hotschko Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 ...zdej se pa že enkrat odloči kaj bi rada, pa kje bi rada, da zaklučmo že enkrat tole zgodbo do zadnje kaplje znoja/krvi. Ajmo ljudi, udri po Pupi...... uf uf .. hotschko
pupa Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 hihihi Hotscko zate . Ampak drugač sva se zmenila... tole je med nama.... da se že enkrat pofu**** do konca!! hihihi P.S. si kej mokro ponoči sanjal???? kisses Pupa mojamiska 1
hotschko Objavljeno Oktober 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 quote: hihihi Hotscko zate . Ampak drugač sva se zmenila... tole je med nama.... da se že enkrat pofu**** do konca!! hihihi P.S. si kej mokro ponoči sanjal???? kisses Pupa Pa je... jst sem mislu, da se bomo kej kregal ne pa tkole neki. Marš u "#$%%&)?=0. A nisi rekla, da ti manjka provokacij ? Sanju nism, sem kr naredu. hotschko Uredil - hotschko on 18/10/2001 12:24:16
pupa Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 In mislu na naročje???? Zakon stari!! ne ne to je med nama.... nau nč z grupači!! kisses Pupa mojamiska 1
vragica Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 KHM KHM.... KWA SE TUKI DOGAJA A JE KDO REKU UDRI PO PUPI
Perla Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 aja, pozabila sem zatozit, da smo vceraj v Twinu zasacili Pupo, ko je sedela na Hotschovih kolenih (zraven je bil prazen stol, tako da ni izgovora, da je zmanjkalo stolov), hehe. zdaj pa: quote:Ajmo ljudi, udri po Pupi...... uf uf .. zakaj gre? (velikaljubav press) Perla
easyrider Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 A ni za takšne in podobne teme včasih obstajalo nekaj ... HORMONSKEGA ? lp Easyrider
lojzi Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Pupa, ja kaj bo pa Brko reku !? (Brkojepupinizbranctegatedna PRESS) Lojzi ma vas rad
pupa Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Ja tale ljubezen med nama s Hotsckom je neizmerna in ne moreva, ne da bi besedno (no jaz pa tudi kar fizično) udrihala en po drugem. Sicer hotscko misli, da je to najina predigra za enkraten seks enkrat v prihodnosti, ampak jaz pravim, da se pošteno moti. No to je to!! hihi kisses Pupa mojamiska 1
pupa Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 A ja, še nekaj!! Razlog za sedenje v njegovem naročju je zelo preprosto... upala sem, da mu bodo noge odmrle!! Pa še vedla sem, da ga bo to do konca nerviralo.... to je vse iz ljubezni kisses Pupa mojamiska 1
hotschko Objavljeno Oktober 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Pupa, ti si čist mem... hotschko
Perla Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 kaze, da ga ni zadovoljila ... Perla
Barbwire Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 jah Hotscko je izgleda prevec razvajen ...v koncni fazi so groupies ponavad Zenske
pupa Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Ja, očitno je bilo premalo... Hotscko, ni problema, se bom skoncentrirala (da ne bom bruhala), pa ti drugič še dalj časa v naročju sedela!! kisses Pupa mojamiska 1
Anubis Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Ženske? Je kdo rekel Ženske? Kje? Pomojem da je bil zgrešen topic...Hotscko - sedela v narocju? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa........hit me.... ...siegen, glauben, kriegen...
A_je_to Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Hehe Pupa v enem filmu je blo: Pa dobro, koga to ti foliras, mala :))) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Pervy Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 quote: ne ne to je med nama.... nau nč z grupači!! kisses Pupa GRUPNI!!!!?!?!?!? KJE KJE KAJ KAJ ?!?!?!?!?!? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 quote: GRUPNI!!!!?!?!?!? KJE KJE KAJ KAJ ?!?!?!?!?!? pervert............ ------ Been There Done That
dare Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Če foušija bi gorela, blo bi do kolen pepela! Be & on the road!
Codeine Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Tko kot pravi ena pesem: Če foušija bi gorela v ognju bi bila Slovenija cela! quote: Če foušija bi gorela, blo bi do kolen pepela! Be & on the road! LP, Codeine --- PLX 4Ever
klimbra Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 JEST PA FULL PRVOŠM! klimbra in Silan....vonj ki osvaja
dare Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 To se ceni!!! Pr`voš še drugim! Be & on the road!
pegaso Objavljeno Oktober 19, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2001 Pupa kaj to berem o nekem sedenju na kolenih in praznem stolu zraven?!! Pa si rekla da se ni nic dogajalo! SICER PA MED PRIJATLI JE ZA VSE DOST. LP pegaso mojamiska 1
brko Objavljeno Oktober 19, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2001 Pupa vidim da čim odnesem pete s chata ti že okol z drugimi šmiraš itd. Bova mogla s hotschkom kakšno rečt na to temo. Človek se matra pa piha, potem mora pa po službeni dolžnosti zapustiti prizorišče se pa take stvari dogajajo mojamiska 1
Ice Objavljeno Oktober 19, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2001 brko........trpi ------- What part of NO don´t You understand?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se