hotschko Objavljeno Oktober 20, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 Jao, jao, sej pravm, da je mem... Pupa namreč. Itak ne ve kaj bi rada v življenju počela, pa motoristka brez motorja bla pa take neumnosti. hotschko mojamiska 1
pupa Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 Kva pa bi bilo, če bi bili vsi tako "pametni", "lepi", "fajn" kot si ti kisses Pupa mojamiska 1
twix Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 quote: Kva pa bi bilo, če bi bili vsi tako "pametni", "lepi", "fajn" kot si ti Kriza za une, k nismo tko "lepi", "pametni"... LP Twix READ MY FACE
Einherjar Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 Bogi vi... Jaz sem in LEP in PAMETEN, pa se kej, sam se mi zdej ne da prevec hvalit (i have a bad day) :) Einherjer ------------- I'd like to tell you something. And it rhymes with "Duck off"
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 Kva pa bi bilo, če bi bili vsi tako "pametni", "lepi", "fajn" ---------------------------------------------------------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????....A MOGOČE NISMO klimbra....in dom zaživi
Climberka Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 "pametni" , "lepi" vsi ste taki, zato je pa treba najti med vami vsemi lepimi sjoj naj, profil. LP Climberka
Ice Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 se drugi se hvalite prosim. (einbildungistaucheinebildungpress) ------- What part of NO don´t You understand?
Pervy Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 quote: quote: GRUPNI!!!!?!?!?!? KJE KJE KAJ KAJ ?!?!?!?!?!? pervert............ ------ Been There Done That ah kako pridete na take ideje????? vprasaj pupo da ni res!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 Zakaj bi preveč poudarjali očitno?!....
Ice Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 quote: quote: quote: GRUPNI!!!!?!?!?!? KJE KJE KAJ KAJ ?!?!?!?!?!? pervert............ ah kako pridete na take ideje????? vprasaj pupo da ni res!!! yeah......sure.......right ------- What part of NO don´t You understand?
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2001 VPRAŠAM PUPO!!???? PUPA...A JE RES , DA NI RESSSSSSSS PRESSSSSS? klimbra....in dom zaživi
pupa Objavljeno Oktober 21, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2001 Čist zares je... da ni res...on pa že ni tak...(o čem pa sploh govorimo)??? kisses Pupa mojamiska 1
klimbra Objavljeno Oktober 21, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2001 Ja PUPA....ČE PA TI TKO REČEŠ...POTEM BO PA ŽE DRŽAL! SAMO KLIMBRA MI VRNE OBČUTEK SPROŠČENOSTI
hotschko Objavljeno Oktober 21, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2001 Jst tut tko mislm.... hotschko
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2001 Sigurno. Saj vsi tako pravite...
Lucky Objavljeno Oktober 21, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2001 Ma pejte vsi v Kr'neki! LP, Lucky Burn to be wild
pupa Objavljeno Oktober 22, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2001 Kaj nismo že tam???? kisses Pupa mojamiska 1
klimbra Objavljeno Oktober 22, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2001 Ja pupa tole je pa mal bol komplicirano. -Če gledaš s stališča virtualnega sproščanja...potem smo tam -Če pa je ta kr`neki mišljen ali bolje rečeno povezan s prebavnim traktom sesalcev...potem je ta pot še dolga...predvsem pa zelo smrdljiva. -Obstaja pa tudi možnost,da si poslan v več kr`neki naenkrat in da bi ugodili tej zahtevi...je potrebna transformacija Bita v večkratnik števila neskončno s čimer omogočimo najhitrejše napredovanje v začrtani oziroma nakazani nam smeri. PA SREČNO POT Klimbra....za enostavno polnjenje in .... praznenje
pupa Objavljeno Oktober 22, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2001 OK ok... čist verjamem.... hihihi kisses Pupa mojamiska 1
Lucky Objavljeno Oktober 22, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2001 quote: Ja pupa tole je pa mal bol komplicirano. -Če gledaš s stališča virtualnega sproščanja...potem smo tam -Če pa je ta kr`neki mišljen ali bolje rečeno povezan s prebavnim traktom sesalcev... Aha ... ja ... to pa, to ... LP, Lucky Burn to be wild
Anubis Objavljeno Oktober 23, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2001 Ta topic je malo zavil s smeri...da osvežim spomin...: Pupa, ti si čist' mem... ...siegen, glauben, kriegen... Uredil - Anubis on 23/10/2001 07:35:25
pupa Objavljeno Oktober 23, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2001 Ah kako je lepo, da imamo na forumu ljudi, ki skrbijo, da se vrnemo na staro temo. Da pa jaz tebi osvežim spomin... je naslov topica Ej Pupa BTW... Ampak res hvala.... da si ustavil naše blodnje v drugo stran. NO pa da nadaljujemo temo: Jaz sem totalno mem. Se vsi na forumu strinjamo s tem... neeeee????? kisses Pupa mojamiska 1
vragica Objavljeno Oktober 23, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2001 PUPA... pa brez zamere... quote: Jaz sem totalno mem. Se vsi na forumu strinjamo s tem ????? Pupa lav ja ol viragica
Anubis Objavljeno Oktober 23, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2001 quote: Ah kako je lepo, da imamo na forumu ljudi, ki skrbijo, da se vrnemo na staro temo. Da pa jaz tebi osvežim spomin... je naslov topica Ej Pupa BTW... Ampak res hvala.... da si ustavil naše blodnje v drugo stran. NO pa da nadaljujemo temo: Jaz sem totalno mem. Se vsi na forumu strinjamo s tem... neeeee????? kisses Pupa Pupa, se globoko opravičujem in popravljam napako... Ej Pupa, ti si čist mem... ...siegen, glauben, kriegen...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se