Vojč Objavljeno Oktober 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Mislim da se je ta nesreča zgodila, par let nazaj! Č je šrezivel nisem preprican ampak zdi se mi da je imel velike poskodbe nog! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) a je kdo videl nesreco Kenny Bracka na IRL teden dni nazaj na ovalu!?? to je slika sam na začetku ko ga je (pomoje pri hitrosti preko 300Km/h ) vrglo v zrak!? Dirkalnik se je razletel na tisoce delcev, voznik bo že drugo leto lahko dirkal! Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Mislim da se je ta nesreča zgodila, par let nazaj! Č je šrezivel nisem preprican ampak zdi se mi da je imel velike poskodbe nog! A ni imel ta tip eno prometno nesrečo na dirkališču? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Mislim da se je ta nesreča zgodila, par let nazaj! Č je šrezivel nisem preprican ampak zdi se mi da je imel velike poskodbe nog! A ni imel ta tip eno prometno nesrečo na dirkališču? :devil: Ja kje bi pa naj imel!?? a sem rekel da na cesti!?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 hm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Shit, prva slika je res fotomontaža! :o In to slaba, i mean, če sm jst opazu, da je.. :hmm: Je pa škoda ne.. Hondice (cbr600).. :cry: Bah, dokler je montaža.. B) LP duhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se