bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 no mam en problemčič:) Rd bi dau novo nalepko 54 na tisto stran na katero sem padel! Danes sem vzel list papirja in orisal 54 stevilko kot se za gre, sliko sem zej skenirov, in zej bi rabu enga k bi mu v photoshopu,še bl naostru robove, pa dau taprave barve gor po tem bi mi pa poslov ta file na mail in bi jest to na disketi nesu do enga tipa k dela nalepke! Rd bi da bi bla nalepka skor iste velikosti +0.5cm -0,5cm se ne bi tok poznal, tko da je se mal fore, za barve bi pa rd da je skor ista mal! meja bi bla le tok da se ne bi opazl da je na drugi strani nalpeka ponaredk <_< No kdor mi to lahko nardi nej mi posle PM alpa nej koj tukj pove! Po možnosti lahko plačam, samo za to mora un kbi to delov prej povedat, pa kok bi mogu plačat! Pa še 2 slikce, od mojega orisa(ki ni taprave velikosti, tapravo velikost bi poslal po emailu!) iz katere bi nastala nalepka in taprava nalepka na drugi strani skuterja, za pripomoček pri delu! tnx LP,bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 evo pa se ena za pomoč pri delu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 a da bi pa iz druge slike ven zrezal pa na novo sprintal to pa ne ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 ' date='24 Oct 2003 @ 18:58'] a da bi pa iz druge slike ven zrezal pa na novo sprintal to pa ne ? :) ja sori ampak jest tega ne znam! zato pa sprasujem ce mamo kej na forumu takh k to znajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 moj sošolc ma veze pri tiskarni v Ratečah men je zrihtov že negativ nalepke yamaha. pa če ti na komp use zrihtaš tko da ti un samo še natisne pa izreže sploh ni drago Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 kuk so pa original nalepke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 mislm da noče take barve :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 mislm da noče take barve :hmm: jerry sej to bi teb dau da bi nesu unmum prjatlu! a lahko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 sej ga nam nč vidu do šole. tko da se bomo poj u šol zmenil enkt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 sej ga nam nč vidu do šole. tko da se bomo poj u šol zmenil enkt ja ni problema, sej jest tega itaq nimam namena met končan prej kpa bojo konc počitnc an! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 (popravljeno) ..........zajebu nekj...... Popravljeno Oktober 24, 2003. Popravil [rain] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Jaz bi ti anredo samo se mi enna da :D :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Jaz bi ti anredo samo se mi enna da :D :P :D deeej nooo :) :) zame se potrud :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 deeej nooo :) :) zame se potrud :D Ce bom mel kaj casa ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Ce bom mel kaj casa ja :) no lepo, samo za pravi oris ti moram sliko poslat , ker je ta samo simbolicna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 samo simbolična :lol1: pa cev kup radiranja pa popravlanja se vid :hmm: pomoje si kr resno risov tole :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 ja no:) :) ce bi rd daj čimbol podobn originalu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Tu jo imaš, nalepko. Na pravovelikost si jo sam povečaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Lahko pa si daš stiskat dve (ali pa še kako več, za rezervo, boš sigurno rabil), pa jo zamenjaš še na drugi strani (če originalna ni prelakirana)... Bo najmanj očitno! LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja,obe zamenjaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja sj res vse cifre zameni pa je najbol pa dj jih mal vec narest ce bos se kdaj na tleh pristov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreyc Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Takšno nalepko je potrebno izrisati VEKTORSKO, da se lahko na Cuterju izreže - 2 barvi. Folija pa pomožnosti naj bo SOFT FOLJA. File naj bo v CorelDraw formatu ali pa še boljše v AI (Adobe Illustrator). Photoshop TIF ali JPEG formati ne pomagajo nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 ali se ukvarjas s tem? bi mi lahko ti to naredil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Takšno nalepko je potrebno izrisati VEKTORSKO, da se lahko na Cuterju izreže - 2 barvi. Folija pa pomožnosti naj bo SOFT FOLJA. File naj bo v CorelDraw formatu ali pa še boljše v AI (Adobe Illustrator). Photoshop TIF ali JPEG formati ne pomagajo nič. a ni en prog. da ze obstojeco rastorsko sliko (ce je tvoja seveda taka) spremenis v vektorsko, sej tle sta sam 2 barvi, popacenje bi mogu bit minimalen........ ja pa res soft folija........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 vektorsko indeed. mislim da se celo v corel drawu da spremenit jpg v vektorsko. samo ze dolgo nisem nic tam delal. "convert to curves"? vektorsko pa zato, da jo lahko po mili volji raztegujes in zmanjsujes, kvaliteta bo vedno ista. jpg pa ne:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se