Skoči na vsebino

Novo Leto

D-D

Priporočene objave

jz bom imela pa kar pižama party samo zase :grim sem sigurna, da bom šla trezna v novo leto. :lol1:

Potem ti pa jest pripeljem mojga tamalga, da ti ne bo dolgčas.... :D Jest ga pa pičim žurat :kva2:

Si za? : .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

definitivno najboljši način praznovanja.......

midva imava tudi plan v tej smeri. Mogoče ena večerjica, pa potem se z deci penine malo pregrešim, počakamo na polnoč, pogledamo vse ognjemete v vasi (ki jih nikoli ni malo), mogoče še malo televizije pa spat.......

Upam pa, da bom do polnoči sploh zdržala :?

Če ti je taka sila za te svari pa ne rabiš čakati do silvestrovega :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej bi.... sam k zdej ni ognjemetov... jaz pa ne morem it spat, dokler jih nekaj ne vidim :devil:

Halooo, nisem mislil ognemetov.

Zaj vidim da že res dolgo nisi!

Sožalje... :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Halooo, nisem mislil ognemetov.

Zaj vidim da že res dolgo nisi!

Sožalje... :evilgrin:

napača........ na tisto ne pomislim, ker je smo po sebi umevno .) čakati na novo leto je pa samo enkrat na leto :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čakati na novo leto je pa samo enkrat na leto :devil:

:eek: Čakaš ka lohk 365 (opcija 366) dni na let, :grim prčakaš ga pa res sam enkrat, :evilgrin: razn, če nimaš tok dnarja, da se lohk mal pu časovnih pasovih šetaš, a ne :lol1:

:yea1:

Popravljeno . Popravil zverac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

joj, kok sem vesela, da taki slavisti na tem forumu obstajajo, da moje slovnične napake popravljajo .) :P

:eek: To ni bila slovnična, temveč sistemska napaka. :doze:

:P Če ti je v tolažbo, pa je bila vrh vsega mišljeno kot šala. Saj je vendar veseli december :010 :010 :010 in vsi že nestrpno čakamo novo leto :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:eek: To ni bila slovnična, temveč sistemska napaka. :doze:

:P Če ti je v tolažbo, pa je bila vrh vsega mišljeno kot šala. Saj je vendar veseli december :010 :010 :010 in vsi že nestrpno čakamo novo leto :grim

danes mi je tako fino slabo spet, pa sem ravno dobro razpoložena.. v bistvu je bila slovnična napaka, saj je bilo mišljeno, da napišem pričakam napisala sem pa čakam... torej sem samo izpustila "pri" :evilgrin: :P

valda, da mora biti hec...... drugače bi bilo čisto dolgočasno..... sploh, ker sem 24/7 doma....... :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes mi je tako fino slabo spet, pa sem ravno dobro razpoložena.. v bistvu je bila slovnična napaka, saj je bilo mišljeno, da napišem pričakam napisala sem pa čakam... torej sem samo izpustila "pri" :evilgrin: :P

valda, da mora biti hec...... drugače bi bilo čisto dolgočasno..... sploh, ker sem 24/7 doma....... :cry:

:blink: Ja, ja zdaj jutranja slabost :SS , po možnosti kar cel dan :doze: , pol pridejo težave s križem, pa porod, pa neprespane noči zaradi joka, pa šola, pol pride že puberteta.... :slap:

:headbang: Ja s pamži so sami problemi, :devil: ampak brez njih je pa prazno :grim :010 :010 :010

:( 24/7 doma bit je pa tut huda. Le kaj bi brez Motomarsovcev, :whistle: da te malo razkurijo ali pa vzradostijo. v vsakem primeru pa zamotijo in teče čas hitreje :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem ti pa jest pripeljem mojga tamalga, da ti ne bo dolgčas.... :D Jest ga pa pičim žurat :kva2:

Si za? : .)

saj imam rada otroke :grim sam ravno zato rabm praznike, da se mal spočijem od njih. :grim

prvošči tud svojmu otroku praznike in preživi jih z njim. :OK: verjem, več vredno od vsakega žura. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Našo novo leto 31.12.06-1.1.07

Doma v krogu familije, priden možek in očka.... :wub:

V pričakovanju novega člana familije. :OK:

Pravoslavno novo leto 14.januar

Verjetno čaga, nevem kje, mogoče v bolnici v porodni sobi ob moji ženi? :?

Kitajsko Novo Leto 4704 se bo začelo 29/01/2006 - to bo leto psa

Ne upam si povedat....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In? Silvestrovo je dan kot vsak drugi, a ni? :D

Ni glih tak kot vsak drugi. Če si takrat preveč odžejan te noben čudno ne gleda. če kar poprek kozlaš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....te noben čudno ne gleda. če kar poprek kozlaš.....

O, hvala. Potem bom pa šel na štajersko. Se par let nisem upal, ker sem jo pokozlal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!