dubi Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 K morda kdo kej ve za kakšen šiht, preko študenta, administrativno delo, v Ljubljani, za dlje časa? Naj mi sporoči. Mam tud izkušnje, dve leti že delam na tem področju. Thanks Dubi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 No, ko ste že pr tem, lahko še meni zrihtate šiht v vrtcu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 No, ko ste že pr tem, lahko še meni zrihtate šiht v vrtcu :D Men pa prostor v vrtcu. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 ...jest bi pa dve vzgojiteljici za domačo seanso :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 ...jest bi pa dve vzgojiteljici za domačo seanso :rolleyes: nehote sem na tvoj avatar pogledal... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 No, ko ste že pr tem, lahko še meni zrihtate šiht v vrtcu :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Men pa prostor v vrtcu. :rolleyes: You've been a bad boy, go sit in a corner! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 K morda kdo kej ve za kakšen šiht, preko študenta, administrativno delo, v Ljubljani, za dlje časa? Naj mi sporoči. Mam tud izkušnje, dve leti že delam na tem področju. Thanks Dubi ubistvu boš največ dosegu če se pri študentskem servisu oglasiš...predpostavljam da prijavljen si...če pa ne pa je prijava sedaj zelo enostavna...tudi slike ne rabiš več ....ponekod.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 ...tudi slike ne rabiš več ....ponekod.... Blagoslov za marsikoga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 :lol1: A ti se spet smejiš?Kako lepo je vid da si nekomu polepšal dan! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Na 8 različnih študentih sm prijavljena, tko da skuz spremljam. Hvala vseen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Jz ti predlagam, da mal svoje vezice in zvezice uporabiš, ker kle se delajo vsi norca, sej vidš, da bi šli vsi radi nazaj v vrtec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 ... sej vidš, da bi šli vsi radi nazaj v vrtec. Ni res, yst bi bil raje bogat rentnik. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 neresniki!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 neresniki!!! Hvala. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Ni res, yst bi bil raje bogat rentnik. B) sej si bogat :D & rento pa u službi dobivaš :rolleyes: ps razen če se ti zdi da si premal bogat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Samo kar se služb tiče je pa vedno težje priti do njih- Včasih sem vedno vedel za 1-2 prosti mesti. Sedaj je pa ratala prava štala kar se tiče ponudb dela :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 rento pa u službi dobivaš Broj 1, ti si kozu! :P Rento bi dobival, če bi mi žolti trdnjaki v mošnjo cingljali, ne da bi za to garal kot žwau. Pa mi ne. Kapiš? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Čudno.........................men tut ne!!! :( :( :( Torej......1 ti si definitivno "kozu"(po pepetu) :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gec Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 če ne druga se vsaj delajte da delate! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Mogoče že obstaja, če ne pa lahko tole staro temo uporabimo in napišemo kaj delamo v službah. Jaz sem poklicni voznik. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 en pozdrav iz sluzbe vsem MS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 (popravljeno) ..tišler,.. z vsemi 10. prsti na rokah :grim Popravljeno Marec 23, 2007. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Gazda područja!! :? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se