k&4 Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 zivjo :) dons sm na moj skutr namontiru 2 led-ici B) :yea2: pa sm opazu da mi z cilindra zraven svečke visi dol en strgan kabl :xx: no vglavnem me zanima čemu služ ta kabl :? a je mogoče to za lučko če se prevč segreje :? (mam aerox-a) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 zivjo :) dons sm na moj skutr namontiru 2 led-ici B) :yea2: pa sm opazu da mi z cilindra zraven svečke visi dol en strgan kabl :xx: no vglavnem me zanima čemu služ ta kabl :? a je mogoče to za lučko če se prevč segreje :? (mam aerox-a) ce je tak tanek kabl, je verjetno od senzorja za temperaturo,.....poglej ce je ksno tipalo v glavi, k drgac je lohk ta kabl od bicocesa...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Ce je kabl ko ma gor zabico je 100% od termostikala ker pri aeroxih to rado dol pade.....gor ga daj pa bo vse spet vredu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Men tudi dol visi :OK: Bom danes nazaj dal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 ja, sm zdajle gledal... tisti kabel ima na koncu kabel cevel. Pa ni videt da bi ga kam lohk ustekal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 na levi strani glave mas tako uhico ven ko gre cevl gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Oktober 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 no sj sm kr kabl okol navil pa izolirc da nav dol padu :D še enkrat :angry: sam sm bil čist :xx: k sm vidu da kr kabl dol visi dons sm se pa pelu pa mi je skutr sred ceste crknu :fight2: pa probam nazaj vžgt pa ni hotu :angry: tko da sm mislu da mi je svečko zalil :cry: pa grem pod motor pogledat se je pa svečka snela :? no pol dam nazaj pa gass :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2004 a kdo mogoče ve kako preizkusš da senzor za pregretje dela :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 a kdo mogoče ve kako preizkusš da senzor za pregretje dela :? Pregrejes ga pa vidis ce zasveti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Pregrejes ga pa vidis ce zasveti .) Nasvet tedna :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2004 in kako ga nj pregrejm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2004 če odšravfaš ta senzor bo pol vn tekla tekočina za hlajenje :? nebi glih probavu da nov pol :blink: kako pa te senzorji delujejo na temperaturo tekočine,pritisk, ? , ? , :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 kako pa te senzorji delujejo na temperaturo tekočine,pritisk, ? , ? , :? Na temperaturo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2004 kok se pa mora motor segret da zasvet ta lučka :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 90,100,110°C nevem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 sj vides ce deluje k se ti cagar za tempreaturo pomakne gor! lohk ga pa gonis u en velk klanc tok d se bo začel z motorja orkn kadit pa d bo tok vroč d lohka eno večerjo gor pa bos vidu ce dela :lol1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 sj vides ce deluje k se ti cagar za tempreaturo pomakne gor! Aerox-i majo samo rdeco lucko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2004 ja sj tko k je roba napisu sam lučka :BUA: :fight2: pomoje da je sf***n sam problem je k nevem kako bi preveru :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 probi z unmu k se strom mer pa ne vem točno kk se ze tistmu rece,mislem pa de če bi dav zicke na prava mesta bi ti posvetila lučka??? sorry se ne spoznam kj preveč na štrom ampak probi z unmu zmert! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 moj aerox ma kazalec za temperaturo, ne samo lučko :ph34r: in to digitalnega :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 17, 2004 (popravljeno) moj aerox ma kazalec za temperaturo, ne samo lučko :ph34r: in to digitalnega :OK: ja k maš ta star model k je :OK: :notworthy: bolši od tanovih k še stikala za luči nimam razn kratka dolga :xx: :fight2: :fight2: Popravljeno Februar 17, 2004. Popravil k&4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se