JANUSKA Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 Picerija Apachi, ki se nahaja na avtobusni postaji v Slovenj Gradcu, je pa tako rečeno- motoristična Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 Pizzerija Santa Lucia, v športn dvorani Lucija meni osebno #1 v slo in sem že bil v ogromno teh pizzerij in restavracij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 Najboljše picerije ni vpisane. Super, ne boste gužve mi delal. :notworthy: :evilgrin: maus in aero 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 Pizzerija Santa Lucia, v športn dvorani Lucija meni osebno #1 v slo in sem že bil v ogromno teh pizzerij in restavracij Na žalost ni več niti senca tistega, kar je nekoč bila. Je pač tako, ko se začenjajo menjat lastniki... sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 (popravljeno) Picerije v Sloveniji NOTRANJSKA Postojna, AvioPub..................................................................... Postojna, Minutka..................................................................... Košana pri Pivki, Milena.......................................................... Cerknica, Valvasorjev hram.................................................... Lož, Lož.......................................................................... Bom dodal meni ljubše ki jih večkrat obiskujem in priporočam. Postojna, Čuk Logatec, Krištof Rakek, Furman Popravljeno September 5, 2010. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 MARIBOR la cantina pri pohorski vzepnjači en velik minus - 2x bil in 2x imel obcutek kot da imam beton v trebuh (kot bi mi kvas vzhajala v trebuhu) ampak ker je govora o najboljsi piceriji..... je pa le streljaj vstran DRAŠ center. sidro je ze bilo ocenjeno, vcasih mi je bila zelo dobra, danes ima se zmeraj isti okus, ampak mi ni vec naj pica. dobre pa imajo tudi na obronku MB, to je v malecniku - crni baron. v drugih krajih pa le redko jem pico, da bi vam lahko povedal, saj si pogosto vzamem zraven kaj za pod zob na celodnevne ali vec dnevne izlete - je pac najcenejsa varianta, pa se uzitek mi je v naravi nekje jesti JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 MARIBOR la cantina pri pohorski vzepnjači en velik minus - 2x bil in 2x imel obcutek kot da imam beton v trebuh (kot bi mi kvas vzhajala v trebuhu) ampak ker je govora o najboljsi piceriji..... je pa le streljaj vstran DRAŠ center. sidro je ze bilo ocenjeno, vcasih mi je bila zelo dobra, danes ima se zmeraj isti okus, ampak mi ni vec naj pica. dobre pa imajo tudi na obronku MB, to je v malecniku - crni baron. v drugih krajih pa le redko jem pico, da bi vam lahko povedal, saj si pogosto vzamem zraven kaj za pod zob na celodnevne ali vec dnevne izlete - je pac najcenejsa varianta, pa se uzitek mi je v naravi nekje jesti probaj pomodore :notworthy: lahko si umisliš karkoli in definitivno postrežba in kvaliteta hrane je top taverna sicilia tud ni slaba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se