vapotek Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 "O" Penelopa Odiseju malo kasneje. V Odiseji seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 (popravljeno) Samomori se pri zdravih popolnoma vežejo na predhodne hude depresije, Če človek sam (ali družina) to pravočasno opazi, gre lahko h zdravniku in dobi prave antidepresive, da se mu življenje znormalizira. In kako gleda na to naše zdravstvo, ki po mojem nosi največjo krivdo za to, da je v SLO ŠE VEDNO toliko samomorov? Popolnoma brezbrižno, saj je pogreb treba financirati iz privatnega (družinskega) žepa, zdravila pa mora plačati država. Torej je za državo ceneje, da si depresivec kupi štrik in konča zadevo, kot da mu država velik del življenja plačuje tablete. Yessss, vitte taklemamo tleprns u tej qrčevi državi. :angry: Popravljeno December 15, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 pri nas zdravljenje ,,samomorilcev" ni slabo - ker ga sploh ni. tudi če večkrat poskušaš oz. iščeš pozornost/pomoč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 pri nas zdravljenje ,,samomorilcev" ni slabo - ker ga sploh ni. tudi če večkrat poskušaš oz. iščeš pozornost/pomoč... se ravno ne strinjam. :grrr zakaj? ker je večina ljudi, ki so v depresiji sram priznati da so. :doze: iščejo pomoč zdravnika zaradi glavobolov, želodčnih težav in podobno. Ne upajo pa priznat, da so vzrok organskih težav psihični problemi. Bojijo se priznat sebi, okolici in zdravniku, ker je pri nas še vedno zlo odklonilno stališče do teh bolezni. Žal :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Darwin pravi, da najmočnejši preživijo.Torej čemu jok in stok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Darwin pravi, da najmočnejši preživijo.Torej čemu jok in stok? Ker trepetate ob dejstvu, da bom na koncu preživel samo jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Ker trepetate ob dejstvu, da bom na koncu preživel samo jaz. :lol1: :lol1: :lol1: ti prav prvoščim :grim jz tega že ne bi želela :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Ker trepetate ob dejstvu, da bom na koncu preživel samo jaz. ... ne delaj si praznih upow, Symči .. še nikoli ni nihče preživew.. & do zdej so wsi umrli - tkaltko ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 ...do zdej so wsi umrli - tkaltko ;) Razen Elvisa, Bruce Leeja in Tita B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 Razen Elvisa, Bruce Leeja in Tita B) Pa Vm tut ne gre taku slabu .. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 se ravno ne strinjam. :grrr zakaj? ker je večina ljudi, ki so v depresiji sram priznati da so. :doze: iščejo pomoč zdravnika zaradi glavobolov, želodčnih težav in podobno. Ne upajo pa priznat, da so vzrok organskih težav psihični problemi. Bojijo se priznat sebi, okolici in zdravniku, ker je pri nas še vedno zlo odklonilno stališče do teh bolezni. Žal :doze: lepo, ampak nisi nič napisala, kar bi bilo v nasprotju z mojim mnenjem.se strinjam, da je zelo mala verjetnost, da bodo depresivci in ostali ,,psihični bolniki" šli sami do zdravnika, zato pa sem napisal da zdravljenja ni. ker s tem ko se poskušajo ubit, večinoma samo iščejo pomoč in za takšne bi po mojem moral bit obvezen vsaj obisk psihiatra. ne pa da te po drugem poskusu še predčasno spustijo iz kc-ja brez kakršnih koli resnih napotkov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 lepo, ampak nisi nič napisala, kar bi bilo v nasprotju z mojim mnenjem. se strinjam, da je zelo mala verjetnost, da bodo depresivci in ostali ,,psihični bolniki" šli sami do zdravnika, zato pa sem napisal da zdravljenja ni. ker s tem ko se poskušajo ubit, večinoma samo iščejo pomoč in za takšne bi po mojem moral bit obvezen vsaj obisk psihiatra. ne pa da te po drugem poskusu še predčasno spustijo iz kc-ja brez kakršnih koli resnih napotkov... s tem se pa čist strinjam :grim žal smo tudi za večino zdravnikov samo še številke in ne ljudje. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 ne pa da te po drugem poskusu še predčasno spustijo iz kc-ja brez kakršnih koli resnih napotkov... Lahko bi jim vsaj rekli: "Pridite na kontrolo čez 4 tedne, da vidimo, če ste še živi." :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Eden od pogostejših razlogov za stres in depresijo postaja tudi Mobbing - (psihično nasilje na delovnem mestu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Lahko bi jim vsaj rekli: "Pridite na kontrolo čez 4 tedne, da vidimo, če ste še živi." :kva1: še bolje bi pa bilo, da pridejo na kontrolo čez 1 mesec... :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 še bolje bi pa bilo, da pridejo na kontrolo čez 1 mesec... :kva1: Hja, pa če pride koledarski datum na nedeljo in ambulanta ne dela? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 v skrajno neverjetnem slučaju koledarskega datuma, ko ambulanta v nedeljo ne dela, je na voljo brezplačna telefonska številka, preko katere Symru vsakomur v trenutku povrne voljo do življenja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 ........je na voljo brezplačna telefonska številka, preko katere Symru vsakomur v trenutku povrne voljo do življenja... :lol1: that´s a joke. right ?! :blink: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 desno, da. takšna zelo sarkastična... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Sta si všeč, se že čohljata eden drugega po mošnji za moda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 seveda se čohljava, samo zdaj sva že malo nižje. pa ne bit užaljen, saj bi tudi tebe z veseljem počohljal :friend1: tudi v troje je lahko lepo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) BC, hvala za povabilo, vendar sem tozadevno že preskrbljen. Probaj pri suicidnem kolegu, morda ga spreobrneš! (da se bomo držali teme). Popravljeno December 25, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 (popravljeno) Zajčki in samomor :lol: Popravljeno December 28, 2006. Popravil ciciban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 BC, hvala za povabilo, vendar sem tozadevno že preskrbljen. Probaj pri suicidnem kolegu, morda ga spreobrneš! (da se bomo držali teme). res škoda.pri ,,suicidnem kolegu" ne bom probaval, ker mi incest ne diši... no, če si premisliš, sporoči ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 Probaj pri suicidnem kolegu, morda ga spreobrneš! (da se bomo držali teme). Suicidni kolega je prisel k sebi. Pa ne zaradi tega blebetanja! Ampak zato.....ker..... kaj pa vem..... ni bilo zadosti dobrega Kalasnika! In ker je bilo zraven premalo metkov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se