Brrrm Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Ice, v Twina se je prikazala Pupa release 2.0. Ni več vse črno, se tudi kaka druga barva zraven prikaže. Tudi na glavi. Kot zapisal Klimbra, žareče in dehteče. Močno. Brrrm
Ice Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 ehehehe......aja? matr bo pestro na NFS..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Pomota Ajs, tja je pa (žal) ne bo. Ampak bla je pa res včeri, iz mesa in kosti, in taka, kot sta napisala Klimbra in Brrm Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 06/12/2001 14:14:58
Ice Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 ah...skoda ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Z eno besedo: žareča. Tako jo imamo radi...
brko Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 PUPA!!!!!! Naslednjič ko boš imela name priti v TWIN se najavi, da ne bodo spet nekateri razočarani, ker jih ni bilo!!! smrk, smrk Tolažba z UNION pivom vedno pomaga
pupa Objavljeno December 9, 2001 Opozori Objavljeno December 9, 2001 Hihihi.... evo mene tudi na motostu!!!! Dekleta in fantje... evo mene.... sicer sem malo out iz tegale našega prelepega foruma, ampak mi je v veselje brati, da me niste pozabili. No in v sredo če bo vse po sreči zopet pridem v Twina!! kisses Pupa
hotschko Objavljeno December 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2001 quote: No in v sredo če bo vse po sreči zopet pridem v Twina!! kisses Pupa Tut če ne. hotschko
Gregs Objavljeno December 9, 2001 Opozori Objavljeno December 9, 2001 Hotschko je spet zloben... vse je torej po starem...
klimbra Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 ja ja ja....vse po starem.......pa tut Hočko bi reku..."pupa...ti si še zmeri mem"...pa se zgleda ne upa Upsssss..Pupa me bo Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Upsssss..Pupa me bo ma ne bo te......je v rozicah in vsa srecna ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
brko Objavljeno December 11, 2001 Opozori Objavljeno December 11, 2001 quote: Hihihi.... evo mene tudi na motostu!!!! Dekleta in fantje... evo mene.... sicer sem malo out iz tegale našega prelepega foruma, ampak mi je v veselje brati, da me niste pozabili. No in v sredo če bo vse po sreči zopet pridem v Twina!! kisses Pupa Pupa če si prebrala na forumu potem veš da to sredo odpade. Lahko pa naslednjo sredo še ti prineseš kakšen posladek tako kot sta obljubili Zarja in Viragica !!!
vragica Objavljeno December 11, 2001 Opozori Objavljeno December 11, 2001 Brko... POZERUSCEK !!! I promise I will be goon...eee...goof...eee...goob...eee...g...BAD...I am sorry I just can't be GUT! Viragica
klimbra Objavljeno December 11, 2001 Opozori Objavljeno December 11, 2001 quote: Brko... POZERUSCEK !!! I promise I will be goon...eee...goof...eee...goob...eee...g...BAD...I am sorry I just can't be GUT! Viragica Hahahaha vragica......je popolnoma za razumeti,saj je bil revež prikrajšan okusiti slastne piškote,ki si jih v času miklavževanja namenila zbrani smetani motosvetovih lačnih SLADKOSNEDOV!! Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se