BC Objavljeno Julij 7, 2007 Deli Objavljeno Julij 7, 2007 scal? hmm... na zdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Deli Objavljeno Julij 7, 2007 scal?hmm... na zdravje! Eh ne pijem to znamko,veren laškemu, zvestoba do roba. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 8, 2007 Deli Objavljeno Julij 8, 2007 Proti temupa res :yes: proti temu sm tud jaz pička :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Proti temupa res :yes: , amater :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 ,amater :trance_33_sleep: totalni... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Brez piva mi živeti ni :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Baje pivo neke ženske hormone sprošča :naughty: . Zato ste po ene dveh pivih čisto kompatibilni z nami :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Baje pivo neke ženske hormone sprošča :naughty: . Zato ste po ene dveh pivih čisto kompatibilni z nami :winkiss: Drži, sem bral nekje to znanstveno razodetje,trebuh se ti poveča kot nosečnicam.Ne pretiravaj, po dveh gajbah . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Drži, sem bral nekje to znanstveno razodetje,trebuh se ti poveča kot nosečnicam.Ne pretiravaj, po dveh gajbah . Ja po dveh gajbah ste date pa ponavad res čisto mir - več dni :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Baje pivo neke ženske hormone sprošča :naughty: . Zato ste po ene dveh pivih čisto kompatibilni z nami :winkiss: to je čista resnica, pivo sprošča ženske hormone, 4-8 pivih moški govorijo neumnosti, govorijo nenehno, ne znajo vozit :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Prav res me v smeh spravljate :lol1: Z vami se da hitro pobotat ob pivu :beer2: , babja zamera je pa dokončna :grim , je ne rešijo hektolitri piva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 babe ste ful preveč zamirljive :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 babe ste ful preveč zamirljive :headbang: Zato mam rajš fante :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 ženske majo tako in tako večvrednostni kompleks zadnje cajte. :trance_33_sleep: zato se moški tolažimo s pijačo bogov...pivom :whistle: tako smo bližje nirvani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 babe ste ful preveč zamirljive :headbang: Zamenljive si hotel napisat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 tako smo bližje nirvani... Nirvana je že zdavnaj razpadla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Nirvana je že zdavnaj razpadla Prvič čujem... :music2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 ...tako smo bližje že davnaj razpadli nirvani... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 PIVO IN CVETJE!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 CVETJE!!! Iiiiiiiiiiiii, kak cart. Pravi romantik...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Iiiiiiiiiiiii, kak cart. Pravi romantik...... z vsakim pivom bolj :naughty: greš zraven v laško, saj maš lahko uniona v nahrbtniku? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 greš zraven v laško, saj maš lahko uniona v nahrbtniku? :evilgrin: Kaj si nor! Saj res, da sem že čisto prešpikan, ampak da bi pa štajersko ikebano iz mene naredli, pa si res ne želim.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Pussy. :trance_33_sleep: Čak bi si upal it. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Pivo redi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!laško hladi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in glava boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: Kaj si nor! Saj res, da sem že čisto prešpikan, ampak da bi pa štajersko ikebano iz mene naredli, pa si res ne želim.... :krneki: Ti jaz zrihtam zelene nalepke.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Zamenljive si hotel napisat? NE! zamerljive! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se