ajgor the mad dog Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 (popravljeno) Natasha bo podmazovala dvigalo. :ph34r: ← Ne letos ga bo pa kar utopila... :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno December 22, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 s punco :wub: ...... :grim ← Jaz tudi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 Joj ne sam v Bratislavo ne it, jz sm bla z mojim predlani, in je bil čisti polom. V sobi gretje sploh delu ni, vodič je bil tak bebec da sva se midva na recepciji mogla pričkat dve uri, da so nama dal novo sobo, ki ni bla čist nč bolša od prejšne (ne razumejo pa ama niša anglešk). :fight2: Zvečer smo mel en diskač rezerviran in seveda plačan za kao spoznavni žur, pa pridemo ke, pa vse zaprt, potem smo bli prepuščeni sami sebi , da smo bluzili po mestu, pubi se večinoma zaprejo ob 1h. Mesto kot mesto je bilo mrtvo, ni nč okrašen, ni štantov, tko k kle v Lj. Silvestrsko noč smo skor zamudil, ker smo se zgubil (2 avtobusa) ker niso znal pridt do diskoteke. Tam je bla pa spet zgodba zase, domačini so kradl, tko da je veliko folka ostalo brez bund , poloverjev,.... To je blo prvič, da sem si neznansko želela pridt domov. In letos je Bratislava zelo pocen, sm vidla, ampak če mi oni to plačajo me ke več nikol ne spravjo :SS ← Pred tremi leti bila v Bratislavi; bilo je the best, ampak samo zaradi dobre družbe in nizkih cen, kar se pa hotela, lokalov in nočnega življenja tiče pa rajš ne bi zgubljala besed. :BUA: Lp Andreja ← Glede BRATISLAVE: ne se preveč veselit. Gostilno je težko najti odprto, folk zamorjen, kelnarjem smo bolj v breme, kot v veselje, da jim delamo profit, naša vodička ( odboboturs ) ni imela pojma o pojmu, hotel smo mel kar solidn, a okoli njega daleč, daleč niti trgovine, kaj šele bznce ali pivnice, in še in še in š... No mel smo se vseen fajn zarad družbe in alkohola, ki smo ga pa pozno ponoči že kar težko kje našli. Ni mi žal, da sem šel, sem vsaj spoznal morda najbolj zamorjeno prestolnico na svetu. evo ravno prihajam k sebi od silvestrovanja v bratislavi (partyslavi :kva2: ) in da napišem še nekaj mojih vtisov (glede na to da sem že kar nekaj silvestrovanj v tujini preveril) in v kar nekaj točkah se morem strinjat z predhodnimi citati. skratka kako smo se imeli mi: + točke 1. hotel je bil zelo OK - Hollyday Inn (boboturs :OK: ), najbližja in najboljša (4 zvezdice) ponujena varianta centru, tako da bi lahko šli celo peš, a smo vseeno jemali taksije ker se je za 1200 sit (deljeno na 4) splačalo. 2. bratislava lepa, okrašena, celo topla (nad 0 C), dosti štantov z pijačo in koncerti,.... 3. gostilne odprte vedno (tudi na silvestrsko noč in 1.1. čez dan) in poceni (dober in velik steak, 2 piva, 2 becherovki) v čistem centru je bilo okoli 3000 sit. OK ni zastonj, ampak tisti, ki mu je to drago naj ostane doma. 4. ljudje in kelnarji prijazni in delajo kot zmešani, ogromno turistov, sploh slovencev in italijanov. 5. ženske fenomenalne, prijazne in komunikativne 6. vsi s katerimi sem komuniciral (receptorke, kelnarji, folk na ulici) so znali angleško ali nemško - točke pravzaprav je minus točka samo ena in to redarji in osebe diskoteke kjer smo imeli prednovoletno in novoletno zabavo (klub se imenuje KRATER). vsi pičijo nek "ruska mafija" look in so pobriti in nabildani oziroma navadno samo debeli. neznajo niti besedice angleško in imajo nižji IQ kot sem ga doslej sploh imel možnost videt. radi se porivajo, grdo gledajo in na sploh dokazujejo, da je to njihov klub. idioti so celo tako dolgo grozili SLO DJ-ju, ki je bil zraven, da je ta nehal vrteti svojo muziko in spustil CD-z neko njihovo predpotopno dance glasbo :SS . zradi njih je bilo ozračje zelo napeto in je folk dosti bolj metalo na agresijo kot sicer. kot ponavadi so bili po srcu čiste pičke in če si se začel kregat z njim in ga porivat so se umaknili in raje poiskali kakšnega reveža, ki se jim ni upal upret (nekoga iz SLO so baje morali pozneje tudi malo pošiti v bolnici). ker smo bili mi pač klasična pijanska družba in se nam, ko so nam spustili živci, ni bil problem tudi stepst smo imeli mir, a vseeno so krepko zjebali vzdušje, svoje pa so dodale še njihove goske, ki so flirtale z slovenci kar pred njimi in ni čudno, da se je njim mešalo. no vglavnem nam je bilo vseeno cool, ampak to je res za izlete z moško družbo in ne za kakšna romantična silvestrovanja v paru, sicer pa bo nekaj malega (cenzuriranega) baje mogoče videti tudi te dni na kanalu A (mislim da pri E+) ker nas je spremljala TV ekipa, ki je delala reportažo. ko pa dobim slike pa prilimam kako, da vidite, da vseeno ni bilo tako slabo :grim torej bratislava je OK, ampak z kakšno prago ali amstredamom pa ni primerjave, je približno isto kot budimpešta - če nebi bilo domačinov moškega spola bi bilo super. