Vojč Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 kaj mislite koliko je tale pripeljal!?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 :hmm: Če še bi mal privil, bi tak pršu skoz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 21, 2003 Deli Objavljeno Oktober 21, 2003 kaj mislite koliko je tale pripeljal!?? ...prehitro, zelo prehitro... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Naj počiva v miru. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Če malo bolje pogledaš :hmm: , podvomiš v vse skupaj. Zgleda, kot da je motor naknadno postavljen v avto.... Sam moje mnenje B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Položen, ali zaleten, kljub vsemu se poskušajte izogibati takim situacijam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 kaj mislite koliko je tale pripeljal!?? Manj kot 120 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Manj kot 120 km/h. Ma dej dej, kšnih 120 na uro, ta ni šou čez 40. :lol1: :lol1: :lol1: LP Bojč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Ni ta slika še v eni temi??? Fotomontaža......... Če pa mislite drugače, povejte kako je motor podrajsal celo stranico avtomobila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Fotomontaža......... Če pa mislite drugače, povejte kako je motor podrajsal celo stranico avtomobila? Ne bom se spuscal v to, ali je fotomontaza ali ne. Kdo pa pravi, da je stranico avtomobila podrsal motor? *sigh* Kaj, ce je avto podrsal nekdo drug (nek drug avto/ograja), zato ga je zavrtelo, vanj pa je priletel nic hudega slutec motorist? Meni se ne zdi tako neomogoce, da bi lahko govorili o fotomontazi samo zato, ker ima avto podrsano stranico. Bo potrebno najti kaj drugega. LP, Andrej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 eh, ma sej je sam po eni strani poskodovan... :lol1: RIP, whoever u were! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 photoshop... :hmm: Dvomim da bi vozili po takem trku na cesti ostali, praske na desni strani so res mal sumljive in zdi se mi tud da je pri mašini motorja nekaj motno(zbluran). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOJAN6 Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 To je Honda CBR600F (z jeklenim okvirjem) v Peugeotu 106, ki je narejen iz zelo pločevine, ki ni zelo debela. Vseeno vsaj 150 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 kr dobr ga je zličkal ja kakih 160 take fotografije bi mogu vsak avtomobilist vidt tako da bi ugotovu da je tud on zelo ranljiv pa bi pol mogoče še enkrat premislu predn bi šu motor izsilt :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 dobro vprašanje kakšna hitrost....meni se ob pogledu to vprašanje zadnje poraja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Ta je pa res Peugeote sovražil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Ta je pa res Peugeote sovražil. črni humor..... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 mogoč je res fotomontaža,poglejte okrog mašine od motorja-vse je motno,tud motor je nekam čudno not postavljen... sem pa vidu sliko (mislm da v motopulsu) kuko je en c CBRo priletel v fičota in ga prevrnil,motor pa ostal zapičen notr tko da gleda zandnje kolo v zrak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Mislim jaz se nič ne čudim in mi je čist jasno, da se to komot zgodi.NI mi blo pa jasno ko je v Planini na golfu in to na strehi ležala aprilia 125 al 250,zgledalo je kot da nima za prikolico pa jo vozi na strehi.Je glih tundercat pripeljal na to nesrečo le kaj si je mislil pa še čelado je neki s ceste pobiral poba pa so odpeljali z rešilcem baje da ni bilo hujšega.Potem se je ta fotografija pojavila na naši kabelski,to pa je blo res neverjetna fotka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Ta je pa res Peugeote sovražil. pomoje to ni fotomontaza saj če pogledas sence, pa tudi luc se vidi- odsev! edino če je bil naknadno noter dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Da ne bo kdo mislil, da se naslajam nad nesrečo drugega. Vsakomur od nas se to lahko zgodi, če se glih 20 km/h ne pelješ :devil: Imam pa rad črn humor, priznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 sem pa vidu sliko (mislm da v motopulsu) kuko je en c CBRo priletel v fičota in ga prevrnil,motor pa ostal zapičen notr tko da gleda zandnje kolo v zrak aaaaa, hudooooo, tta fotka je bla v MotoPulsu, pa poln folka okol firbce pasl - res hudo!! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 ...jeba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 a vemo če tip še živi...ker to je pa žalostna slika.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se