Ice Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 kaj to pomeni da je PSA začela izdelovati CRAP? za tanove cituse sem preko anket zvedel da kupci niso ravno zadovoljni očitno so izbrali slabe kooperante :doze: WTF?!?! v 10tih letih imeli 3 citroene pri hisi in z nobenim resnih problemov. prvi xm imel 198k km, drugi xm trenutno okoli 90k km in xantia (kot zamenjava za prvega xm) trenutno 95k km. vsi redno servisirani in nobenih izvenstroskovnih problemov. kaj delate z avtomobili?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Ja to tud mene zanima, kaj folk dela z avti! Nekateri so taki, ki popljuvajo vsako znamko, ki jim ni všeč! :angry: Recimo FIATA. Vsi neki pravijo, kako se kvarijo in ne vem kaj še! In to sploh ne govorijo iz lastnih izkušen ampak so slišali od sosedovega soseda ki je slišal od enega mulota. Ok itaq, da se avti kvarijo (vsi se) pa še ne pomeni, da so vsi modeli neke avtomobilske hiše slabi. Pač nekateri si v glavo vtepejo, da je najbošli BMW (recimo) in so potem vse druge firme za njih slabe. LEP POZDRAV (upam, da v temu tekstu niste spoznali sebe) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 govorim o novih, to je 02, 03 letnikih C serija pri citroenu mnogo pritožb, reklamacij, defektov.. moja hidravlika po 200.000+ km še vedno veselo plava po cesti brez enega popravila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 19, 2003 Deli Objavljeno Oktober 19, 2003 Men je pa ta kia fejst ušeč, veliko bolj kot pa 206, a me to zdej slučajno naredi pedra :? :lol1: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se