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 pervy, kaj pa cunt counter? Na koliko se je ustavil? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 pervy, kaj pa cunt counter? Na koliko se je ustavil? ;) ← ne razumem, a to je kaj za motor? :hmm: sem bil z avtobusom :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 ne razumem, a to je kaj za motor? :hmm: sem bil z avtobusom :grim ← ja tam pr fertajleru pride gor našraufano. ste vidli kakega? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 Men se zdi d ma Sym Bejb'o'metr v mislih :OK: (lahko pa tudi da ne :oops: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 no da ne bo kdo mislil, da se nič ni dogajalo še par slikic: 1. naš hotel in klub za NL (tisti z einsteini za redarje :BUA: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 pa kelnarci, ki sta čudežno stregle večinoma okoli naše mize :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 dva neznana turista z kelnarco :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 pa še en neznani plesalec :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 in neznana družba - malo polita od šampanjca !!!! :slap: no saj ni blo slabo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 torej, kje boste dočakali novo leto? :) s klapo nekaj razmišljamo o tujini, Azurna obala, Praga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 V okolici Ptuja na vikendu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 torej, kje boste dočakali novo leto? :) Mislim.... :angry2: ostali ga boste žurali....... jaz pa delala, če bodo doze zaužitega alkohola prevelike, pridete pa mal k meni na obisk, saj ne bo grozno..... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 v službi :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 v službi :( praznoval pa bos tako kot vsi drugi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 doma- se ga bo najbolj varno vkomirat! <_< PS: liter absinta na par pirov bi moglo bit dovolj! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 praznoval pa bos tako kot vsi drugi :) aha, pa še plačano dobim :whistle: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 aha, pa še plačano dobim :whistle: :doze: :D dober si .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 Novo leto..... :) Ze vidim, kaksen nor zur bo.... :grim Najprej si ga bom ene dvakrat fino med vrati priprl, da ne bi slucajno na kaksno babo mislil :kva2: , potem bom navil Maidne, da bojo se v sosednjih blokih malo z elektriko prisparali :naughty: , potem se ga bom pa tok nasekal, da bom pod mizo oblezal :zzz: vmes pa razbil se pol stanovanja :yea2: , da bojo sosedi spet imeli teme za pogovor :devil: V nedeljo bom :wacko: , v ponedeljek se bom pa spet :D :yea2: :yea2: :yea2: :blink: A je ze leto naokoli? :slap: Plan je isti, edino polovica stanovanja bo.....hja, polovica od tiste polovice, ki je ostala od lanskega praznovanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 doma- se ga bo najbolj varno vkomirat! <_< PS: liter absinta na par pirov bi moglo bit dovolj! :glare: A ni absint nelegalna zadeva pr nas?? :hmm: Mimogrede-če boš to prebavu si pa že res dober za na ''piljenje'' :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 Abstin; Alko: 75% Vol. Pijača ki veselje vrača.... :OK: Jah, malo se ga bomo nakresali,..tak in drugače.... :huh: :xx: Ni važno kje, samo da bo!!! :beer1: :smoke: Vočili, pa si bomo 3-4 Januarja... :blush: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 A ni absint nelegalna zadeva pr nas?? :hmm: Mimogrede-če boš to prebavu si pa že res dober za na ''piljenje'' :grim In? to še ne pomeni da se ga ne da dobit .) OK ne bom požrl cel liter sam, mam prijazne kolege ki mi bojo pomagali pol bomo pa vse z pirom in špricerji zalili :OK: PS: trava je tudi nelegalna, ne dvomim da bodo nekateri k piru, absintu in špricerji še to dodali :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 In? to še ne pomeni da se ga ne da dobit .) OK ne bom požrl cel liter sam, mam prijazne kolege ki mi bojo pomagali pol bomo pa vse z pirom in špricerji zalili :OK: PS: trava je tudi nelegalna, ne dvomim da bodo nekateri k piru, absintu in špricerji še to dodali :blink: Hehe, maš prou!! Če poznaš taprave strice se vse dobi! No, tisto od piljenja pa nism tk zlo resn mislu! Bolš se bere, če mal pretiravam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se