozil sem se po okoliških cestah ker je itak bilo že kar hladno, ponavadi ne več kot 50 km na dan. In enkrat me kakih 7 km od doma, na vasi ustavi policija, kjer jih nisem še nikoli zasledil. Imeli so akcijo preverjanja alkoholiziranosti, kar sem seveda prestal, vendar je bil policaj zelo zainteresiran za moj motor. Ob ogledu je opazil da imam zelo uničene gume, kar sem tudi sam vedel, saj zadnja na sredini ni imela nič indikatorjev, v bistvu so se na enem mestu v velikosti cm x cm že videle žice. Pojasnil sem mu, da nisem več daleč od doma in da sem jih imel tako ali tako namen menjati čez zimo, ko bi pač padel sneg in da bi rad menjal obe gumi naenkrat, ker prva ni bila veliko boljša. Ko mi je začel naštevati tam, da je za ta prekršek 400€ kazni in odvzem registrske tablice, sem mislil da zdaj pa mam. Čakal sem samo še da me vpraša če imam prvo pomoč, ki je takrat nisem imel s sabo, saj si jo moram voziti v nahrbtniku, ker mojstri pri aprilii ne morejo narediti prostora na motorju za eno pre***o prvo pomoč :angry: Kovčka pa ziher ne bom na ss motor montiral... K sreči je bil prijazen, za prvo pomoč ni vprašal, glede gum sem mu povedal da sem študent in da stanje ni najbolj rožnato, da bi si lahko privoščil take kazni in me je hvalabogu spustil samo z opozorilom Je pa rekel da v kolikor bi nekaj napihal, bi dobil pa duplo porcijo Tako da tisti dan ko sem prišel domov, sem dal motor v garažo in ga pustil tam dokler nisem nabavil novih gum. Malo sem še trepetal če bom prišel do servisa brez ponovnega snidenja s policijo, ker sem moral čez mesto, ampak mi je uspelo :grim Proti domu pa seveda z velikim olajšanjem v duši, denarnici in z nasmehom na obrazu, ko sem ponovno videl koliko lepša je vožnja kadar natakneš novo gumo Tako da, jaz sigurno več nikoli ne izzivam sreče, četudi vem da gume še držijo, ampak kazni so prevelike..raje za to dva seta novih gum vzamem :grim cikadina, gsxf750, MiNa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 .... huuuuuu ... kje je že tooooo... ... takrat so ninđe še peš hodile... kaj šele, da so se vozili na njih... dve leti sm se vozu, preden sem ugotovu, da je treba tut gume menjat Zivnorc in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 dve leti sm se vozu, preden sem ugotovu, da je treba tut gume menjat Katere? Prvi al zadnji dve leti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Katere? Prvi al zadnji dve leti leta 1980 sm dobo elektronika 90 ... že takrat so ble gume kar nekaj cajta vožene .. leta 1982 sm po nekajkratnih padcih ugotovo, da se da ovinek na gradu spelat, če so gume kokr tok... za gor je šlo .. dol sem se pa vedno valu k hrošček ... thumper, Zivnorc, alko1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Grem danes naročit Conti Road Attack 2 za mopeda. Pa poročam čez čas, kako se obnesejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Pri Kranjski prometni ni milosti. Najbolj zaj... policaji v slo! Npr. letecman ti bo sel merit profil in te bo colal, če bo le kje nameril pod 1mm. Seveda bo taisti &$#@ pripeljal svojega kawasakija k mehaniku skoraj na dratih. TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Pri Kranjski prometni ni milosti. Najbolj zaj... policaji v slo! Npr. letecman ti bo sel merit profil in te bo colal, če bo le kje nameril pod 1mm. Seveda bo taisti &$#@ pripeljal svojega kawasakija k mehaniku skoraj na dratih. prijavi ga njihovi notranji če si siguren oziroma če imaš dokaze... ne vem zakaj bi za policaje v civilu veljali drugačni zakoni kot za policiste v civilu ... jaz sem pred potjo v šibenik zamenjal zadnjo gumo čeprav je bila 1mm nad indikatorjem ... sem bil v prekršku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Pri Kranjski prometni ni milosti. Najbolj zaj... policaji v slo! Npr. letecman ti bo sel merit profil in te bo colal, če bo le kje nameril pod 1mm. Seveda bo taisti &$#@ pripeljal svojega kawasakija k mehaniku skoraj na dratih. A dej no dej, baba čula baba rekla. Ko sem šla menjat gume, me je ustavil-pri preddvoru in še vprašal kam sem namenjena, rečem, da grem menjat gume, pogleda gume in reče sej so še dobre V glavnem ni bilo več dovolj profila na zadnji gumi katero si je ogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ludiluka Objavljeno Junij 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 29, 2015 A dej no dej, baba čula baba rekla. Ko sem šla menjat gume, me je ustavil-pri preddvoru in še vprašal kam sem namenjena, rečem, da grem menjat gume, pogleda gume in reče sej so še dobre V glavnem ni bilo več dovolj profila na zadnji gumi katero si je ogledal. jah lej če maš joške maš tud ugodnosti Cartman, skategrizzly, TOMCAT in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 V nedeljo sem policaje videl samo na meji s hrvasko in letecmana na pocivaliscu voklo, meril lahek plen prihajajocih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Js bi rabu velik josk..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Js bi rabu velik josk..... Pojdi po nasvet Salome TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Al pa sasko lendero...ona masira masira pa kr vshajao ko kruh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 30, 2015 Deli Objavljeno Junij 30, 2015 (popravljeno) Uu, rajs Sasko! Uglavnm,Sprednja gre nova gor v petk, tko da ne bo kdo hud, da ni profila. Je pa po 7 jurjih za v smeti RS2. Ocitno nism lepo pelu. :blink: Popravljeno Junij 30, 2015. Popravil DIN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 30, 2015 Deli Objavljeno Junij 30, 2015 Je pa po 7 jurjih za v smeti RS2. Ocitno nism lepo pelu. :blink: Ne, nisi. Prov grd si bil do nje, očitno TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Derbi-mb Objavljeno Junij 30, 2015 Deli Objavljeno Junij 30, 2015 Uu, rajs Sasko! Uglavnm,Sprednja gre nova gor v petk, tko da ne bo kdo hud, da ni profila. Je pa po 7 jurjih za v smeti RS2. Ocitno nism lepo pelu. :blink: Kaj boš pa zdej dal gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2015 Deli Objavljeno Junij 30, 2015 (popravljeno) Kaj boš pa zdej dal gor? Uu, Savsko! Popravljeno Junij 30, 2015. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se