Skoči na vsebino

Verižno pismo ...


kekec III

Priporočene objave

Danes zjutraj sem na svoj elektronski naslov dobil naslednje pismo....svetujte mi kaj naj naredim...ker sem rahlo prestrašen.... :ph34r:

TO JE VERIŽNO PISMO SREČE :rolleyes:

Živijo, moje ime je Miro :P in trpim za občutkom krivde, ker nisem poslal 0,50 dolarja ubogemu Nelsonu iz Bocvane, ki je brez zob in je že 26 let privezan za slonovo rit, kateri ima vsako sušno obdobje še drisko.

Zato pišem to pismo v imenu cigana Jožkota iz Dečje vasi v Beli krajini, ki ima 6 mesečno hčer in ji rastejo joški na čelu.

Če mi ne pošljete vsak po 0,50 EUR na ŽR pri NLB 001 601 007, jo bo revež prodal najbližjemu potujočemu cirkusu. To pismo vzemite zelo resno, da se vam ne bo zgodilo

tako kot naslednjim ljudem.

Janez iz Šiške ni upošteval pisma in je naslednji dan na poti iz gostilne hotel iti srati. Zapletel se je v spodnjice in padel.Mimo je prišel Mario in ga nabrisal v rit.Janez še sedaj čuti psihične bolečine, namreč vsakič ko gre na skret, ga zapeče v riti.

Miši iz Viča sta med divjim seksom počila oba vsadka.Ljubimec se je usral in skočil skozi okno. Da je to res priča rjava sled ki se vije do okna, Miša pa še sedaj visi na lustru.

Franci iz Iga se je javno posmehoval temu pismu in sem ga s kolom po glavi. Še sedaj je na travmi in pije juho po slamci.Kdo se pa zdej smeje a, pizda ti materna !!!!

Sedaj si nekaj zaželite (ženske naj si zaželijo seks z mano) – moški pa raje ne, spomnite se na Francija - in po nakazilu pošljite to pismo vsem svojim sovražnikom.

Že jutri bom jaz na Maldivih.

Če tega ne storite takoj, se vam bojo gate obrnile okoli in vam požrle genitalije !!! :cry:

Imejte prijeten dan !!!

Miro !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: ;) :kva1: :yea2:

končno eno pismo, ki je za prebrat :P , drugače me ne ganejo, tokrat bom razmislil...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Evo, tlele mate še eno ljubko pisemce sreče...

Preberi to pismo, ki sem ga prejel in mi bo prineslo sreco - to je pismo srece!

Ne zavrzi ga. Lani ga je eden zavrgel in dobil nahod, v soboto pa je tudi zamudil kruh v trgovini in je za zajtrk samo kadil. Do danes se se ni odvadil.

Tudi Steve iz Dzakarte pri Vrhniki je pismo prejel, pa se nanj ni oziral, temvec ga je vrgel v kos in zmeckal. Dobil je masten flek na srajco. Znan je primer Jana Rodmana Balvana iz Avstrije, ki je pismo vrgel skozi okno in zaklel "jebemti!. Se isti dan je postal nosec v cetrtem mesecu. Rodil se mu je crnec, ki govori crnsko latovscino.

Zato pazi in se ravnaj po navodilih iz pisma, da ne bos kot gospa Carnaby, ki se jih ni drzala in ji je zaspala noga. Potem je postala od rojstva slepa. Gospa ima zdaj se veliko hib.

Pismo moras natancno prebrati in nato obvestiti po telefonu o tem, kar si prebral, bivse sosolce, ki so v zadnjem letu zamenjali naslov, pa ti za to ves. Ce bos tako naredil, bos postal clen v verigi srece.

Leta 1996 so imeli vsi ljudje, ki so podobno pismo upostevali, tako sreco, da so sli v Sestico na vampe in pivo ali pa na piscanca in vino. Mogoce bos letos dobil pleskavico in grajsko crno. Pred dvemi leti je imel eden, ki je pismo prebral in uposteval, tako sreco, da mu je bilo v Kratochwillu slabo. Se zgodi.

