alko1 Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 Ali mi lahko na primorskem (beri Koper) priporočite kakšnega vulkanizerja. Najbolj simpatiziram za Mitas glede na to da je sila bi pa tudi kaj drugega gor nataknu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 u petek nataknu nove gume ... Conti SportAttack ... limajoooo builder, DAMI34 in Kremenčkovi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 (popravljeno) Ali mi lahko na primorskem (beri Koper) priporočite kakšnega vulkanizerja. Najbolj simpatiziram za Mitas glede na to da je sila bi pa tudi kaj drugega gor nataknu?? Na kozini nasproti gostile na burji zaviješ desno in takoj čevo. Dorijan. Samo dobro slišim o njemu :-) Naslednji mesec grem da mi conti road attack natakne gor. Spredaj pa sport attack. Popravljeno Julij 20, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 Ali mi lahko na primorskem (beri Koper) priporočite kakšnega vulkanizerja. Najbolj simpatiziram za Mitas glede na to da je sila bi pa tudi kaj drugega gor nataknu?? T&P cars Materija - Povžane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 No, sedaj vemo, kaj bo gospon Maus vozil v 2016 :grim http://www.conti-bike.co.uk/contisportattack-3-launch/ Nova Conti Sportattack3 se že testira. Oblika dezena izgleda pa precej drugače, kot smo je bili vajeni pri Continentalkah do sedaj. maus, gsxf750 in matija1234 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 No, sedaj vemo, kaj bo gospon Maus vozil v 2016 :grim http://www.conti-bike.co.uk/contisportattack-3-launch/ Nova Conti Sportattack3 se že testira. Oblika dezena izgleda pa precej drugače, kot smo je bili vajeni pri Continentalkah do sedaj. ... mau čudna zgleda .. ampak res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 u petek nataknu nove gume ... Conti SportAttack ... limajoooo Da nis ti čigumija povozu gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 Da nis ti čigumija povozu .. sm jo kr mau svalku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 ...jest sem tko kot maus fuuul zadovoljen s Continentalkam....in na njih tudi ostajam v prihodnje.... bobi1001, DAMI34, igorkr in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 (popravljeno) Naslednji mesec bo najbrž pobralo zadnjo Dunlop sportmax D222 , nabolje da dam isto ali lahko probam zadaj Bridgeston T30 ? Z ostale znamke me zanima če bi šel po načinu spredaj sport guma, zadaj sport touring kakšni bi bili modeli za skupaj ? Continental Sport attack spredaj Road attack zadaj Bridgeston S20 spredaj ali BT016 pro spredaj ?? T30 zadaj Dunlop Qualifer II spredaj Road smart zadaj Kaj pa za Metzeller ? Zgrnje kombinacije so samo moja ugibanja. Popravljeno Julij 22, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 Naslednji mesec bo najbrž pobralo zadnjo Dunlop sportmax D222 , nabolje da dam isto ali lahko probam zadaj Bridgeston T30 ? Mitaska te nic ne matra? 150 evrov komolet pa bos mel cist drug motor.. builder, Zivnorc, jany in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 (popravljeno) Mitaska te nic ne matra? 150 evrov komolet pa bos mel cist drug motor.. Tudi to me matra vendar sprednjo še imem za še eno zadnjo potem bom probal mitaske vendar bo zadaj sport gumo pobralo precej hitro ? mogoče TCS mao reši no. Probal bom sigurno ! Edino da sedaj dam mitaske in sprednjo spravim Zadnjič sem probal tracerja z Sport attack spredaj motor sam pade v ovinek res velika sprememba proti originalni D222. Popravljeno Julij 22, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 Zato ti pravim da obe menjaj. Tele dunlopke ki so gor so lih samo za utekanje motorja. DAMI34, jany, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 Zato ti pravim da obe menjaj. Tele dunlopke ki so gor so lih samo za utekanje motorja. Možno da bom. Sicer z mojo vožnjo mi te Dunlopke čisto v redu delujejo. Niti enkrat nisem imel občutka da bi spustila razen ko je bila premalo napumpana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 Jany: Sava mi spredaj nardi veliko več kot s20, bt16 pro. Oprijem je pa pri vseh enak, mogoče celo ko so zlizane pri savi najboljši. T30 zadnja bo po sredini zihr nardila več kot sava, ampak, men skuri boke po dobrih 5-6jurjih. Je pa zanesljiva guma in oprijem dober skozi celo življensko dobo. Zivnorc, jany, Cartman in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 Fantje vse ćasti da vam rata tko zakurt gume; jst sm se dons fejst trudu na relaciji Dvor - Kočevje, še prej pa Litija - Hrastnik, pa mi tud rowdsmarta ne rata nasvalkat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 Fantje vse ćasti da vam rata tko zakurt gume; jst sm se dons fejst trudu na relaciji Dvor - Kočevje, še prej pa Litija - Hrastnik, pa mi tud rowdsmarta ne rata nasvalkat. 20150723_155054.jpg IMG_20150723_155754.jpg Drgac mi je pa fejst fajn vsec guma. Segreva se v mejah normale, da bi se pregrevala nimam občutka, zjutri pri 20 stopinjah je pa tud pripravljena na akcijo hitr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 Zakaj bi jo moralo svaljkat ? meni je tudi ne svaljka ampak čisto lepo obrablja. Svaljka tistim ki pobirajo ostanke gume od drugih cestnih dirkačov :grim hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 RS se ne svaljka, sam topi se, če je prehudo hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 Zakaj bi jo moralo svaljkat ? Zato dab se lohk na šiht hvalu kolk rejsam cikadina, Kmet2, lajbn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 (popravljeno) mitaska se je dans limala vsaj 500km, vsaj 200km sportske vožnje. Zjutraj sem jo dopumpal 1.2 bara, da je bila spet na 2.8 Nimam pripomb zanjo, nisem čutil pregrevanja, pa so ble ride frej Meee paaa še zajjj mal trrrese od ceste v logatcu. Čez Frankolovo do doma je po mokri cesti držala kot Bazoka Popravljeno Julij 23, 2015. Popravil isarajli1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 Hajoktejn - pussy Isa- cez logask drevored mors it 200 da lebdis pa je ok SLVR in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Julij 25, 2015 Deli Objavljeno Julij 25, 2015 Takole mi "nacufa" mitasko zadaj pri eni furi Kočevje-Dvor-Kočevje. Pri vožnji "na oštro" seveda ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 25, 2015 Deli Objavljeno Julij 25, 2015 Takole mi "nacufa" mitasko zadaj pri eni furi Kočevje-Dvor-Kočevje. Pri vožnji "na oštro" seveda ... in to na skuterju? diujak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Julij 25, 2015 Deli Objavljeno Julij 25, 2015 in to na skuterju? diujak Kaj bi mi šele na skuterju delal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se