beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 http://www.liquidgeneration.com/sabotage/d...th_sabotage.asp Matr mi je srčnga pulza nabil...lih tok da se nism usrov :cry: --> :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 http://www.liquidgeneration.com/sabotage/d...th_sabotage.asp Matr mi je srčnga pulza nabil...lih tok da se nism usrov precej neokusno. Prestavljeno v kr'neki. Pozor: fajl velik 2.5 MB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Hahaha.. full dobr... But then again I'm weird. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Morpheus Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 zanimivo :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
barkafe Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 zelo dobro, morate probati (in to 2x) pa še zvočnike si dejte ful naglas :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Prestrašen :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 nagravzno..... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 sm to foro prvič pr kolegu na 21" vidu pa je mel zvočnike zlo naglas.....skor bi salto nazaj naredu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 ja fajn, ne... :lol1: pizda, mi je skor zal da nikol ne cvikam za brezveze!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 sem imel zvočnike prenaglas in se ful ustrašu...si skrajšal par ur življenje sigurno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 (popravljeno) NOW !! Fuj fuj fuj ... no ker ste tolko pisali o teh zvočnikih sem jih izklopla pa sploh ni blo sile, pa me je vseeno matro firbec pa sem vklopla zvočnike in ... baaaaaaaaa !!... :baa: Popravljeno Oktober 17, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 baaaaaaaaa !!... :baa: :004 daunt bej skerd, maj čajld! :friend2: :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 7.15 zjutraj... v sluzbi, pozabil, da imam zvocnike prizgane :naughty: sodelavko je kr stresl :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Mam slab srce......NOČEM NITI PROBAT!!!!!!! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 .....eni prej drugi kasnej´..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lupek Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Hehe na srečo nism mel naglas zvočnikov tak de sn še par živih :) Enkat sn jemu en link do podobne strani kjer moraš prepoznavati barvne številke na ozadju skoraj enake barve kot številka. Tako kot pri okulističnem testu. Na konc te pa lihk tak prestraš ena nagravžna slika z še bolj nagravžnim zvokom. Če ima kdo ta link ga nej prosn objav na forumu ker mam ene par parjatlc za katere sumim da slab vidjo pa je treba prevert :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 :huh: b.r.e.z.v.e.z.e. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Men je napisalo, da bom živela večno :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Men je napisalo, da bom živela večno :P :devil: moje sožalje vale:D :D :D drugače "to" res spada v kar neki:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Hvala, da sočustvuješ z mano :cry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Eni so pa tudi morbidni :OK: Bi moral napisati,da se odsvetuje gledanje med jedjo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 no ja sej ni blo tok hudo! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se