Zivnorc Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 ...itak pa če ne boš zadovoljen... čez 14 dni itak spet menjaš... skalaprava in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 (popravljeno) Za zadnjo me je zanimalo, prvo imam itak Mitas-ko ...Sprašujem zato, ker še ni Mitask 190/55 in BT 016 PRO je tudi cenovno soliden. Se pravi v kombinaciji spredenje Mitaske in zadnje Bridgestronke, bi moralo "špilati". Danke schön ...... jp, je dobro špilalo, sploh ni bilo opazit razlike, pa tut dobro se ujame s Savo. do konca jih je pa zvozil Mladench, pa lahko da še on kako mnenje, ampak kar vem, je tut njemu kombinacija ugajala. Popravljeno Julij 2, 2015. Popravil DAMI34 builder in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 (popravljeno) ......evo tkole se viha rob na sportsmart2......kaj moram zdej odpreti al zapreti rebound ? jo po sredini tud viha? Popravljeno Julij 2, 2015. Popravil gsxf750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 ...itak pa če ne boš zadovoljen... čez 14 dni itak spet menjaš... Ah, tako hitro pa res ne.........čez tri tedne pa res . builder in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 jo po sredini tud viha? .....hm nima kje ker ima vzdolžne kanale. To je opazno le pri straneh, kjer so prečni kanali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 .....hm nima kje ker ima vzdolžne kanale. To je opazno le pri straneh, kjer so prečni kanali dej še sliko sredine gume in v smeri vožnje. iz te slike je videt po sredini zaokrožen zadnji del kanala, prednji pa ni viden. Če se prav spomnim Dave Moss-a, je to vihanje po bokih stvar high speed comp/reb, kar tvoj moped nima od zunaj nastavljivo. http://www.onthethrottle.com/howto/dave-moss-unsprung-tire-wear/ 04:34 - 07:00 Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Za zadnjo me je zanimalo, prvo imam itak Mitas-ko ...Sprašujem zato, ker še ni Mitask 190/55 in BT 016 PRO je tudi cenovno soliden. Se pravi v kombinaciji spredenje Mitaske in zadnje Bridgestronke, bi moralo "špilati". Danke schön ...... 190/55 bojo zlo kmal. Vem,ker mam obljubljene testne ,mislm da že drug teden TOMCAT in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Kje se da dobit kvalifajerke 3? Ma kdo kakšne izkušnje z njimi? Kaj bi vi nataknili na gixerja 750ko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 190/55 bojo zlo kmal. Vem,ker mam obljubljene testne ,mislm da že drug teden Odlična novica. Daj objavi, ko bodo res zunaj! TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Žal je ni več, sm tudi upal da bi za kaj dlje, pa kurc :-) bo treba pogruntat katera guma zdrži "brutalni" navor aprilie :-) Brez skrbi, jaz sem s svojo Mitas Sport Force + pri 2800 km na indikatorju, (sredina, robove poberem do indikatorjev še danes do Dvora), vendar indikator nič ne pomeni, ker je še kar nekaj mesa, dokler bo za stran...nimaš kaj tak ti je ta moj "brutalen" navor 62 konjskega tovornega ponija Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil HyperJack SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Vprašanje za vas poznavalce: Ali lahko vozim gumo MITAS Sport Force 190/55 na motorju, če sem imel prej gor 180/55? ...nikakor mi ne sede... motor kar preveč pada v ovinek... ...pa še ena novica: MITAS je naredila posebno izvedenko Sport Force za po zimi s tagrobim profilom... ... pa tut poleti se jo da peljat. :psst: tale ima cajt 1:38 :naughty: ... na onem asfaltu zraven Grobničkega športnega letališča Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil Zivnorc dog66, matkoR1, Scarlett in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 za po AC je še.. builder, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Vprašanje za vas poznavalce: Ali lahko vozim gumo MITAS Sport Force 190/55 na motorju, če sem imel prej gor 180/55? 190 55.jpg 190 55 2.jpg ...nikakor mi ne sede... motor kar preveč pada v ovinek... ...pa še ena novica: MITAS je naredila posebno izvedenko Sport Force za po zimi s tagrobim profilom... Zimske.jpg ... pa tut poleti se jo da peljat. :psst: tale ima cajt 1:38 :naughty: ... na onem asfaltu zraven Grobničkega športnega letališča jooj pregreta je pa pumpana je bla premau edin RIBA& je pa dobr Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil DAMI34 builder in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 jooj pregreta je pa pumpana je bla premau edin RIBA& je pa dobr Ja bogec no . . . a se vedno toooook pece? :grim Stara sumerska modrost pravi: pregret ego je vecji kurvin sin od pregrete gume . . . PS: zdej je cajt, da spet mau slavospevov o men napises... cist tko, k jih sam ne hehehehe siks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) A se neb zase brigal in svojo pekočino? star bosanski pregovor pravi: "koji ti je qurac?" Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 A se neb zase brigal in svojo pekočino? star bosanski pregovor pravi: "koji ti je qurac?" ... žena pa je rekla.... .... se mi je zdelo, da ni bil tvoj... ... je bila tema... Nearrain, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 A se neb zase brigal in svojo pekočino? star bosanski pregovor pravi: "koji ti je qurac?" Sej bo Dami....S casoma bo boljs ... Sam ne prevec podozivljat. Na netu bos poleg gumoznanstva najdu Tud kej za ranjen ego zacelit. Gugl it my "friend", gugl it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Sej bo Dami....S casoma bo boljs ... Sam ne prevec podozivljat. Na netu bos poleg gumoznanstva najdu Tud kej za ranjen ego zacelit. Gugl it my "friend", gugl it. a neb ti za psihiatra probu, k vidim da me full pomirjaš? pa še kkšn pacient bi se tlelele na MS najdu Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Brez skrbi, jaz sem s svojo Mitas Sport Force + pri 2800 km na indikatorju, (sredina, robove poberem do indikatorjev še danes do Dvora), vendar indikator nič ne pomeni, ker je še kar nekaj mesa, dokler bo za stran...nimaš kaj tak ti je ta moj "brutalen" navor 62 konjskega tovornega ponija zajebavaš? al ti to resno..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) Žal je ni več, sm tudi upal da bi za kaj dlje, pa kurc :-) bo treba pogruntat katera guma zdrži "brutalni" navor aprilie :-) kolko pumpana, baje slabo prenaša nižje tlake in jo zlo hitr skuri. - znamka in model pnevmatike: mitas sport force 190/50 - model motorja: Z1000SX - prevoženi kilometri: 4200km (do indikatorjev) - način vožnje: 60%agresivna-športna, 40% umirjena-potovalna, 0%dirkališče - vrsta ceste: lokalne-magistralne 80%, mesto 10%, avto cesta 10% -oprijem na mokrem: ocena: 9 - oprijem izven sezone: (12°-18°C) ocena od 10 (brez komentarjev, drži vedno) - oprijem v "sezoni" 20°C <+ ocena 10 -način obrabe: crnkla sredina - 40% km s sopotnico -CENA z montažo: ~100€ -komentar: dobra guma, čakam in upam da jo naredijo v verziji bicompound - znamka in model pnevmatike: mitas sport force 120/70 - model motorja: Z1000SX - prevoženi kilometri: 9000km (do indikatorjev) - način vožnje: 60%agresivna-športna, 40% umirjena-potovalna, 0%dirkališče - vrsta ceste: lokalne-magistralne 80%, mesto 10%, avto cesta 10% -oprijem na mokrem: ocena: 9 - oprijem izven sezone: (12°-18°C) ocena od 10 (brez komentarjev, drži vedno) - oprijem v "sezoni" 20°C <+ ocena 10 -način obrabe: boki, postala trikotna - 40% km s sopotnico -CENA z montažo: ~okol 75€ -komentar: dobra guma, tut ko je popolnoma zlizana in se skoraj več ne da v ovinke, še vedno drži ko svina in odpušča napake Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil DAMI34 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Kje se da dobit kvalifajerke 3? Ma kdo kakšne izkušnje z njimi? Kaj bi vi nataknili na gixerja 750ko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) ..a ti ti samega sebe sprašuješ? če ja... si sam odgovori... ... lahko ti pa odgovorim z mojim odgovorom in odgovori mnoooogih tu na forumu... ...kupi gumo.... ki misliš, da je v redu za tvojega Gixxerja in zate, ker če boš spraševal preveč, boš dobil preveč odgovorov...in bo tvoj Gixxer čisto zmeden.... ... pa ne vzeti to kot sakrazem.... ampak res je tako. Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil Zivnorc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) .... pacient .... ...ej vi2 pacienta.... ....a ne bi "c " spremenila v "t".... ...in pol pred "patient" napisala še "be"... .... in se pol to prebere: BE PATITENT ... in če daš to pol v guuugl translejt... ti prevede v " BODI POTRPEŽLJIV" .... in če to daš v slovensko dvojino... bi se slišalo: BODITA POTRPEŽLJIVA ...še lepše bi se slišalo: BODITA STRPNA ... pa še klicaj bi dal na koncu.... Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil Zivnorc TOMCAT in siks 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ...ej vi2 pacienta.... ....a ne bi "c " spremenila v "t".... ...in pol pred "patient" napisala še "be"... .... in se pol to prebere: BE PATITENT ... in če daš to pol v guuugl translejt... ti prevede v " BODI POTRPEŽLJIV" .... in če to daš v slovensko dvojino... bi se slišalo: BODITA POTRPEŽLJIVA ...še lepše bi se slišalo: BODITA STRPNA ... pa še klicaj bi dal na koncu.... jp, psihiatra sm napisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 zajebavaš? al ti to resno..... Treba se kej dodat? Pa ni jadranka. Kocevje -Dvor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se