dreyc Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 (popravljeno) Da se v Photoshopu, Corelu....StrimLine-u..... spremenit v vektorsko... JA. .....AMPAK to ni TO! če hošeš met tak kot se spodobi, se kje treba malo drugaše s stvari spravit. Vem kaj govorim (oz. pišem). Prin nas na ********* računamo 10.105.- SIT za 1 m2 folije. minimum je 1/2 m2. Cena ne vključuje DDV. ...povej mi vsaj dimenzije nalepke.. pa bom vido, kake volje bomo :hmm: Dave: poradiral ime firme. brez reklam, prosim Popravljeno Oktober 28, 2003. Popravil Dave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Da se v Photoshopu, Corelu....StrimLine-u..... spremenit v vektorsko... JA. .....AMPAK to ni TO! če hošeš met tak kot se spodobi, se kje treba malo drugaše s stvari spravit. Vem kaj govorim (oz. pišem). Prin nas na ******* računamo 10.105.- SIT za 1 m2 folije. minimum je 1/2 m2. Cena ne vključuje DDV. ...povej mi vsaj dimenzije nalepke.. pa bom vido, kake volje bomo :hmm: dolžina: 15cm sirina: številka 5: 9,5cm številka 4:10cm aja pa stevlika kot opazis je tko mal pod koto oz. številka 4 je postavljena malo višje kot št.5 sicer pa lepo prosim ce mi lahko sporočite po PMu vse!đ Najlepša hvala! bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreyc Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 no ja... to bi te pri nas regularno stalo cca. 5 jurjov (in to če bi htel met 1 ali pa 8 nalepk...ista cena...saj je tako mala in).... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 kje naj najdem tako sliko ali nalepko ki je na tem auspuhu rabil bi cim vecjo da bi si potem lahk naredil al pa ce jo kdo ima http://www.akrapovic-exhaust.com/main/down...c_advert_MX.pdf tu je slaba kvaliteta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Zakaj pa mora bit ravno ta? A si poskusil iskati z googlom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Inspectah Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 kje naj najdem tako sliko ali nalepko ki je na tem auspuhu rabil bi cim vecjo da bi si potem lahk naredil al pa ce jo kdo ima http://www.akrapovic-exhaust.com/main/down...c_advert_MX.pdf tu je slaba kvaliteta ← Jaz mam dve doma samo sta obe že nalepljeni.Piši na techinfo@akrapovic.si in prosi za en par nalepk.Dobil boš vse nalepke ki jih akrapovič ima, v roku 3 dneh lp,gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Jaz pa bi rabil novo nalepko z napisom YAMAHA. Tam na aerox-u spodaj pri nogah. Jaz bi rabo samo navadno belo folijo (oz. tapeto) pa bom potem že sam ven izrezal. Kje v MB-u majo te folije, in kolko stane kaj to? Za ta napis, ker staro sem nekak počohal: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Jaz pa bi rabil novo nalepko z napisom YAMAHA. Tam na aerox-u spodaj pri nogah. Jaz bi rabo samo navadno belo folijo (oz. tapeto) pa bom potem že sam ven izrezal. Kje v MB-u majo te folije, in kolko stane kaj to? Za ta napis, ker staro sem nekak počohal: ← V Chemo na zagrebški maš te poceni samolepilne tapete. Jaz sem mel napis narjen iz tega, pa ni bilo problemov z obstojnostjo ipd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Hvala _OKI_. Bom šo ta tedn kupit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 lp Jaz pa že celi čas iščem ki bi dobil prednjo nalepko "red bull" za KTM, ker sem si nababil nov blatnik in je enak kot na websitu :P ... Help :blush: http://www.akrapovic-exhaust.com/main/down...c_advert_MX.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Ej klapa, a pozna kdo koga k bi delu nalepke po naročilu... OK, teh je dosti, ni pa dosti takih k bi nardili majhne nalepkice. Kaj točno, več bi nas rablo unga fantka k majo ducatisti k lula na JAPAN. Pa d ne bo kšna zasoljena cena nalepke npr. Kontakti so dobrodošli. Lokacija zaželjena NG in okolica ali LJ Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 jaz isto že ene dva sta tle rekla, da bi naredila napis (moje ime).... pa ni bilo na koncu nikoli nič :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 na ircu kanal #skut, malossi_ ma nick on dela nalepke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRTMX Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 jest jih delam za hobi in kolege, kar hočeš more info: hrt_mx@yahoo.com LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pingobite Objavljeno Avgust 7, 2005 Deli Objavljeno Avgust 7, 2005 (popravljeno) Prebarval sem Gilero Runer pa rabim nalepke. Razmišljal sem o karbon-look ker rumenih ni za dobit. Vse rumene so preveč blede ne pa flurescenčne Popravljeno Avgust 7, 2005. Popravil pingobite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pingobite Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 (popravljeno) Ma kdo že narjene nalepke na računalniku kr sem našu enga ki bi mi jih zrezal (za runnerco) :hmm: Popravljeno Avgust 15, 2005. Popravil pingobite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scooter_girl:) Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Jaz pa bi rabil novo nalepko z napisom YAMAHA. Tam na aerox-u spodaj pri nogah. Jaz bi rabo samo navadno belo folijo (oz. tapeto) pa bom potem že sam ven izrezal. Kje v MB-u majo te folije, in kolko stane kaj to? Za ta napis, ker staro sem nekak počohal: ← Jst sm tud na eni strani neki zjebala napis. :cry: A lahk poveš, kk si ti to pol zrihtov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scooter_girl:) Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 A mi lahko kdo pove, kje v Ljubljani ali okolici bi lahko dobila originalne nalepke za Rossi Replico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 Te original nalepke so full drage men se zdi da je zen bok motorja treba dt cz 10 K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Jst sm tud na eni strani neki zjebala napis. :cry: A lahk poveš, kk si ti to pol zrihtov? ← Jaz sem v MB v trgovini Chemo, to je trgovina od Save, kupil bele samolepilne tapate za pohištvo. Na eni strani so gladke, na drugi strani pa je nek papir (ta se potem odlepi). Potem sem na netu poiskal logotip YAMAHA, ga dal v pravo velikost, tapeto v printer in natisnil. Potem sem vzel skalpel in škarje in zadevo izrezal. Zgleda kot orginal :OK: Aja tapeta stane nekje 250 SIT za 1m x 1m. Kupil sem 2m x 1m. Pa mi je še polno ostalo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 kje bi dobu to nalepku na boku na njen pise NRGmc2 se slikca :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 kje bi dobu to nalepku na boku na njen pise NRGmc2 se slikca :photo: ← obstajajo izdelovalci nalepk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Fantje, vidim, da je tukaj kr nekaj strokovnjakov za grafično obdelavo..... A bi mi znal kdo iz obstoječe slike narediti silhueto (oris) objekta? Verjetno v Corel-u. Rabil bi nek logo za tisk malic in sem dobil idejo, da pretvorim sliko.... Ali ima kdo kaki link na webu za silhuete motorjev? V prilogi je original slika in moje "pocanje", ki seveda ni podobno ničemur.... Rad bi dobil samo oris motorista in motorja recimo rumene ali rdeče barve ta tisk na črno podlago... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Rabil bi nek logo za tisk malic in sem dobil idejo, da pretvorim sliko.... Kul. Sendvič v obliki mopeda. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ewo moji dve novopečeni nalepki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se