Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Ne boš verjel ampak malo pred prelomom tisočletja sem prodajal to tehnologijo za neko nemško firmo, ... Ti si se pa res vživel v vlogo Br. 1 iz Alan Forda. Popolnoma enako izrazoslovje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Mislim da bo to. :grim "Brihtaaaaaaaa, da mi ne boš spet pijan domov hodu!!!!! Lahko prespiš kr pri kolegih, če ti oni pomenijo več kot pa jaz." :P Potem pa itak vemo kaj sledi. :devil: Jst prespim pri kolegicah B) Drugače sem pa ravno prejel na pm dokazno gradivo, da sem semptembra še spil eno pivo, tko da še ne bo kmalu eno leto. Bo pa kmalu eno leto, odkar sem nehal REDNO piti pivo. (prej vsaj 3 na dan). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Bo pa kmalu eno leto, odkar sem nehal REDNO piti pivo. (prej vsaj 3 na dan). Zato pa nikoli ne boš imel velikih joškov :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Zato pa nikoli ne boš imel velikih joškov :devil: Sory za :topic: Pepe a je to slučajno Dr.R [attachmentid=92314] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Pepe a je to slučajno Dr.R [attachmentid=92314] Ni izključeno. Čeprav se običajno našemi v nemškega ovčarja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Zato pa nikoli ne boš imel velikih joškov :devil: Šit, kera beda :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Ti si se pa res vživel v vlogo Br. 1 iz Alan Forda. Popolnoma enako izrazoslovje. :D Lobsy .. če bi videl kako lepo ohranjeno (kljub temu, da je nekajkrat prebrana) kompletno zbirko imam doma in to v slovenskem jeziku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 kompletno zbirko imam doma A se to ne prodaja več :cry: sem imel včasih občutek, kot da bi lahko to prebiral v neskončnost in naprej..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 :topic: Seveda prodajajo. Dobiš v vsaki vaški trafiki cena za klasik je 450 bivših sit, dva izvoda special pa 550 sit... Če si bolj škrt, pa tale link http://www.stripoteka.com/ Aja on topic; Laško je zakon :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 :topic: Seveda prodajajo. V slovenskem jeziku se ne dobi več .. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 O zdej sm eno laško 0,5 udaru mi je naredilo gušte, zdej pa grem vn, baba pa naj se znajde danes nič sm reku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 jast bom pa tut lih zdej enga otrnu-LAŠKEGA sevsda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 jast bom pa tut lih zdej enga otrnu-LAŠKEGA sevsda Jst sem pa 5 literski cviček odpru :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Pir je za pussy-je... pravi dedci pijejo šnopc :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Pir je za pussy-je... per&šnopc je za pujsije pravi dejdi se fixajo .. B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 per&šnopc je za pujsije pravi dejdi se fixajo .. B) B) B) :kva1: :kva1: :kva1: A lahko jest prvi cegu vzamem? :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 ..bemu,.. opažam da sem ratu čuden,.. k mi pivo sploh ne paše več... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 ..bemu,.. opažam da sem ratu čuden,.. k mi pivo sploh ne paše več... :huh: Bejži hitro k dežurnemu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 V slovenskem jeziku se ne dobi več .. :( :topic: Alan Ford je bil zakon dokler ga je se Nenad Brixi prevajal iz ITA v Hrvascino... ... slovenske izdaje so mi vedno bile cist mimo.. :glare: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Bejži hitro k dežurnemu :grim ..sam da ne bo lih takrat Rugelj dežural :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 ..sam da ne bo lih takrat Rugelj dežural :kva1: ja tega se je res za bat - ni kaj .. skoraj 80 letnega starca, ki tebe da v koš tiktak :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Ja samo ima pa močno multinacinalko za sabo :alien1: (by PEPE) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 včeri teku u potokih. dons pa :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 včeri teku u potokih. dons pa :slap: dons pa v potokih vn, pa bo spet ok :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 dons pa v potokih vn, pa bo spet ok :grim škode pa ne bomo delal,kar not nej ostane :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se