cyc Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Oh that'll be fun ... za menjavo pnevmatik sem 3.11. narocen, do takratr pa ... LPP :? <_< Danes bo pretežno oblačno, padavine, v notranjosti Slovenije povečini kot sneg, bodo čez dan oslabele in do večera ponehala. Na Primorskem se bo delno zjasnilo, čez dan bo začela pihati zmerna burja. Ponoči se bo povsod zjasnilo. Jutri bo precej jasno, Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Burja bo čez dan bo oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, v alpskih dolinah do -10, na Primorskem okoli 2, najvišje dnevne pa od - 1 do 4, na Primorskem okoli 10 stopinj C. :BUA:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 15cm pa šekr naletava :unsure: ko da soparno poletje ni blo dost zej bo pa še huda zima :?
Vale Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Pri nas pa sonček sije, burja ne piha in tut dežuje ne več ... KDO SE GRE VOZIT .... :P
cyc Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Ej narod od kje vi tele centimetre ven vlecete? V LJ na Brdu sicer fino snezi ( :BUA: :fight2: ) ampak se ne prijemlje cest, tudi izven je komaj kaj, 2-3cm ... :?
SiR Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Oh that'll be fun ... za menjavo pnevmatik sem 3.11. narocen, do takratr pa ... LPP :? <_< Ketne lahko kar takoj kupiš, če bi jih slučajno rabil ... drgač pa se da tud z letnimi gumami počasi in varno po mestu peljat... sam ne bremzat, kjer so kakšni sloji bolj žilave žlufre ali celo snega in ledu na cesti...
yankee Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Pri nas pa sonček sije, burja ne piha in tut dežuje ne več ... KDO SE GRE VOZIT .... :P Kje se dobimo?Jaz sem takoj ˝za˝ B) In kje pravte da pada sneg? :naughty:
Vale Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Kje se dobimo?Jaz sem takoj ˝za˝ B) In kje pravte da pada sneg? :naughty: Nedelja ... bi šlo ... js nimam čelado (jo je zavarovalnica zaplenla) in grem jutri po novo :D ... drgač pa če do 15.00 prideš v KP dobiš kavico :D
Nagaya Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Jutri bo precej jasno, Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Burja bo čez dan bo oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, v alpskih dolinah do -10, na Primorskem okoli 2, najvišje dnevne pa od - 1 do 4, na Primorskem okoli 10 stopinj C. evo vremenska napoved :OK: BTW..jest mama pa ze zimske gume gor :OK:
stigmata Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 GREMO SE SMUČAT. GREMO SE SANKAT, GREMO SE SMUČAT :chase: :D :lol: :yea2: :lol:
kekec III Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Medveda se odpravljata na zimsko spanje. Ko tako ležita v votlini in opazujeta naravo, prvi reče: Ima me, da bi enkrat ostal buden čez zimo. B) Zakaj pa? :? Zato, ker bi rad videl tiste norce, ki listje nazaj na drevesa obešajo.... B)
Vale Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Medveda se odpravljata na zimsko spanje. Ko tako ležita v votlini in opazujeta naravo, prvi reče: Ima me, da bi enkrat ostal buden čez zimo. B) Zakaj pa? :? Zato, ker bi rad videl tiste norce, ki listje nazaj na drevesa obešajo.... B) Tega ti je pa ziher Ajgor povedu :P :lol1:
Nata Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Sneg ... :wub: Ja ... :wub: . . . :wub: ... a sem že omenila, da je padel samo zame ... :wub:
Vale Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 To je ena od stvarih, ki jih pozimi najbolj pogrešam .... SNEEEEEEEEEEEEEEEEEG ... škripanje pod nogami, žlubodranje po žlobudri, drsenje po pločniku, snežinke, ki ti padajo na nos ... tega tle ni :( :( :angry:
nts Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Zdaj ko je zemljo prekril sneg, pa komaj čakam december - praznike.... :rolleyes: Upam, da bo tudi takrat polno snega .... :?
bubamara Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 :wub: ... a sem že omenila, da je padel samo zame ... :wub: res je....lubica :wub: , prve snežinke so bile samo zate... :004 :004 :004
Nata Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 res je....lubica :wub: , prve snežinke so bile samo zate... :004 :004 :004 ... in še vedno ... :wub: ... padajo ... :wub: ... snežinke ... :wub: ... jih bom shranila nekaj ... :wub: ... da ti podarim za "najin" roj. dan ... eno izmed prvih letošnjih ... :wub: ... snežink ... :wub: ... ... O:-) ... :004
Nata Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 ... bova skupaj delali ... ... :wub: ... :004 ... :wub: ...
cyc Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Belo govno ... :P dobro da ne snezi zdaj. <_<
Thundercat Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 tle v ljubljani ga ni več...sam še voda....zdej se pa domov odpravljam....tam pri nas pa je zgodba čisto drugačna...rokavice kapa in gasa domov.... :huh:
bubamara Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Belo govno ... :P dobro da ne snezi zdaj. <_< ti pa za r.d. dobiš eno kuglo u glavo, a prov?!...:002 ampak....z najlepšimi željami... :rolleyes:
SiR Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Za kosilo snežne kepe v paradižnikovi omaki, za večerjo pohan sneg, za zajtrk pa snežni kosmiči :D
Špilferderber Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 je že sonce! je že fajn! še malo, pa bomo spet vilco za ražnjiče obračat mel v rokah!!
Noise Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Hehehe, na VEČERU se kregajo že zaradi snega :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: --> link
Hanzi Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Brat prišel iz Ribnice pred eno uro in je rekel da ga imajo več kot 10 cm in da so ag že plužili-na cesti je bil že zglajen sneg :? Sicer pa je danes zjutraj ga. Tanja Cegnar rekla da je bi lnazadnje oktobra sneg v Ljublajni leta 70. :wacko:
misty Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Brat prišel iz Ribnice pred eno uro in je rekel da ga imajo več kot 10 cm in da so ag že plužili-na cesti je bil že zglajen sneg :? Sicer pa je danes zjutraj ga. Tanja Cegnar rekla da je bi lnazadnje oktobra sneg v Ljublajni leta 70. :wacko: A je kej omenjal veje, ki so visele na cesto? Zjutri so ble še čist cele, ko sm se pelu nazaj pa vse oguljene (večina še vedno čez cesto)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se