vrho1679 Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Glede BRATISLAVE: ne se preveč veselit. Gostilno je težko najti odprto, folk zamorjen, kelnarjem smo bolj v breme, kot v veselje, da jim delamo profit, naša vodička ( odboboturs ) ni imela pojma o pojmu, hotel smo mel kar solidn, a okoli njega daleč, daleč niti trgovine, kaj šele bznce ali pivnice, in še in še in š... No mel smo se vseen fajn zarad družbe in alkohola, ki smo ga pa pozno ponoči že kar težko kje našli. Ni mi žal, da sem šel, sem vsaj spoznal morda najbolj zamorjeno prestolnico na svetu. Letos nekako premišljujemo o SARAJEVU. Ima kdo kaj izkušenj ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 A že veste kje boste praznovali novo leto? :? Jaz bom najverjetneje kjer bo največ žganja, da te lepo ogreje :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 DOMA! :BUA: :BUA: Pred 14-dnevi kupu nov motor, zanj porabil ves keš do zadnjega tolarja! Nimam niti za burek! :) Tako da bo to novo leto verjetno bolj žalostno.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Nismo dobili bajtice, tako da bomo kar na bledu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 v službi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Sofija :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 V eni roki punco, v drugi vino... ljubezen v troje v kavču.... :wub: vmes pa mal hrane, da nas nau pobral... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 najverjetneje v zidanici v družbi frendov in VINA :P :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Dex naj ti dam en predlog kak ga lahko prezivis - NA motoru :grim Tak sem jaz naredo ko sem bil za NY v sluzbi in to sam. Ko je ura odbila sem dal gasaaaaaaa in na svojo prvo furo po stezah objekta - malo fanaticno sicer ampak jebiga, mors si naret sam nekaj ce nimas druge izbire :grim In verjemi mi, takoj zamenjam s tabo - ti meni motor, jaz tebi karto za Sofijo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrAc0 Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 S prijatelji za 4 dni v Beograd. Ze ucim cirilico. .) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 AREA, bom razmislil o predlogu :D Drugače pa ideja ni slaba, preživet novo leto na motorju, sam kaj ko niti za bencin nimam .) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 jes pa na veliki planini :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 še ne vem (verjetno doma) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 KLIK :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 poln penzion na barki.......dežurstvo pač. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 portoroz. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Že spet - na Šmarni gori. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 V LJ, v krogu dobrih prijateljev, mrzle pijače, dobrih prigrizkov in še boljših... :blush: Fino bo. Veselim se že. Se bom podkrepil :beer1: in potem :beer2: in potem :wacko: in potem :naughty: in potem :fight2: in potem :SS in potem :yea1: in potem :SS in potem :beer1: in potem :SS :SS :SS in potem :zzz: in potem :trance_33_sleep: 2. januarja pa ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 V službi :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Jaz bom pa u eni stari hiši naredu mal žurke na varni razdalji od staršev! :grim Mal muske,mal tekočine,mal za pojest,pa tabolš prijatli(ti so na prvem mestu)! :OK: Lp tato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Na kongresnem trgu s prijatelji ob poslušanju Alye, Šank rockov in Tabujev. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 :hmm: pa kaj treba letos spet praznovat, spet :beer2: in potem :SS a ni blo že lani dovolj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 klubsko v Krskem v novem clubhouse-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Eno dobro novoletno žurko že mam za sabo. Sedaj lahko novo leto mirno prespim! :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se