alko1 Objavljeno Avgust 29, 2015 Deli Objavljeno Avgust 29, 2015 (popravljeno) . Popravljeno Avgust 29, 2015. Popravil alko1 DAMI34, pik1 in Ciko86 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Avgust 29, 2015 Deli Objavljeno Avgust 29, 2015 Ciko Men tud drži tretji komplet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 . ...ketno imaš rjavo.... bojc84 in alko1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 To ni rja, to je umazanija na debelo alko1 in dlicen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 To ni rja, to je umazanija na debelo Kriu Ta teden uredim :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 Piše, piše in to lepo na bočnici - NOT FOR HI....USE (GP209..211) . GP 212 so pa homoligirane za cesto. Ne bo držalo. GP D211 je bila homologirana za na cesto, ter se je smela uporabljati v prvenstvih SSP, SST 600 (Alpe Adria recimo), kjer je homologacija gume pogoj za uporabo. bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 (popravljeno) zgrožen sem .. jučeri je en meu kr belo ćrto po sredini od platna ... več nas je bilo zgroženih .. full :glare: :krneki: Popravljeno Avgust 31, 2015. Popravil maus hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Avgust 31, 2015 Deli Objavljeno Avgust 31, 2015 Oh jaz sem, mel že drate ven štrleče iz platna, je pa res da sem mel 17 let, z žepnino gume ne kupiš (nsr125r) bencin pa 2T olje pa pa še nekako a veliko premalo tega napram željam. Sem preživel začuda. No kmalu zatem so mi policisti v portorožu vzeli prometno katero sem dobil nazaj ko sem pokazal novo gumo. Nobene kazni. Najlepši cajti kljub pomanjaknju kičinga. Sem pa skoraj spal na motorju toliko mi je bilo v veselje motorirat. Nasploh nisem imel nikoli težav s policijo. Vse kar je bilo potrebno je bilo kolikortoliko tehnično izpraven motor, nepreveč divjat in obvezno ne zvit tablice tako da jo vidi samo sveti duhec. ČE pa si mel še čelado gor je bilo praktično nemogoče fasat kazen za karkoli. Kmet2, Scarlett, dlicen in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 je bilo kje pisano o izkušnjah na T30 Brigestone da ne iščem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 je bilo kje pisano o izkušnjah na T30 Brigestone da ne iščem? Jaz sem porabil 2 kompleta. S prvo nisem bil zadovoljen, sicer drži, sam ni oprijem kot pri športni pnevmatiki, drsi ven iz ovinka. Zadnja, pa nimam pripomb, edini problem, skuril sem boke sredina je pa ostala. Mislim, da je Tracer opremljen z isto pnevmatiko. Biker bi ti znal tudi kaj povedati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Tracer je opremljen z bridgeston če tko hočeš drugače dobiš dunlop sportmax d222 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 (popravljeno) Tracer je opremljen z bridgeston če tko hočeš drugače dobiš dunlop sportmax d222 dobiš kakrkol hočeš, vendar je prva vgradnja bridgestone T30, vsaj kar jaz vem. Enako gumo ima tudi Versis1000 in BMW XR. In čeprav obožujem Rossija se tule ne strinjam z njim ko govro guuuud griip eeeeeee una goma .......bla bla bla Ne me razumet narobe, guma ob relativno normalni vožnji naredi ogromno kilometrov, lepo se jo preklada, res je tudi mrzlo lahko pritisneš, vendar ne daje dobrih povratnih informacij (kot večina ST gum) in pa pri pretiravanju..sili navzven (prva). V mokrem je pa dobra. Podobno kot angel GT Popravljeno September 1, 2015. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Jaz vse ki sem gledal so imeli dunlop gor sej načeloma mi je vseeno ker so za spoznat motor sedaj bomo videli ko zamenjam še za enih 500km jih imam potem nebo več profila :-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Ja sj, v bistvu je problem samo prva. Po mojem je vedno problem samo prva če je ST, zadnjo ti več al manj rešuje elektronika, je pa res, da v kolikor z bilokatero ST naredim 5000km, ker uničim boke, bom raje posegal po Hypersport gumi, kjer naredim med 4-5kkm. jany in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 T30 zame nevarna guma. Tudi ce vozis zmerno, ti bo odneslo prvo kolo, ko bos v gladkem ovinku zaviral v sili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 T30 sem vozil na xr-u. U bistvu nisem imel kake pripombe glede oprijema. Jo je pa fajn nacel k sm sel dvakrat gor dol na jezerskem. Sm dal vse sorte asFalta cez in brez pripomb. Ne vem pa kako se obnasajo ce je bolj hladno. Tisti teden je bil fajn vroc. A bi jo kupu? Jest jo ne bi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Ja sj, v bistvu je problem samo prva. Po mojem je vedno problem samo prva če je ST, zadnjo ti več al manj rešuje elektronika, je pa res, da v kolikor z bilokatero ST naredim 5000km, ker uničim boke, bom raje posegal po Hypersport gumi, kjer naredim med 4-5kkm. Tud jaz bi isto postopal če bi imeli dimenzije DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 Ima kdo izkušnje s Pirelli Angel GT? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 Če bi kdo rad sprobal MITASKO jo dam ugodno.Po robovih praktično nevožena.Dim 180/55 R17.Za malo veselja med v nagibu ....tel 031813166 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 (popravljeno) Ima kdo izkušnje s Pirelli Angel GT? Jz, pa Skalaprava. Angel GT je zlo dobra guma, žal pa mi ne ustreza njena togost in neodzivnost. Tudi lepo kilometrino sem z njo naredil. V dežju je pa briljantna. Še o T30, nikoli nisem napisal, da ne drži, ampak je kr neki podobno kot roadsmart 1 in 2. Pač ST guma s trdo sredico za nabirat kilometre. Ne daje pa dobrih povratnih infromacij in prva je res smotana za malce bolj živahno ovinkarjenje. Aja, Biker hladna se obnaša kot topla, ni neke razlike, sem jo vozil celo zimo. Tud jaz bi isto postopal če bi imeli dimenzije zadnje čase študiram, da bi poskusil kako cestno enduro gumo, kot zadnjo. Popravljeno September 2, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 Glede na to, koliko si v makadamu, bi lahko z enduro gumo vred še enduro motor vzel Kmet2, cikadina in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 Ima kdo izkušnje s Pirelli Angel GT? Jaz jo imam zdaj na svojem tuonotu in zaenkrat nimam pripomb. Tudi v mokrem se je dobro odrezala. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 Glede na to, koliko si v makadamu, bi lahko z enduro gumo vred še enduro motor vzel joooj ti pa tut nč ne razumeš builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 2, 2015 Deli Objavljeno September 2, 2015 Dami hvala za info. In seveda tudi ostalim ki so predstavili to gumo. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se