vragica Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 quote:Sej ni težko sedeti in se pogovarjati.. edini žur je bil, ko sem vse fante "scat peljala" v ročnem fuzbalu!! U, to je pa zelo zaje.an, ce samo to obvladas. lav ja ol Viragica
brko Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Sej ni težko sedeti in se pogovarjati.. edini žur je bil, ko sem vse fante "scat peljala" v ročnem fuzbalu!! kisses Pupa jast bi tudi s tabo igral "ročni fuzbal". pa bi sigurno izgubila, ker imam velikooooooooooooooo prakse. sicer se pa lahko zmenimo za kakšem biljard pa da te vidimo pupa kao ti gre to od rok
pupa Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 @Viragica: na tem žuru (če se temu sploh lahko reče) je bila edina zabava ta fuzbal... bodi prepričana, da obvladam še MARSIKAJ drugega.... @Brko: nekaj sem spustila: moški del je bil kar precej alkoholno podkrepljen, jaz znam pa zelo dobro vrteti... kisses Pupa
brko Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 @Brko: nekaj sem spustila: moški del je bil kar precej alkoholno podkrepljen, jaz znam pa zelo dobro vrteti... kisses Pupa
pupa Objavljeno Oktober 29, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: @Brko: nekaj sem spustila: moški del je bil kar precej alkoholno podkrepljen, jaz znam pa zelo dobro vrteti... kisses Pupa pupa moški del na veliko sprašuje če jutri prideš in če boš zdrava-da ne boš že ob 5:00 šla domou. pa po ljubljani ni megle tako da prevoz ni problematičen - taxi. kar se pa vrtenja tiče pa ne verjamem dokler ne probam ps: a si u službi al u postelji
klimbra Objavljeno November 3, 2001 Opozori Objavljeno November 3, 2001 Pupa...kaj zdej: vrtanjeali VRTENJA??????? Triumph....za vaše telo in vašo dušo
Ice Objavljeno November 3, 2001 Opozori Objavljeno November 3, 2001 vec ali manj enega ali drugega.... ------- What part of NO don´t You understand?
pupa Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 hmmmm.... precej zapleteno vprašanje!!!! Ja mislim, da je Ice kar zadel z odgovorom, ki ga je napisal. kisses Pupa
klimbra Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 quote: hmmmm.... precej zapleteno vprašanje!!!! Ja mislim, da je Ice kar zadel z odgovorom, ki ga je napisal. kisses Pupa EJ PUPA...SEJ MI SE PA KR DOBR RAZUMEMO Triumph....za vaše telo in vašo dušo
pupa Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Ja Climbra, mi se zelo dobro razumemo.... saj veš... stara garda.... tako ali drugače!! kisses Pupa
klimbra Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 PUPA.....predvsem pa z občutkom Triumph....za vaše telo in vašo dušo
Mačica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: PUPA.....predvsem pa z občutkom Triumph....za vaše telo in vašo dušo Kdo se pa ne razume? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
klimbra Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 WANTED po možnosti alive!!!!!!!!!!! NEZNANO KDAJ IN NEZNANO KAM JE PONIKNILA DEKLINA....KI SLIŠI NA IME PUPA VSI,KI BI KAR KOLI VEDELI ONJEJ....NAJ OBVESTIJO PRVO IN NAJBLIŽJO POSTAJO PROMETNE MILICE.OBSTAJA NAMREČ NEVARNOST,DA SI JE DEKLIČ OD SILNE LJUBEZNI DO ADRENALINA NABAVIL MOTOR....IN SE Z NJIM OBJEMA NEKJE NA CESTI. INFORMACIJE NAGRADIMO!!!!!!!!!!!!!! Zetor....vam v pomoč in veselje
Ice Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 nazadnje po nepotrjenih informacijah slisano,da je v duetu. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Po možnosti se naj namesto Postaje ljudske milice obvesti Tramvajkomando Motosvet-a.com, v izogib nevšečnostim pri iskanju zgornjega naslova ! Lojzi ma vas rad
miki Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 ...objema se ze....sam na cesti ne verjamem!
kekec III Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Ja,prav pogrešam našo Pupo !Odkar je popravila avto -je ni več na forum ! A smo se kej zameril ? Lp P.S.Pupa vrni se !
Brrrm Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Da je nismo preplašili z razdejanjem koče na Krvavcu. Brrrm
lojzi Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Ne Brrrm, ta obljuba ji še dela dolg ! Lojzi ma vas rad
RAN Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Bi bilo dobro odpret rubriko pogrešani. Tudi Ak-ja ni že dolgo.Ne vem s čim smo se mu zamerili. lp RAN
lojzi Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 Pa še neki je takih, zdele ne bi vseh imenoval. Kdo ve? Lojzi ma vas rad
kekec III Objavljeno December 4, 2001 Opozori Objavljeno December 4, 2001 quote: Da je nismo preplašili z razdejanjem koče na Krvavcu. Brrrm Sej smoi se samo hecal...(potres v Bovcu je bil predno smo mi šli tja) Lp
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 NEVERJETNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! Iznenada....nepričakovano se je spod neba prikazala...vsa dehteča in žareča....u novi preobleki ČAK...........NAŠA PUPA WELCOME BACK Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
Ice Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 aa...klimbra....o cem ti to?? a je bla v twinu? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se