batzajla Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 ja,ampak tud na ostalih forumih najbolj obvladajo kr neki. nimajo pa niti 1% debat o motorjih...tko kt mi ne o npr. kmetijstvu. tko da-brez panikejava script:emoticon(':D', 'smid_7') :D
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 ja,ampak tud na ostalih forumih najbolj obvladajo kr neki. nimajo pa niti 1% debat o motorjih...tko kt mi ne o npr. kmetijstvu. tko da-brez panikejava script:emoticon(':D', 'smid_7') :D o ja, imajo, samo so tiste debate bolj posledica člankov o smrtnih nesrečah motoristov :devil:
Gionni Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Naj še jaz prispevam eno objavo :D Je ravno moja 750a! Drugače bo pa počas že milijon objav! :OK: Trenutno jih je 990.058.
Noise Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Naj še jaz prispevam eno objavo :D Je ravno moja 750a! Drugače bo pa počas že milijon objav! :OK: Trenutno jih je 990.058. Aha sam še mal :)
Gionni Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 A bo kakšna žurka v ta namen? :whistle: Kaj pa dobi tisti, ki napiše ravno miljonto objavo? hihi :D
Noise Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 A bo kakšna žurka v ta namen? :whistle: Kaj pa dobi tisti, ki napiše ravno miljonto objavo? hihi :D Žurka je vedno. Če ne prej, bomo pa na novoletni to proslavili. :)
Jure007 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) Še manj kot 4 taužnt... Očitno ne bom prisoten ob takem jubileju, saj bom na morju. Zato pa že v naprej čestitam motosvetu za miljon objav prav tako junaku, ki se bo lahko pohvalu, da je napisu milijonto objavo :worship: Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil Jure007
Jure007 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Še manj kot 4 taužnt... Očitno ne bom prisoten ob takem jubileju, saj bom na morju. Zato pa že v naprej čestitam motosvetu za miljon objav prav tako junaku, ki se bo lahko pohvalu, da je napisu milijonto objavo :worship: Me zanima, kdo je biu miljonti :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se