Skoči na vsebino

Hitri IQ test...

Furioso

Priporočene objave

cyc pri zgornjem liku je hipotenuza ravna, - pri spodnjem pa ubocena?? tam je razlike za en kvadratek?? (to je una fora z koti al ne)

Popravljeno . Popravil perimund
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cyc pri zgornjem liku je hipotenuza ravna, - pri spodnjem pa ubocena?? tam je razlike za en kvadratek?? (to je una fora z koti al ne)

Ravna ni ne spodaj ne zgoraj in posledicno to sploh ni hipotenuza, pac pa dve stranici stirikotnika :) Poglej kvociente kotov tam kjer se lomi oz. (ce ne opazis tega) tam kjer se barva spremeni :)

Imas pa prav da tam pride do one razlike ene enote, jap. ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravna ni ne spodaj ne zgoraj in posledicno to sploh ni hipotenuza, pac pa dve stranici stirikotnika :) Poglej kvociente kotov tam kjer se lomi oz. (ce ne opazis tega) tam kjer se barva spremeni :)

Imas pa prav da tam pride do one razlike ene enote, jap. ;)

Zgleda, da vam res ni potegnil, ko sem rekel, da z ravnilom preverite hipotenuzo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SymRu, res ne vem zakaj meni replyjas kot da jaz ne stekam od kod ona praznina. :D

@lina - prvi ze mogoce, ampak jaz sem bil vseeno prej (23 Oct 2003 @ 11:00) :D :P :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 let pozneje...

Po večkratnih poiskusuh se ti rezultat celo malce izboljša.

:lol1: Pa še res je, po petem poizkusu je že bilo boljše. :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!