Špilferderber Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Kope. 3 dni. Smučanje po 16 letih. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Hm to se sliši zeloooooo nevarno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 (popravljeno) Jst bom pa praznoval kr z bendom! Bomo lepo v naši sobici pa pir (količina neznana) seveda tud sampanjc! Pa če se bo dal bomo se ksno zaspilal! :afro1: Popravljeno December 20, 2004. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 tuki me&myqueenpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 ...V LJ.... ...pridem... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 ...pridem... B) ← Jaz tudi :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Hm to se sliši zeloooooo nevarno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ← če upoštevamo to, s kakšno ekipo grem gor (+da ima en član Banditosov (interna fora) še rojstni dan), je nevarnost naleta v smreko ena manjših nevarnosti, ki prežijo na mene v tem "tekočem" NL-vikendu.. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 no odločitev je padla - ponudba ugodna - sicer ne pričakujem dosti ampak kako pivo se bo že našlo. torej za novo leto sem v bratislavi pa da še to prestolnico preverim, večino ostalih sem itak že :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Novo leto..... :) Ze vidim, kaksen nor zur bo.... :grim Najprej si ga bom ene dvakrat fino med vrati priprl, da ne bi slucajno na kaksno babo mislil :kva2: , potem bom navil Maidne, da bojo se v sosednjih blokih malo z elektriko prisparali :naughty: , potem se ga bom pa tok nasekal, da bom pod mizo oblezal :zzz: vmes pa razbil se pol stanovanja :yea2: , da bojo sosedi spet imeli teme za pogovor :devil: V nedeljo bom :wacko: , v ponedeljek se bom pa spet :D :yea2: :yea2: :yea2: Eh, sanja svinja kukuruz.... O:-) December..... saj sploh ni nobenih praznikov, dopusta je pa skoda :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 no mi (z družbo) pa ostajamo kar v ljubljani... letos se nobenemu ne da delat nobenega posebnega "pompa" za novo leto, tko da bomo verjetno pr meni... u easy... pol če nam bo bomo šli pogledat ognjemet... in nazaj... pričakujem prijeten večer v družbi prijateljev :D ampak... verjetno bomo na začetku rekli da "noč je še mlada"... :naughty: tko da se lahko še marsikej iz teh pričakovanj razvije :D mislim da bo :OK: lp in veselo praznovanje vsem kjerkoli že boste! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Jaz, pršut, francoska solata, pivo, family & friends v naši dnevni sobici. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Grem v Sarajevo, ker so se mi zaluštal čevapčiči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 ..nimam pojma...lahk na morje...lahk v prestolnco....gremo ven...tamalga k noniču...mi pa okol...kamor nas bo zaneslo....spali itak ne bomo...prvega me pa mika v Portorož - nekje zasledil da bo ognjemet pa Mambo Kingsi...pol pa kake dva dni smučat , pol pa :zzz: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Natasha bo podmazovala dvigalo. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Natasha bo podmazovala dvigalo. :ph34r: ← :? :? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Terme Čatež od 28.12.-2.1.. Najel smo tri bungalova, pa tud prava družba bo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Natasha bo podmazovala dvigalo. :ph34r: ← :? :? :D ← :grim Yst jo bom držal za noge :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 :grim Yst jo bom držal za noge :afro1: Prow...Samo ne me sem pa ke guncat ker mi bo slabo .) :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 guncal te bomo že prey :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Pojma še ne vem ... se bom pustila presenetit ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Pojma še ne vem ... ← Še ne veš pojma? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Še ne veš pojma? :hmm: ← Zmeraj manj :doze: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 s punco :wub: ...... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Torej, zmeraj manj veš pojma. :hmm: :hmm: :hmm: Yst naši lepi Vale zaupam. B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Torej, zmeraj manj veš pojma. :hmm: :hmm: :hmm: Yst naši lepi Vale zaupam. B) B) ← No pa sej veš nooo :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se