Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

FalcoR

Priporočene objave

a če si lajkaš, pol ne spodrsava :O

:krneki:

lajkej si, pol pa gas na polno pa boš vidu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne kaperam zakaj se vozite po kolenu če mate tolk dobre gume :jezik:

zato k si še mlad. Starejši gospodje smo pa malce sključeni pa smo hitr na kolenu, pol pa težko ustanemo, da nas v križu ne uščipne..:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zato k si še mlad. Starejši gospodje smo pa malce sključeni pa smo hitr na kolenu, pol pa težko ustanemo, da nas v križu ne uščipne.. :P

A ni boljš če so žene/punce na kolenih?.... :grim

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne kaperam zakaj se vozite po kolenu če mate tolk dobre gume :jezik:

zakaj se pa ne vprašaš, če sploh lahko nazaj zlezemo na motorček :jezik:

pri tem gume nimajo veze :lol1:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene si pa citiru ... :jezik: ... 130 km/h po AC ni vožnja, ki je primerna glede na vremenske razmere še posebej, če skor nič ni vidu .... ni vidu, da je po globoki vodi vozu in se ni nč bau ... če ne veš, ne boli :P

saj pravim .. meni mitaske vizuelno delujejo kot dunlopke .. ob stranibrez žlebovov ... conti te žlebove ima ... in je v moji glavi, da mi pač pomagajo pri malo bolj globoki luži, pri izpodrivanu vode ...

joj smo zakomplicilar .. vse gume so, v primeru normalne uporabe, dobre :D

P.S.

samo peljat je treba znat .... izgovorov ... gumo mi je odneslo, pesek po cesti ... ne morm se po kolenu pejlat, ker je taka guma ... vse je en burek ... treba je znat peljat in ne iskat izgovore v gumi.

To mi deli Popravljeno . Popravil stuhec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ni boljš če so žene/punce na kolenih?.... :grim

joooj, prov nč ne zastopiš, žene punce so na gumicah :P

Vse za varnost

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zaenkrat mam naročene še en par Conti ... za naprej pa ne vem ... mogoče bom tut mitaske probal .. ampak naslednji teden dam nov komplet Conti ...

katere pa voziš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da se jaz razlozim, zakaj je treba v ovinku po kolenu.

Simpl.

Da si bolj stabilen. Tudi zlato pravilo v plezanju je, da si vedno oprt na treh tockah. Tudi trinozni stol je bolj stabilen na neravni podlagi kot stirinozni. Se pes, ko gre scat, dvigne eno nogo, da je bolj stabilen.....in ZAKAJ ZA VRAGA NE BI SMEL BITI V OVINKU NASLONJEN SE NA KOLENO.

ps.s

Lajkou se bom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa dobro no, sej ti ni koleno tretja guma, da bi ne vem koliko pripomogla k oprijemu/stabilnosti ... Za boljši občutek je pa menda dobro malo potipat s kolenom. 

Sem softič, zalagam brez kolenčkanja, zato se ne bom preveč repenču. :blush: 

Sem pa par dni nazaj mitaske naroču, bom prvič na SS gumah ... Mislite, da bo  :ninja:?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, koleno mi je nekak  znak- meja pa še fajn filing je.Včasih smo se baykerji gledali samo po drsnikih.  Na začetku sem želel samo mal podrajsat, ko mi je uspelo sem bil cel :010  zaj pa gre vedno bolj z odmikom, včasih preveč pa grem mal v maline, dokler so kosti cele je ok, trenutno je največji problem motor oz ozka guma, ko bodo finance dopuščale zamenjam oboje, al pa se celo končno odločim , da odpišem motor in zamenjam za motornega zmaja, ker te naše ceste in moja pamet nista najboljša kombinacija..

Začetnikom toplo priporočam , da drsniki ostajajo nepoškodovani, kakor tudi njihove kosti.

Frajer si če ostaneš živ in v enem kosu. .)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, koleno mi je nekak  znak- meja pa še fajn filing je....

Začetnikom toplo priporočam , da drsniki ostajajo nepoškodovani, kakor tudi njihove kosti.

Ko je debata o kolenckanju in gumah......pa prvi stik s kolenom.....pa zacetniki, ki mislijo, da morajo takoj kolenckat....Daš tistih nekaj eurotov, gres v Krsko na Rejsland...in JJUUUUUUHUUUUUUU....spili draserje do konca....gumo nasvaljkano do konca.....pa ne boste izpadli softiči....pa se varno boste to naredili za prvic.....kje se pa to potem lahko dela po cesti, pa vprasajte Borutta....al pa gkeko...ali pa Snecerja.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

katere pa voziš?

Conti SportAttack  ...

ni vse v kolenčkanju ... voziš se tako, da še uživaš in hkrati ne ogrožaš sebe in drugih ... sama guma ti ne bo dala to, kar se pridobi z leti ... in seveda s tableti :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koliko pa prevoziš z njo, če prav vidim kawa zx10r.

Namreč jst sem opazil, da z road nardim manj kot z sport pa še lepše se mi peljejo in od takrat samo sportattack.

pa povsem se strinjam s tvojo izjavo predvsem -da še uživaš in hkrati ne ogrožaš sebe in drugih -

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koliko pa prevoziš z njo, če prav vidim kawa zx10r.

Namreč jst sem opazil, da z road nardim manj kot z sport pa še lepše se mi peljejo in od takrat samo sportattack.

pa povsem se strinjam s tvojo izjavo predvsem -da še uživaš in hkrati ne ogrožaš sebe in drugih -

z zadnjo med 7K in 10K .. s sprednjo pa vsaj 14K

res je ... mi je že nekaj ljudi reklo, da road manj zdrži kot sport ... sam vozim samo sport

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zanimivo, tudi sam nekako tako prevozim in potem mi ni jasno ko berem, da nardijo sam po 3k s tem gumam.

Pa kao pa običajnih cestah in ne pistah.

Sam zelo rad odpiram iz ovinka pa bolj ko je postarani bolj uživam.

Razen če te k pravjo, da nardijo samo 3k nabijajo po avtocesti do dile, potem pa ja.

nevem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem kaj delajo z gumo.. jaz se namreč vozim normalno in skoraj po omejitvah ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z Mitaskam boš zihr na kolenu :ninja:

js sm večkat na kolenu z mitaskam. Ponavad mam kljunasto merilo v roki pa merim še preostal profil. Ponavad se na koncu še mau križam, dab ja čimmveč kmju nardile.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, koleno mi je nekak  znak- meja pa še fajn filing je.Včasih smo se baykerji gledali samo po drsnikih.  Na začetku sem želel samo mal podrajsat, ko mi je uspelo sem bil cel :010  zaj pa gre vedno bolj z odmikom, včasih preveč pa grem mal v maline, dokler so kosti cele je ok, trenutno je največji problem motor oz ozka guma, ko bodo finance dopuščale zamenjam oboje, al pa se celo končno odločim , da odpišem motor in zamenjam za motornega zmaja, ker te naše ceste in moja pamet nista najboljša kombinacija..

.....ma kašno koleno .....komolec je znak-meja. Pol veš, da maš dobre gume......pa jajca napumpana .......al glih obratno :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tok dobr si spisu tole, da si se lajknu a? :lol1:  :hooray:

ps. zdej se bom še jaz lajku :grim

Je rekla Lucille Ball:

Love yourself first and everything else falls into line. You really have to love yourself to get anything done in this world.

:inlove: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!