krava Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 brezposelni, jebemti!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Tema o tem,kaj kdo dela,že obstaja! :grim Odprv sem jo pa jaz! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 spletne tehnologije.... (digitalni mediji) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Jaz zdaj tudi brezposelni .... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 trenutno porodniška.. :OK: :OK: prej sem pa deco delal... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 frej do torka :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se