perimund Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) cyc pri zgornjem liku je hipotenuza ravna, - pri spodnjem pa ubocena?? tam je razlike za en kvadratek?? (to je una fora z koti al ne) Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil perimund Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ja zgornja je mal vbočena spodnja pa mal izbočena če je to zadosti za en kvadratek--ok jest sm ZA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 cyc pri zgornjem liku je hipotenuza ravna, - pri spodnjem pa ubocena?? tam je razlike za en kvadratek?? (to je una fora z koti al ne) Ravna ni ne spodaj ne zgoraj in posledicno to sploh ni hipotenuza, pac pa dve stranici stirikotnika :) Poglej kvociente kotov tam kjer se lomi oz. (ce ne opazis tega) tam kjer se barva spremeni :) Imas pa prav da tam pride do one razlike ene enote, jap. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ravna ni ne spodaj ne zgoraj in posledicno to sploh ni hipotenuza, pac pa dve stranici stirikotnika :) Poglej kvociente kotov tam kjer se lomi oz. (ce ne opazis tega) tam kjer se barva spremeni :) Imas pa prav da tam pride do one razlike ene enote, jap. ;) Zgleda, da vam res ni potegnil, ko sem rekel, da z ravnilom preverite hipotenuzo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Res je bil si prvi---nimaš ti đabe iq 146. :D PS Še enkrat naj ponovim SYMRU je PRVI. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 SymRu, res ne vem zakaj meni replyjas kot da jaz ne stekam od kod ona praznina. :D @lina - prvi ze mogoce, ampak jaz sem bil vseeno prej (23 Oct 2003 @ 11:00) :D :P :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Po večkratnih poiskusuh se ti rezultat celo malce izboljša. :lol1: Pa še res je, po petem poizkusu je že bilo boljše. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se