Skoči na vsebino

Katera rabi VRTNARJA !

Priporočene objave

Objavljeno

Torej, glede na to, da smo dobili povsem nov topic še jaz dodajam eno temo.

PS. Punce ni se treba prerivat ali pretepat zaradi vrtnarja(mene) bo za vse dovolj !

Uredil - veter on 18/10/2001 13:35:01

Objavljeno

Dragi vrtnar!

Najprej me zanima, na katera področja seže tvoja ljubezen: so to samo rožice, ali tudi drevesnice, grmovje in ostala zelenjava?

Imam namreč taščin jezik, pa se mi je čez poletje precej razbohotil. Zanima me, kako mu odstraniti nove poganjke, ker mi je res uničil precej okolja. Ker ga vseeno ne bi rada kar vrgla proč, mi povej kje naj ga prezimim, da se ne bo čisto posušil, spomladi pa tudi ne bo spet podivjal.

Hvala za odgovor!

Objavljeno

Grmovje in povsem zarasceni parki mu gotovo niso vsec, ker ima potem prevec dela z iskanjem vodnjakov!

LP pegaso

Objavljeno

kot veter lahko tudi sam ponudim vrtnarska dela.....od grobega obrezovanja do kompletnega servisa.......

-------

What part of NO don´t You understand?

Objavljeno

quote:

Dragi vrtnar!

Najprej me zanima, na katera področja seže tvoja ljubezen: so to samo rožice, ali tudi drevesnice, grmovje in ostala zelenjava?

Imam namreč taščin jezik, pa se mi je čez poletje precej razbohotil. Zanima me, kako mu odstraniti nove poganjke, ker mi je res uničil precej okolja. Ker ga vseeno ne bi rada kar vrgla proč, mi povej kje naj ga prezimim, da se ne bo čisto posušil, spomladi pa tudi ne bo spet podivjal.

Hvala za odgovor!

Torej za taščine jezike vsi vemo, da so najboljši globoko zmrznjeni tudi v poletnih meseci.

Drugače imam pa najraje urejene in ne preveč zaraščene grmičke za nadaljno obdelavo ali dodelavo. Zalivanje je seveda samoumevno.

Objavljeno

Spet samo na denar mislite!

...pa nije pička sapun da se troši...

Objavljeno

quote:

Kje pa je denar?!

lejga lisjaka,ni vprasal "kaj je denar" ampak "kje je denar".

-------

Objavljeno

Meni so pa zelo vsec taki lepi, veliki in ne prevec bodeci kaktusi...

Objavljeno

S stališca hortikulture gledano imam najraje oz. drugace povedano naravnost nor sem na redno negovane,na nulo pristrižene trate s fontano, ki kar vpije po tem, da se clovek ustavi pri njej ter osveži z vrelcem življenja

...siegen, glauben, kriegen...

Objavljeno

kakorkoli že:za vsako grmovje oz. metlo se najde svoj "štil"!Pa ne bit zdaj zbirčni in polni upanja po "golf tratah" (te so najbolj pohojene),ob treh zjutraj po desetih pivih je tako vsaka krava-se oproščam, trava lepa!

Objavljeno

quote:

lejga lisjaka,ni vprasal "kaj je denar" ampak "kje je denar".

Ja, po izobrazbi sem vseeno še vedno ekonomist, tako da mi kdaj to vem useka...

Objavljeno

Ja, ja, lepo oblikovani vrtovi so tudi pri meni zaželjeni...

Objavljeno

Pokošeni ali ne pokošeni?!?

quote:

Ja, ja, lepo oblikovani vrtovi so tudi pri meni zaželjeni...

LP,

Codeine

---

PLX 4Ever

Objavljeno

quote:

sam se motorko zakurblam pol pa.........emememem---eeeeeeeeeeemmmm-eeeeeeeeeemmm

-------

Objavljeno

quote:

Hehe.... vsakega malo... lepo pristriženi, recimo...

Objavljeno

Na dragih kamnih ne raste mah...

Katera z malim ni zadovoljna, ji velik nikdar ne bo zrasel...

Objavljeno

quote:

Na dragih kamnih ne raste mah...

Katera z malim ni zadovoljna, ji velik nikdar ne bo zrasel...

To je ze res, samo ne pozabi da je pred golom zmeraj najmanj trave...:)

Je pa res da je negovana tratica pravo veselje za uzitkarja tako za pocasen sprehod kot za sprint :)

Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.

Objavljeno

hejj Gregs res nevem kako je denar prišel zraven..

Nekdo je pisal glede pokošene ali nepokošene trate. Hm..no nisem preveč zahteven, ker je drugače premalo dela, že tako ga precej manjka

Objavljeno

Ampak konec koncev pa se tudi na še tako negovani trati lahko kaj hitro najde kamen spotike...in to ponavadi potem kosilnico poškoduje, da mora na servis...tako da je treba biti previden...

Objavljeno

quote:

Ampak konec koncev pa se tudi na še tako negovani trati lahko kaj hitro najde kamen spotike...in to ponavadi potem kosilnico poškoduje, da mora na servis...tako da je treba biti previden...

Tvoje boleče izkušnje ? :-)

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

In na kaj si naletel, najverjetneje zanima vse, ki prebirajo tale forum...

quote:

Ampak konec koncev pa se tudi na še tako negovani trati lahko kaj hitro najde kamen spotike...in to ponavadi potem kosilnico poškoduje, da mora na servis...tako da je treba

LP,

Codeine

---

PLX 4Ever

Objavljeno

quote:

Tvoje boleče izkušnje ? :-)

Ali srbeče?

Brrrm

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!