Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Najprej ga bom praznovala na novoletnem forumskem srečanju (kdaj in kje in kako bo letos :hmm: ) , potem pa še doma. Obakrat s tistimi, ki jih imam rada. :)

Tako kot lani. B)

Pri meni bo zgleda enako.

Itak pa zurke NFS prekasajo silvesterske klasicne novoletne zabave.

Tadej

Objavljeno

Pojma nimam, vem pa da bom obiskov kolegovo vinsko klet kaksen dan prej.. Tko da malo jedace, veliko pijace, po moznosti zenska druzba nekje na toplem :rolleyes: :)

lp

Objavljeno
Pojma nimam, vem pa da bom obiskov kolegovo vinsko klet kaksen dan prej.. Tko da malo jedace, veliko pijace, po moznosti zenska druzba nekje na toplem :rolleyes: :)

lp

A pa ti bojo pustli starši :devil: :P

Objavljeno
čeprav veliko prezgodaj sem prisiljen k zahtevnemu razmišljanju.....doma na kavču???

...kjer bo fajn toplo!!!

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

zgleda da v kakšni pivnici v pragi

upam da bo po okusu :smoke:

Objavljeno

Dones vplačal akontacijo za v Hamburg-to bo žurka!!! :yea2: :OK:

LP by gebre

Objavljeno
če bo vse po sreči na Karibih - Dominikanska r., Puntakana

:D

Točno pred enim letom sem v dominikanki republika prav tako na Punta Cani, če kakorkoli obupavaš ti povem da ne omahuj!!! Obvezno se udeleži izleta z Jeepi na polotok Samana, ter pojdi na ribolov daleč na odrpto morje.

Za vse ostale info kont. na PM

Objavljeno

Letos bom pa na Jahorini BIH. To nekaj za moj želodec!

Objavljeno

kaj pa vem, kje bom. če gledam povprečje zadnjih let,obstaja velika verjetnost da ga enostavno prespim :rolleyes: :doze: :P :P

dr.looney :devil:

Objavljeno

A ima kdo izkušnje s kakimi študentskimi večdnevnimi bolj poceni variantami za mesta, kot so npr. Praga, Brno, Bratislava, Budimpesta, ipd.? Se splača?

Hvala,

lp

Objavljeno

Pravjo da je fajn.sam je full kozlanja-bruhanja v avtobusu.Mene mika Beograd,mogoče.

Objavljeno

Kje bom za novo leto? Hmmmm....... Ne vem še. Morda bom kam šel, vendar verjetneje ne. Dopuščam tudi možnost, da ga bom prespal :zzz: .

Objavljeno

Na vikendu z Vrtnico. Bo tudi veliko priloznosti za zimsko veselje - upam da na snegu. Z WRko :naughty:

Objavljeno
A ima kdo izkušnje s kakimi študentskimi večdnevnimi bolj poceni variantami za mesta, kot so npr. Praga, Brno, Bratislava, Budimpesta, ipd.? Se splača?

Hvala,

lp

To, kako zgleda tako silvestrovanje, ti lahko iz prve roke povesta Marem in D-D.

Mislim, da ne bosta sla nikoli vec.

Tadej

Objavljeno
Na vikendu z Vrtnico. Bo tudi veliko priloznosti za zimsko veselje :naughty:

A se bosta sankala in smucala po rjuhah?

Tadej

Objavljeno

Načrtujem grupnega za novo leto, tko kt pred dvemi leti. B) B) Pr men doma. Very kuul!

A se kdo (beri: katera) pridruži? Zaželjene venersko obrite! :yea2:

Objavljeno
A se bosta sankala in smucala po rjuhah?

No, jaz sem omenjal drugacna zimska veselja, ampak tvoja varjanta je vsaj toliko mamljiva :OK:

Objavljeno
Načrtujem grupnega za novo leto, tko kt pred dvemi leti. B) B) Pr men doma. Very kuul!

A sprejemas prijave parov?

Tadej

Objavljeno

Hvala,

lp

Ja midva sva bla lani v Bratislavi in kot je reku Tadej, nikoli več.

Šla sva z ZMT-jem, organizacija v kur..., vglavnem vse je blo na robu propada, če te kej več zanima, loh tud na PM pišeš, vglavnem odstvetujem, vsaj bratislavo, ki je MRTVO mesto!!! :BUA:

Objavljeno

Jest sem biu z agencijo v Pragi, pa so nas stalno gonil okol, mraz je biu kt sto mater, tko da sem se od paba do paba že streznu, nov let pa na ulci. Ni omembe vredn.

Objavljeno
Načrtujem grupnega za novo leto, tko kt pred dvemi leti. B)  B) Pr men doma.  Very kuul!

Tadej

a bomo kej svingal... :kva1: :kva1: :kva1:

Objavljeno
a bomo kej svingal... :kva1: :kva1: :kva1:

A klasicno? :devil:

Objavljeno

Tadej

Misha velja B) , ti lahko gledaš. :yea2: Od daleč, he-he... :OK:

No swinging.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!