kekec III Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 vsaka reka je najprej studenček. in potem potok. in šele potem reka. in nazadnje – če ima srečo, da na svoji poti do morja ne sreča večjo od sebe velika reka.... jaz imam najraje majhne reke. rečice, ki jih lahko prebredeš bos z zavihanimi hlačnicami, ali pa v škornjih, da ostanejo noge suhe. reke s tolmuni, dovolj globokimi, da lahko v njih plavaš in dovolj plitvimi, da ne utoneš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 In tvoje rečice tečejo. In tečejo. In nikoli ne stopiš v isto vodo. In lahko vedno doživiš nekaj novega. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Koliko praznih rok moj kamen išče, ko v prvinah svojih spremenjenih gub preskakuje ovire in spreminja dan za dnem zdavnaj začrtane smeri, zamaknjen spremljevalec v sile brzic, tolmunov in valov, božajoč deviške prsi duše skoz neskaljeni mir, iskaje svoj izgubljeni obraz mladosti, strt v duši se ob ločju oklepa »Proda« in me z vsem telesom, ranjen v dušo, išče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 (popravljeno) Dokler si, lahko črpaš sokove, ki jih ta rečica, po svoji milosti tebi namenja, tega se lahko celo zavedaš, sprejemaš in naprej deliš, dokler lahko, ali pa to, ves čas lepo ignoriraš, kot to počne večina ljudi. :) Popravljeno Oktober 17, 2003. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 No, da še jaz dodam nekaj romantike. :lol: Vam povem, da meni daleč nese. Čisto zares. Sem hcal in neslo je na drugi breg Drave. Bilo je na Topleškem polju, malo za izvirom Drave. Pa ne, da se celo rima, ampak tudi resnično štima! :P B) Pa en lep poetski pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Sanjam, da me nosi močan veter. Kadar je šibak, razširim krila - letim, kadar ga sploh ni, letim brez njega, in če mi ga vzamete, ga ustvarim v sebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se