Ce hocete sreco, ga morate poslati na vsaj 160 e-mail naslovov in to v obdobju 55 minut od prejetja tega e-maila. V nasprotnem primeru vas lahko doletijo nesrece apokalipticnih razseznosti.

Francl B. iz Velike Krajsevnice pri Donjem Grabnu se je ob branju tega pisma le namrdnil, ga sprintal in uporabil za brisanje riti, nevedoc kaksna nesreca ga caka: V petih mesecih je dobil hud prhljaj, ki ni in ni pojenjal. Nato se je spomnil resitve- Hitro je poslal pismo srece na 160 e-mail naslovov, vendar je bilo ze prepozno, saj bi moral to storiti v roku 55 minut od prejetja maila - umrl je zaradi hudega praskanja glave.

Kunigunda B. iz Donjega Grabljanseka je imela vedno nesreco v zivljenju, dokler ni pozorno prebrala tega pisma in upostevala zgornja navodila. Od takrat naprej ima neprestano sreco:

- zarnica ji ni pocila ze osem let

- koleraba vsako leto bogato obrodi

- na lotu je zadela stirico

- IQ se ji je zvisal za 2%

Marjo E. iz Maribora je pismo srece besno odposlal v vecna lovisca, ne da ga bi sploh prebral. Cez osem mesecev je dobil pekoce hemeroide, ki mu jih do dandanes se ni uspelo pozdraviti.

Maricka K. iz Globlene pri Sneznem Ukrivljeku je zaradi malomarnosti, ker ni dobila ocal in tako slabo prebrala pismo, narobe razumela njegovo bistvo in ga poslala na piclih 100 e-mail naslovov. Cez dve uri ji je razneslo bojler, pokvarila se je TV, prekipelo ji je mleko, plaz je zasul hiso, napadle so jo misi ter pobesneli mravljinci (vpliv polne lune). Komaj zivo so jo po treh dneh resili tamkajsni gasilci (glej Delo 15.6.1992).

Berto L., 92 letni upokojenec, je s pomocjo svoje zene in petih prijateljic v 55 minutah uspel poslati dovolj e-mailov in cez eno leto ga je doletela velika sreca: dobil je brezplacni izlet za dve osebi v Disneyland, ki ga je z veseljem izkoristil, saj je vedno sanjal o srecanju z Paja Patkom in ostalimi nadbitji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Janezu Motoristu pa je zaribal motor.. še danes ga ne more zalaufat ... :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Evo vam naslednje pismo srece, ki je staro 1 dan in je zelo natancno.

Vsi ostali so sranje in so izmisljeni, samo ta ni plod domisljije.

Vsak mesec 15. dne nakazite vso vaso placo tisti prijazni osebi, ki

vam poslje to pismo srece in v tekocem mesecu ne boste imeli problemov

z denarjem in tuhtanjem, kako ga boste zapravili. Ta mesec se boste

lahko posvetili vasi druzini in ljubljeni osebi s katerim boste

preziveli cudovite trenutke. Otroci vam ne bodo tezili za igrace,

jedli boste samo zdravo in predvsem lahko hrano. Spolno zivljenje bo

zelo polno, ker boste ves cas doma, ker v avtomobilu ne bo bencina.

Vidite da je to edino pravo pismo srece, zato ne oklevajte in nakazite

vso vaso placo tistemu, ki vam je poslal to cudovito pismo.

Ce hocete doziveti nov, nepopisen obcutek srece, pa tistemu, ki vam je

poslal to pismo nakazite se vse vase prihranke.

Ce tega pisma ne boste ubogali in ga ne boste poslali naprej, vam bo

ves denar pobrala drzava.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsak mesec 15. dne nakazite vso vaso placo tisti prijazni

Ce hocete doziveti nov, nepopisen obcutek srece, pa tistemu,

Najprej sem okleval, potem pa sem hitro izbral med Drnovškom in Jankovičem :D

AlterMann, a si že dobil moj "minus" na račun? :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!