Pike Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 O, hvala. Potem bom pa šel na štajersko. Se par let nisem upal, ker sem jo pokozlal. Kar korajžno, jaz sem tako in tako z gorenjske :D in opisujem razmere tu gori. Tam na štajerskem je pa druga zgodba! Sam so kr fejst pubeci, ko ga malo eksnejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Tam na štajerskem je pa druga zgodba! Sam so kr fejst pubeci, ko ga malo eksnejo :OK: To je beseda! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Sam so kr fejst pubeci, ko ga malo eksnejo :OK: :eek: jaz ne poznam nobenga takega, ki bi ga malo eksnil :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Bratislava...... :010 :010 :010 :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: :smoke: O:-) kaj bo to delalo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 kavč.... :OK: .... pa :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Grem v Bohinj :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 To je beseda! :OK: Stari dobro taktiko maš, da ga privabiš. :OK: Kak pa pol dalje? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Stari dobro taktiko maš, da ga privabiš. :OK: Kak pa pol dalje? :? Pridi zravn pa boš vido! Itak neom mogo vsega sam požret ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) Ma jst se ga bom dons tulk na ćžru, de me moja ne bo pstila pit do druzga leta GE HE HE FE - na grem nukamar. Mam večje plane za pumlad. Popravljeno December 22, 2006. Popravil Kölm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Pridi zravn pa boš vido! Itak neom mogo vsega sam požret ... :naughty: V prihajajočem letu se res ni za bati, da bi zmanjkalo alkohola. Sadja je bilo veliko (za šnops), toča in ostale nadlege so kolikor toliko prizanesle hmelju in grozdju (pivo, vino), čebelarska letina je bila dobra-medu veliko (medica) :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se