Skoči na vsebino

Gilera Ferro DNA 850ccm

GP ditech

Priporočene objave

men je ful lep, sam maska se mi ne zdi lih "posrecena", sam skoda da ne pise kolk hp bo to kej mu, teza se mi zdi kr uredu za 850ccm

ps. tale tema bl spada pod motociklizem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ps. tale tema bl spada pod motociklizem

ne to je veliki skuter, ker ma samodejen menajlnikpa ubistvu je to 850ccm dna in to je zame skutr, lahko bi se pa tut k motociklom preselu, samo men je tle bol ql!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

wow. kul zgleda.) skoda da je le koncept, zato tudi ni vec podatkov...

pa to ma precej boljse pospesevanje ter visjo koncno, kot ce bi mel normaln menjalnik...

je tudi audi v tej smeri ze delal avtomobile in so pridobili na vsem.

saj drzi ta variomat potem motor na optimalnih obratih za moc in navor:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

title_s.jpg

end_s.jpg

1_s.jpg

Motor dvovaljni, tekočinsko hlajen, štiritakten, 850 ccm,teža 189 kg opremljen z samodejnim brezstopenskim menjalnikom in elektronsko sklopko :)

:wub: :wub: :)

Kaj boste rekli na to? :)

Vir: (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za po zadnji in sprednji bo dobr :P za vse bodoče Ghost Riderje, ki se jim ne da šaltat :P

po spredni že :OK: sam da pa takole mrcino na zadno daš se je pa pomoje treba mav namatrat :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

seveda! ala skuter! idin še stikau bi mogu bit, da bi tko kokr pr enmum suzukijevmum skutrju, da sam šoltaš, da smo na en gumbk prtisneš pa je! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zarad tega bi blo bol če bi mel prestave, pa bi ga sigurno lahk mal z uporabo sklopke z mal vaje brez težav na tazadnga butnu <_<

čeb mu prestave ja :? ČE :angry: pa jih na žalost nima :doze: sej bo mogoče čez kšn let še kšna varjanta z menjalnikam :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi mene pravzaprav zanima zakaj je ta tema v scooter kategoriji? 850ccm naked bike... ne vidim povezave...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno zaradi avtomatskega menjalnika in dejatva da motor prihaja iz Piaggia, ki trenutno dela skoraj samo skuterje. Se pa tudi meni zdi bolj primerno da bi bila tema pod motocikli. Še bolj kot to pa bi si želel replik, daljših od ene vrstice (v stilu: "tole bo hudo k prasica").

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno zaradi avtomatskega menjalnika in dejatva da motor prihaja iz Piaggia, ki trenutno dela skoraj samo skuterje. Se pa tudi meni zdi bolj primerno da bi bila tema pod motocikli. Še bolj kot to pa bi si želel replik, daljših od ene vrstice (v stilu: "tole bo hudo k prasica").

Ej stari to bo hudo k prasica!

(ceprov cist iskreno, men se ni zdel nic posebnega v zivo v Milanu. V bistvu se mi je zdel prav grd.)

Evo se ena slikica, ki ga naredi se kar lepega.

post-18-1067370020.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja Dave, tudi meni je grd, ampak tisto kar ga naredi grdega je maska, ki je kot nekakšna slaba evolucija maske prvega fazerja 600. Z lahkoto bi jo nadomeščala ena navadna "naked" luč. Amapk zgleda da so hoteli pri Gileri pokazati da to ni čisto navadni naked, ampak precej revolucionaren.

A se stinjaš z mano, da so vse ostale stvari čisto OK. Tak precej mišičast motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja Dave, tudi meni je grd, ampak tisto kar ga naredi grdega je maska, ki je kot nekakšna slaba evolucija maske prvega fazerja 600. Z lahkoto bi jo nadomeščala ena navadna "naked" luč. Amapk zgleda da so hoteli pri Gileri pokazati da to ni čisto navadni naked, ampak precej revolucionaren.

A se stinjaš z mano, da so vse ostale stvari čisto OK. Tak precej mišičast motor.

Predvsem zadek je kr kul. Malo spominja na brutale...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!