C4V4L13R Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 (popravljeno) Letos...so ble sm 2 flaše...laškega :doze: , smo lani ovekovečl za še 2 mesca letos :rolleyes: drugač pa čez heinikena ga ni, pol je carlsberg, pol pa laško :D Popravljeno Februar 15, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 :devil: meni pa ponwadi drugi dan še bolj paše B) klin se z klinom zbija ;) se podpišem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Je pač ena redkih pijač po kateri se mi ne bruha :blush: Če je vroče paše še bolj,če ga je blo mal preveč si pa itak še bolj žejn :beer1: , Say no to violence,say yes to beer!!! :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Ma bira to je prou super, ni bulše pijače ko bira, potem pa je seveda brule domači refošk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Zakaj moški pije pivo? Enostavno: namerno zato, da mu tako grozno smrdi iz ust ter ga posledično njegova pusti popolnoma pri miru in se mu ne more približati niti na 2 metra. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Zakaj moški kadi? Enostavno: namerno zato, da mu tako grozno smrdi iz ust ter ga posledično njegova pusti popolnoma pri miru in se mu ne more približati niti na 2 metra. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 klin se z klinom zbija ;) se podpišem Preverjeno... :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Preverjeno... :beer2: :beer2: :beer2: Vi boste mene še na alkohol navadl. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Vi boste mene še na alkohol navadl. :kva2: join the club :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Vi boste mene še na alkohol navadl. :kva2: Tule je besada o piru/pivu :grim in ne alkoholu :grrr Sicer, pa kolikor te poznam, da se res ne boš še kaj naučil O:-) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 To temo bi bilo treba zbrisati! :grrr Vsakokrat, ko jo vidim, me spomni, da sem žejen, pa je spet eno pivo manj v hladilniku ... :beer1: :xx: :beer2: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 join the club :OK: Ja, welcome to the club :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 JAZ IN PIVO SMO NAJBOLJŠI TRIO :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 perpetummobile B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 Še dobr da se nisi uturijo med roki bi se porpetomobile hitr ustavu :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 Dons sm pa že bolj sm že ene štir pet šest...... pirov obrnu. :OK: Tko k pravjo taspodnji :OK: Težko žabu u vodu naterat. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 A je še kaj druzga k pivo za pit? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 A je še kaj druzga k pivo za pit? :grrr Tule pač ne! :grrr tule je samo [attachmentid=92090] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Zakaj moški pije pivo? Enostavno: namerno zato, da mu tako grozno smrdi iz ust ter ga posledično njegova pusti popolnoma pri miru in se mu ne more približati niti na 2 metra. :grim IDIJOT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Kmet doma naredi pivo, katerega hvalijo vsi okoliški sosedje, ki trde, da je boljše od Zlatoroga ali Uniona .. da o drugih sploh ne govorimo .. Kmet se opogumi in v želji začeti malce širšo proizvodnjo pošlje pivo na analizo, da bi pridobil certifikat. Čez dober teden po pošti pride odgovor: "Spoštovani, blablabla .. po natančni analizi poslane tekočine, smo ugotovili, da ima vaš konj izredno hudo sladkorno ..." Na zdravje :lol1: IDIJOT v redu .. samo da nisem "dunkl" - to bi bila res katastrofa svetovnih razsežnosti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Včeraj sm staropramen probu pa je kr kr. Sam premal ga je blo za konkretne analize. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 zdravje :lol1: v redu .. samo da nisem "dunkl" - to bi bila res katastrofa svetovnih razsežnosti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 (popravljeno) @ Dunkl, daj raje se najprej nauči uporabljati forum. Mogoče naprosiš kakega kolega, ki ni stalno pijan, tako kot si ti, da ti razkrije umetelnost citiranja postov. Potem, bo iz tvojega posta vsaj mogoče razbrati kaj si hotel povedati, ne pa da vse skupaj izpade besedna kaka na smrt pijanega kronika izpod ljubljanskega tromostovja. :::::::::::::::::::::::::::: No sedaj vam bo pa Br1 povedal od kdaj in zakaj v resnici sovraži pivo. To se je dogajalo koncem zadnjih divjih šetdesetih let prejšnjega tisočletja, ko so po Ljubljani strašile razne bande preptepačev iz Šiške, Savske, Zelene jame, Bežigrada ... če so te takile dobili v svoj mlin pesti in težkih čevljev, te je lahko čakala le urgenca. Pa to ni tako važno, kot je to, da so bili to moji prvi kontakti z raznimi alko-pijačami .. tudi pivom. :naughty: In nekega dne smo se s sošolci dobili v takratni "Emoni" .. to je bila pivnica nasproti glavnega vhoda Name oz. hotela Slon. Ko smo vstopili in pri "nalivalnici" dobili vsak svoje točeno pivo, smo opazili, da v kotu pivnice popivajo člani Savske bande: Bezjak, Mindo, Rasto in še nekaj komadov. Čisto po tihem in neopazno smo se stlačili v nek skrit kotiček pivnice, kjer bi nas Savčani najteže opazili in nam jih naložili, če bi bili slučajno "indmud". Po tihem smo se pogovarjali in stalno "špejali" h tipom, da bi lahko po potrebi zbrisali. Ko Bezjak (iz Savske bande) po moško z umetno poglobljenim glasom objavi: "Fantje ys grem scat!" in se odmaje proti stopnicam, ki so vodile v kletni WC. Ko Bezjak odide, pa reče Mindo: "Fantje mene tut tiši - amapk ys bom pa kr tuki scaw!" Vzame skoraj prazno Bezjakovo "kruglco" kateri so rekli "superca", ker je vanjo šlo en liter piva in se meni nič tebi nič polula vanjo .. potem pa še drugi - do vrha. Kmalu se vrne Bezjak iz WCja: "Ooooo," reče "lej, lej .. sy ys mam pa še dost pera!" In verjeli ali ne .. meni nič tebi nič izprazni superco .. "Hja, maw je biw že topu !" reče in po moško rigne kot bradavičasta svinja grda. Po tem dogodku so marsikaj govorili o tem .. in ko je Bezjak izvedel kaj so mu podtaknili, je hotel .. kapavem kaj - krneki. Torej groziw je na veliko, storil pa bolj malo. V principu nikoli nisem izvedel - in to mislim popolnoma resno - torej nikoli nisem izvedel, ali je bil Bezjak dejansko tako pijan, da ni ločil piva od scanije, ali pa je to tako identičenga okusa, da zaradi tega Bezjak NI opazil nobene razlike med pivom in scanijo njegovih pajtosof. In verjemite mi iz dna srca - nobene, ampak res nobene želje nimam, da bi to izvedel ... ne na tak način, kot je to izvedel Bezjak, ne na kak drugačen način. Se pa kolnem na vse svoje 4 otroke, da sem napisow: resnico, samo resnico, čisto resnico, in nič drugega kot resnico. O:-) Popravljeno Februar 18, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Morgen. Boljše po piru iz ust smrdet kot po kombuhi prdet. Amen. Lahko noč. [attachmentid=92124] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se