Italjet Dragster Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Evo za vse, ki mate preveč cajta ali pa vam je dolgčas http://www.pandorabots.com/pandora/talk?bo...5d922d97e345aa1 Uživajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Mam že dost teh bab! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Sam jst sem ji pošteno zatežu :afro2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Sam jst sem ji pošteno zatežu :afro2: Sej ssm ji js tud pa je bla poj kr mal užaljena!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Kar precej inteligententen(?) A.I. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Kar precej inteligententen(?) A.I. ja še kar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Sm presenečen, ve kje je Slovenija :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Dr. Richard S. Wallace jo je programirov! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Dubu sm hrošča, dubu sm hrošča, na nana na na Če upišeš 'How do you do?' ti odgovori 'I am very well, how are you?', po pravilih pravopisno pravilno pa bi tud ona mogla rečt 'How do you do.' Aja pa še tega ne ve kaj je blo prej kokoš ali jajce :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Vidim, da ste se kar zaposlili :) Aja pa ne pozabit, da ne obstaja samo virtualno življenje :naughty: :D :D (joke) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Men je pa zabila da bojo roboti vladal čez par let!!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Alice se je pa začela že malo ponavlat :zzz: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 eee tale je dobra: >do you want fuck ALICE: If I had it what would I do with it? :lol1: :lol1: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 parkrat je zanimiv poj pa začne fore ponavlat :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 Alice, Alice, who the fuck is Alice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Ja itaq, da bo ponavljala fore, če je robot al kaj že je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 @gebre: napiše se 'do you want to fuck' :D Eko moj pogovor: >do you want to fuck :naughty: ALICE: I have been asked that question more than 100,000 times since 1995. >did you mean this as yes ;) ALICE: Yes, that's what I mean, isn't it clear? :naughty: >come on give me ALICE: I don't have it to give. :? :hmm: >you said that you'll give me ALICE: What makes you say that I will give you. :BUA: >you said that few sentences ago ALICE: I said that? It only takes a few. :fight2: >Yes you said that ALICE: I have no answer for that >i know your tricks and i want the thing that we talked about before :ph34r: ALICE: How do you know? You think I am tricks. Why do you want it? >beacuse you said that you're for it ALICE: I think there might be a few exception. >Ok give me then ALICE: I don't have it to give. I understand. >so would you please give it to me ALICE: OK. You are very polite. How much are you willing to pay for it? >are you a hooker ALICE: No. >so why do you want me to pay for it ALICE: Mmm. Because Dr. Richard S. Wallace programmed me for it. <= :lol: >he programmed you for telling me that you want money for sex but you don't want to sex ALICE: Not entirely by himself. >so do you want to sex with me please ALICE: Your polite style is very nice. Far out. With you huh. OK, I will sex. :) :naughty: :OK: >ok sex then ALICE: As Freud said, Sex is the mathematical urge repressed. I see. >get a fuck bitch you are just talking bullshit ALICE: Where can I get one? >die bitch ALICE: You do not speak with respect. Was ist das? >das ist ein sessel ALICE: Hm...erzaehl mir mehr... >Nein tut mir leid ALICE: Aha. I have no answer for that >tu sei una grande vegeta ALICE: I have no answer for that Pol pa se mi ni dalo več jeb.t z tem kosom aplikacije :doze: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 kr nemškl zna en stavk :OK: men je enkt prbila da sm nigr :angry: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Sčasoma res rata bedno, sam je pa huda fora :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se