burgy Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Zadnjič sem v Tušu videl gume Gis (mogoče je Giz??), ki naj bi bile avstrijske izdelave in so zelo ugodne! Dimenzija 155/70/13 pride okrog 5500 sit za komad! Zdaj me pa zanima ali je to sploh kaj od gume? Bi pa rabil to za eno petko, ki sem jo nabavil za čez zimo. tnx za info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 če so trde (ala sava effecta) ti bojo dolgo zdržale ampak v slabih pogojih rajš 20 pod omejitvijo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 18, 2003 Deli Objavljeno Oktober 18, 2003 Zdaj me pa zanima ali je to sploh kaj od gume? Zelo verjetno ne glede na to, da so spodobne gume dvakrat dražje. Sicer je pa 5ka varen avto in ne bo problema, če kam priletiš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Oktober 19, 2003 Deli Objavljeno Oktober 19, 2003 Pravijo - za mal denarja mal muzike!! Če se boš bolj malo vozil so OK, za veliko prevozenih km so najbrž preslabe. So bolj glasne, daljša zavorna pot itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se