DORA Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 ZANIMA ME, ČE JE ŽE KDO PREDELAL MOTOR KLE 500 NA MOČ MOTORJA GPZ 500S. PROSIM ZA PODROBNEJŠI OPIS DELA.
Thundercat Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 (popravljeno) ZANIMA ME, ČE JE ŽE KDO PREDELAL MOTOR KLE 500 NA MOČ MOTORJA GPZ 500S. PROSIM ZA PODROBNEJŠI OPIS DELA. hm...kako to misliš....misliš na 60 konjskih sil ali kaj....ali misliš kar mašino od Gpz-ja vtaknt not.... Popravljeno Oktober 21, 2003. Popravil thundercat
Ice Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 za prvo silo: - KLE - TA vs. KLE - sorodna tema (EN) in dora ena prosnja: NEHAJ SE DRETI. TE TUDI TAKO KAR DOBRO SLISIMO. hvala.
Leteči Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Nič pametnega nikjer. Tud mene zanima kaj vse se razlikuje mašina od GPZ-ja od KLE-ja. LP Leteči
Zok Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 hmmm... ...ne morem rect nic konkretnega, sam po mojem mnenju se razlikuje v izpuhu (to 100%), uplinjacih (od tod naprej pa nisem vec 100 ziher), timingu (vzig), in pa po kurblveli (odmicni gredi), ki je pri GPZju verjetno bolj ostra kot pri ER5 in KLE. masina je v osnovi enaka. aja, mogoce je drugacna tudi glava ali pa bata (zaradi kompresijskega razmerja). ne vem, no. pozanimaj se pri pooblascenem serviserju! .)
elbarto Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Dora, Zok ti je strokovno povedal. Evo, lahko zaklenete. Škljonk!
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Jts sem spraševal serviserja in smo gledali filme in nekako ugotovila da se načeloma razlikuje samo odmična gred in elektronika vžiga. Možno??
premza Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Možno! :D Odmični gredi, elektronika vžiga, nastavitev vplinjačev! :yea2:
bajsi Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Pa noknvela je druga. Vprašaj na Klemenčič classic bikes (02 420 31 28) Tona pozna zadevo v nulo. lp Bajsi
Disident Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Pa noknvela je druga. Vprašaj na Klemenčič classic bikes (02 420 31 28) Tona pozna zadevo v nulo. lp Bajsi Pa Bajsi - noknvela je vendar odmična gred!
bajsi Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Pa Bajsi - noknvela je vendar odmična gred! Kaj naj rečem v zagovor - mehanik nisem, slovenskih delov motorja pa ne poznam oz. kaj je v slovenščini noknvela..... :hmm: LP Bajsi
Zok Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Kaj naj rečem v zagovor - mehanik nisem, slovenskih delov motorja pa ne poznam oz. kaj je v slovenščini noknvela..... :hmm: js sn enkrat na strojnistvo.com omenju "clips, šplinte, sponke, kakorkol se ze rece" - jao, kok sn jih poslusu, da se rece ZEGERJEV OBROCEK!! :xx: :cry: :unsure: :wacko: hvala bogu je motosvet bolj "cloveski" glede tega! B) BTW, vceraj sm bil pri Klemencicu, ma not unga harleya k je bil v Motoristu objavljen! .) BTW, sorra za off topic. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se